18 gedachten over “Ragfijne kant

 1. Wie spookt hier nog meer rond ?
  Voorzichtig blijf niet in de ragkant van Berthi hangen !!!!!
  Is toch wel een heel kunstwerk , zo kan ik het niet namaken !
  En zo wonderlijk de makers van dit moois zie je nooit met kantklosjes in de weer .
  Heel geheimzinnig komt zoiets totstand .
  En nu nog beijzeld net een nieuw soort pluisgaren .

 2. Wat is de wereld dan mooi hé met de vorst. Gewone dagelijkse voorwerpen worden design en kunst.Kadootjes van Moeder Natuur.

 3. Niets mooiers en wonderlijkers dan een spinnenweb….Al jaren gebruiken ze allemaal hetzelfde patroon en het boeit altijd weer.Zo is ie mooi met dauwdruppels, daar blijf ik altijd ontroerd naar kijken ,prachtig vind ik dat , tot hilariteit van mijn buurjongen….Deze is ook prachtig Berthi!!

 4. Berthi, wat een schoonheid is er rondom ons. Vanochtend ben ik extra vroeg opgestaan om heel alleen in het bijna donker in de onverlichte kamer heel stil naar het opkomen van de zon te kijken. Ik zag al dat de bomen nog dikker in de rijp zaten dan gisteren en nu valt er een heel zachtoranje schijnsel van de zon over sommige takken. Wat een voorrecht om zoveel bomen en struiken vlak voor de ramen te hebben staan, een heel veld met schoonheid om van te genieten. Het is hier nu -6 C. Hoera!

 5. Zit Sebastiaan binnen? zijn web isleeg . Ook hier is het heel mooi als ik naar buiten kijk Geniet ervan vooral toen vanochtend het eerst zonlicht erop viel

 6. Mooi hè, op dit moment sneeuwt het hier een beetje, maar de zon schijnt ook. De bomen zijn dik berijpt. Ik moet er maar even van gaan genieten.

 7. Midden in de nacht wordt Gerrie naar mijn blog getrokken om het ‘ragfijne kant’ te bewonderen!?:-)
  … beijzeld met een nieuw soort pluisgaren. Wat heb je dat mooi gezegd! Die ga ik onthouden!
  Op dit moment is het overal zo mooi. In het Zuiden van het land schuint de hele ochtend de zon al volop.

 8. Mooi he? Misschien wordt het toch een beetje een witte kerst, al was het maar een berijpte kerst. 🙂

 9. Hier in Sittard is het ook zo mooi. Wat ben ik blij dat ik al geruime tijd de ramen niet gewassen heb. In elk hoekje van de kozijnen hebben de spinnen dit keer zichzelf overtroffen! Van mij mogen ze blijven.

 10. Bij ons is het ook zo mooi, de bomen lijken wel pluimen met wit haar.
  En inderdaad overal sliertjes wit.
  Prachtig ik kan hier enorm van genieten.

 11. @Henny, er is zoveel moois om je heen te zien, als je het maar wilt zien! Daar hoef je geen lange reis voor te maken.

 12. Vandaag was het zo mooi he?Buiten de zon strakblauwe lucht.Rijp op de takken, vogeltjes aan de vetballen vliegen af en aan.Smullen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *