Harten-meeting: 19 januari 2008 II

De datum voor de Harten-meeting was al bekend: 19 januari 2008 en de plaats was ook bekend: Het Polman’s Huis in Utrecht. Tijdstip: 12.00 uur in het Polman’s Huis. Wie er naar Utrecht komen hadden jullie nog tegoed van mij. Hier komen de namen:

Annemarieke – Annemieke – Annette P ? – Annie – Audrey – Basje – Betty – Christel ? – Corrie – Elisabeth – Ellen – Hilly – Ingrid ? – Irene – Jeanny – Jose – Juul M – Lina – Lous – Majo – Marcella ? – Marga – Marga P (MarPie) – Margriet – Marianne D – Marianne P – Marnel – Mary – Marijke – Mieke S – Mieke K – Mien B – Mienke – Monica – Noor – Simone – Willy – Yvonnep. En de bedoeling is dat ik er ook zal zijn. Heb ik iemand vergeten, laat het me dan even weten.

Wil je zelf voor een naamkaartje zorgen? Breng je jouw hartenontwerp mee als dat klaar is want dat willen we met z’n allen graag bewonderen en de hartenwerken die mee mogen doen met de expositie zou ik graag mee naar huis willen nemen. Ik kom met de trein, maar ga met de auto terug. Na de expositie komen de harten weer bij de persoon waar ze horen.

Ik heb bij het Polman’s Huis doorgegeven dat we met circa dertig personen komen op 19 januari 2008. We moeten er wel om 12.00 uur zijn, dan gaan ze namelijk open, want het cafégedeelte kan niet gereserveerd worden. Tijdens de Abc-meeting hebben veel mensen een lunch genomen. Dat was toen geen probleem omdat de groep kleiner was. Deze keer is dat anders. We kunnen niet zonder meer met zoveel mensen aan tafel schuiven. Willen we een lunch nemen in het Polman’s Huis dan moet dat deze keer vantevoren doorgegeven worden en ook nog eens wat je wilt eten. Dat moet uiterlijk 17 januari 2008 bij ze bekend zijn. Een lunch nemen is absoluut niet verplicht. Tijdens de Abc-meeting ging niet iedereen voor de lunch. Graag hoor ik of er mensen zijn die een lunch willen nemen in het Polman’s Huis of gaan we alleen voor koffie en thee? Dan wil ik nog zeggen wat ik eventueel aan lunches doorgeef, moet betaald worden, ook al zou je op het laatste moment niet kunnen komen.

Het mooie gehaakte hartje en kaartje dat je op de foto ziet lag gisteren in de brievenbus. Een verrassing van Marian’ne M. Dank je!! Erg leuk!!

34 gedachten over “Harten-meeting: 19 januari 2008 II

 1. Wat een lief hartje van Marian’ne, harten kun je schijnbaar echt in allerlei technieken maken en het is een universeel geliefde vorm. Ik word onderhand ook erg nieuwsgierig naar het onderwerp van volgend jaar, áls dat er komt natuurlijk want er zit enorm veel werk voor jou aan vast Berthi, maar ik hoop van wel.
  Ik mis trouwens José op de lijst, ik ga eens even bij haar vragen….. Ik geef later nog door over de lunch Berthi, ik bespreek dat zondag eerst even met Ellen.

 2. wordt vast heel leuk en gezellig. verheug me erop,. Breng lunchpakketje mee,

 3. Ik zou zo graag zijn gekomen. Vooral om iedereen te ontmoeten!! Ik geef mijn eerste workshop die dag en zat te denken om die te verzetten……Maar ja dat is natuurlijk ook weinig profesioneel. Is natuurlijk ook erg gezellig met de dames aan de hobbie!!! Ik wens wel iedereen alvast een fijne dag!!
  Mooi hart van Marianne M!! Leuk om zo’n verrassing te vinden in je brievenbus…

 4. hè leuk Berthi ,wat een groep zeg en natuurlijk wil ik aan de lunch (als er meer zijn) mmmmm een heerlijke salade ofzo!!haha nee da’s geen goed voornemen ,naast chocola ben ik gewoon gek op salades…

 5. Leuk hart van Marianne’M. De collectie harten groeit. Ik heb er gisteren ook nog een gefabriceerd, foto volgt. Zag op de weblog van Marcella de harten van haar quiltgroepje, super.
  Ik lunch in ieder geval mee. En heb er zin in iedereen weer te zien en ook om de nieuwe deelnemers te ontmoeten.

 6. De hartjes blijven voorbijkomen …….
  Spannend om elkaar met harten te ontmoeten in Utrecht.
  Ik zit nog druk hartjes te quilten in de rand van mijn quilt .
  Ook ik wil deelnemen aan de lunch Berthi.

 7. Ha B-ness, Peet komt ook met mij mee en we zullen graag deelnemen aan de lunch. Moeten we nu al beslissen wát we op ons bordje willen?
  Wat een schattig heerlijk rood hartje!!!

 8. Graag wil ik ook wel mee lunchen , lijkt me heerlijk.
  Berthi, wil je echt dat we ons “ding” meenemen??
  De quilt met stokken is nogal wat, ik wil het graag doen hoor als je het maar kwijt kan in je auto? 1.55 br.
  Het lijkt me erg gezellig om een heleboel Hartemakers te ontmoeten.
  Gaan er mensen vanuit Den Haag????

 9. Berthi, ik weet niet precies of ik bij de Miekes hoor die in je lijst staan maar ik kom dus wel en ik wil graag lunchen.

 10. Volgens mij gaat het weer een keigave dag worden , straks op de 19e van volgend jaar! Veel mensen komen er al , beetje te druk voor mij maar het lijkt me wel errug leuk hoor om al die werkstukken te zien , mee te kwekken , kennis te maken met iedereen , he was ik toch maar niet zo’n…….
  Fijn weekend hooe en groeten van Marlies

 11. Hello Miho,
  Very nice of you to see you added my blog to your linklist. I will link also your blog.
  Happy New Year!
  Berthi

 12. @Corrie,… daar heb ik het op 19 januari over!
  @Basje, helaas moet ik je zeggen dat je in een café/restaurant geen lunchpakketje mag meenemen.
  @Wilma, jammer dat je niet kunt komen, maar je eerste workshop kan je niet zomaar verplaatsen.
  @Hilly, als er niet zoveel mensen een lunch nemen dan zal ik de keuze niet door hoeven geven. Het is met name erg belangrijk voor het Polman’s Huis als de groep erg groot is die wil aanschuiven voor de lunch. Ik zal zelf ook een lunch nemen. De salades zijn erg lekker!
  @Dijn/Audrey, ik wacht even af hoeveel mensen meedoen aan de lunch. Als de groep niet te groot is, dan hoeven we waarschijnlijk de keuze niet vantevoren op te geven. Jullie horen daar nog over van mij.
  @Lous, jij had het erover dat je de quilt zelf naar Eindhoven wilde komen brengen op 31 maart. Dat is ook prima.
  @Jose, ik ga direct je naam toevoegen! Je naam stond nog niet op mijn lijstje, maar wellicht was ik dat vergeten. Daar ga ik nu meteen iets aan doen.
  @marian’ne m, het is een enig hartje. Bij deze wordt het mijn badge voor 19 januari. Mijn naam plaats ik er niet meer op! Iedereen herkent het hartje!:-) Nu hoef ik geen badge meer te maken. Bof ik!!:-)
  @Mieke, jij staat er ook bij, maar ik zal er Mieke S van maken zodat het helemaal duidelijk is.
  @meizoen, ik hoor nog van je als je ook naar Utrecht komt? Zou erg leuk zijn!

 13. Leuk dat er zoveel mensen komen – ik ben benieuwd naar al het moois dat we te zien zullen krijgen.
  Ik neem ook een lunch.

 14. Dit jaar kan ik er jammer genoeg niet bij zijn. Vorig jaar was het erg leuk, ik wens jullie allemaal voor deze keer minstens evenveel plezier met elkaar!

 15. ik laat mijn “?” nog even staan maar ben wel alvast met medereizigers aan het overleggen. probleem is dat mijn agenda de dagen ervoor overvol is en ik heb logees t/m zaterdag 🙂

 16. Berthi, na even met Ellen overlegd te hebben kan ik je doorgeven dat wij beiden graag deelnemen aan de lunch, voor de zekerheid bevestig ik je dit ook nog even per mail.

 17. Ik wil ook graag meelunchen. En ik ga een naamkaartje borduren !
  Margriet

 18. @Ingrid, ik zet achter je naam een vraagteken.
  Annemarieke, Corrie, Ellen en Margriet, jullie namen staan genoteerd.

 19. Hallo Berthi
  De beste wensen voor het nieuwe jaar en ik hoop nog heel veel interessante web-logs van je te lezen. Ik kom de 19e en doe graag met de lunch mee. tot ziens.

 20. Berthi, op 19 januari ben ik natuurlijk van de partij en ik zou ook graag de lunch gebruiken, je mag voor mij het ‘meeste stemmen gelden’.

 21. Hoi, ik wil graag naar de harten-meeting komen, vorig jaar was bere-gezellig, maar weet nog niet of het de 19e wel lukt. Mijn naam met een grote vraagteken, dus.
  De quilt voor het hartenproject is ook nog lang niet klaar: het ontwerp is af, en ik heb een begin gemaakt met het patchen.
  Je hoort nog van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *