Harten-meeting: 19 januari 2008 I

We zijn eruit, de Harten-meeting zal 19 januari 2008 in het Polman’s Huis in Utrecht zijn. Net als vorig jaar zal het zeker weer een gezellige en inspirerende dag worden. Dit jaar met veel mooie hartenontwerpen. Voor het Polman’s Huis is het handig om te weten hoeveel personen er ongeveer komen. Laat je me even weten of je komt?

Dan wil ik je nog een leuk nieuwtje vertellen. In het april-meinummer van Handwerken zonder Grenzen komt een artikel over het Harten-project te staan. Uiteraard met foto’s. Manlief wil graag de foto’s maken. Daarom wil ik nu vragen of ik op 19 januari 2008 verschillende hartenontwerpen die naar de expositie in Eindhoven gaan, mee kan nemen? Het mooiste is natuurlijk om verschillende handwerktechnieken in Handwerken zonder Grenzen te laten zien. Uiteraard kunnen niet alle hartenwerken een plaatsje krijgen in het blad en ook ben ik niet de persoon die beslist welk ontwerp afgebeeld wordt. Graag hoor ik welke hartenontwerpen naar de expositie zullen gaan, en welke hartenontwerpen ik 19 januari mee kan nemen of op een andere manier bij mij terecht kunnen komen.

40 gedachten over “Harten-meeting: 19 januari 2008 I

 1. Hoewel het niet het mooiste project is, neem ik mijn hartensokken voor je mee. Die zijn al zo lang klaar, dat iedereen ze is vergeten 🙂

 2. @yvonnep, ho,ho, ik ben ze helemaal niet vergeten! Ik heb ze gisteren nog bewonderd in de fotogalerie!!
  Gezellig om je te zien in Utrecht!

 3. Het is de vraag of je dat wel allemaal mee kunt nemen?
  Morgen ga ik gelijk vrij vragen en zal graag van de partij zijn de 19e, succes

 4. Ik kom graag op 19 januari naar Utrecht.
  Ik heb via internet het materiaal dat ik nog heb voor mijn boeknlegger besteld en al binnen gekregen. Ik wil het graag meenemen naar Utrecht. Tot dan….

 5. Ik kom niet naar Utrecht omdat ik in dat weekend mijn verjaardag vier (50). Dus mijn geborduurde hart zal ook niet naar Utrecht komen. Mocht je het interessant genoeg vinden om te exposeren in Eindhoven wil je me dan laten weten welke mogelijkheden er zijn om het op een juist moment op een juiste plek te krijgen???
  Alle andere dames alvast een hele leuke harten dag gewenst in januari.
  Anne.

 6. 19 januari is genoteerd.De hartjes in de rand van mijn VLISCO-hartenquilt nog afquilten en dan kan ik hem meebrengen naar Utrecht.

 7. Ik kom ook op 19 januari naar Utrecht en neem mijn hartje mee. Ook kan ik de harten uit het hoge noorden meenemen (heb ik het al met Elma over gehad).
  Margriet

 8. Hè wat leuk allemaal Berthi,ik heb de 19e vrij gevraagd,dus als ’t goed is….spannend hoor!!

 9. Hè wat leuk allemaal Berthi,ik heb de 19e vrij gevraagd,dus als ’t goed is….spannend hoor!!

 10. Anne Alvast een heel fijne verjaardag de 19e Januari,
  en allemaal een fijne dag in Utrecht. Ik kam niet komen, heb ook nog steeds geen hart gefabriceerd,, moet dus jammer genoeg afaken, basje

 11. Ik kom ook Berthi. Ik had de datum al in mijn agenda gezet. Ik heb de fotogalerie bekeken en vind het heel leuk om al die verschillende technieken te zien. Ik ben ook heel benieuwd naar alle mensen achter deze mooie werken. Tot ziens de 19de.Annie.

 12. Berthi, neem een grote laadbak mee, want ik kom de 19e en ik neem alle drie mijn werkstukken mee, die mogen ook alle drie mee naar huis en naar de expositie.

 13. Het zou wel heel leuk zijn om mee te doen komende jaar. Maar ben ik goed genoeg?
  Lieve Berthi, fijne week en leuke voorbereidingen voor de kerst!

 14. Sorry maar helaas, nooit op vrijdag!
  Als er iemand uit het zuiden wél gaat, mag mijn hart mee hoor.

 15. Mieke@ het is volgend jaar 2008 en dan moet je een nieuwe kalender gebruiken en bij ons valt 19 januari op een zaterdag.
  Elma

 16. ik zal zeker komen en breng een geborduurd hart mee, als het af is tegen die tijd natuurlijk :-), dat mag dan ook eventueel mee naar huis en naar de expositie.

 17. Elma, zelfs in het zuiden is het volgend jaar 2008 ;-)). Alleen is hier de kalender van dat jaar zó veel kleiner dan die van 2007 dat ik toch januari 2007 te pakken had en niet januari 2008! Gelukkig maar, achteraf, nu kan ik dus toch komen!

 18. Hoi Berthi, mijn hartenlap en boekje zal klaar zijn (even heel hard doorwerken!), Je mag het dan meenemen voor Eindhoven. Oja, ik ben 19 jan. natuurlijk aanwezig (dat wil ik niet missen)!

 19. Hartelijk dank voor al jullie reacties. Ik had nog niet eerder de tijd om te reageren. Ik was en ben druk met het hartenproject bezig. Het artikel voor HzG heb ik in grote lijnen op papier staan.
  Ik heb zojuist vlug een voorlopige lijst met namen gemaakt van diegene die naar Utrecht komen. Dat gaat heel gezellig worden! De groep zal zoals het er nu uitziet iets groter zijn dan vorig jaar. Ik zal één dezer dagen de namen plaatsen bij een reactie onder deze log. Dan kunnen jullie zien of ik niemand ben vergeten.
  @Anne, ik wil je alvast een geweldige dag toewensen. Als je vijftig wordt moet je dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
  Mocht ik te weinig handwerken voor de expositie hebben, dan hoor je dat van mij.
  @Aina, iedereen is goed!! Jij ook!! Jij bent helemaal weg van harten en je bent van harte welkom. Ik kan je naam toevoegen? Kom je ook naar Utrecht op 19 januari 2008?

 20. Berthi ik heb zoals beloofd mijn -of eigenlijk onze- bijdrage aan het hartenproject op mijn weblog gezet.

 21. Ohhh, wat is het toch jammer dat ik niet kan komen! Ik zie echt geen gaatje om toch te kunnen. Wat had ik jullie allemaal graag willen ontmoeten! Iniedergeval wens ik jullie heel veel plezier en hoop op leuke foto’s op de webloggen!
  @ Berthi, als je mijn harten doosje wilt, dan wil ik het je wel opsturen. Ik hoor wel van je hierover. En wat leuk om een artikel in HzG te gemoet te zien. Inmiddels ben ikook lid geworden en kan het dan niet missen. Nogmaals, jammer, maar en volgend keer dan maar.

 22. @Marijna, erg jammer dat je 19 januari niet kan. Als er te weinig handwerken voor de expositie zijn dan hoor je van mij.

 23. Hallo Berthi
  Mogen er ook dames komen die niet aan het project hebben meegedaan, maar wel de collecite wil komen bewonderen ?
  Als het goed is, kom ik graag.
  Annemieke

 24. Ik kom in ieder geval op de 19de januari en hoop dan mijn hartenprojekt af te hebben en dus mee te nemen. Je mag het dan meenemen hoor óf voor het artikel óf voor de tentoonstelling.

 25. beste berthi, ik kom heel graag op 19 januari en neem mijn hartjes mee! ik ben al nieuwsgierig naar al dat moois dat we te zien zullen krijgen …
  elisabeth

 26. Hallo Berthi, ik wil je even laten weten dat ik niet mee ga de 19 januari. groet Elly

 27. Ik kom wel en neem m’n topje mee dat daarna met jou naar huis mag. Mocht het plotseling zomer en bloedwarm worden (was dat maar waar!), weet ik je te vinden, ha, ha.

 28. Hallo Berthi,
  Ik heb je site via google gevonden
  Ik wil ook graag mee naar Utrecht en meedoen!
  Ik ben wel bezig met schilderijen en borduurwerkstukken over harten. Ik hoop dat ze klaar zijn tegen die tijd.
  Lijkt me hardstikke leuk om mee te doen. Maar is het voldoende dit mailtje? of moet ik een formulier of zo invullen? Wat moet ik doen om mee te kunnen doen?
  met vriendelijke groet
  Irene

 29. @Irene, je hoeft helemaal geen formulier in te vullen. Ik zet je naam bij de lijst van deelnemers en ook op lijst van de mensen die naar Utrecht komen.
  Heel leuk dat je mee wilt doen en dat je ook naar Utrecht komt.

 30. Hallo Berthi,
  graag wilde ik van je weten om welke tijd ik verwacht word in Utrecht. Ik heb een onverwachte, belangrijke afspraak van half 9 tot 10 uur en ik hoop dat ik nog genoeg tijd overheb om naar Utrecht te komen.

 31. @Marijke, het Polman’s Huis gaat om 12.00 uur open en het zou mooi zijn als diegene die zich aangemeld heeft er dan ook kan zijn.
  Maar binnenkort komt hier een log over.

 32. B-ness, ik kom met Peet. Mijn bescheiden 2 hartenprojectjes zijn bijna klaar en zal je er een dezer dagen nog in 2007 een foto van toesturen. Zal ze in ieder geval meenemen de 19e. Maar je zult vast andere technieken dan borduren willen laten zien in HzG…
  Vraagje: Van hoe laat tot hoe laat verwacht je ons eigenlijk de 19e?

 33. @dijn/audrey, er komt nu heel snel een logje over 19 januari. Ik probeer a.s. vrijdag.
  Maar het is de bedoeling dat we met z’n allen om 12.00 uur in het Polman’s Huis zijn en iedereen bepaalt zelf hoe lang je blijft.

 34. @dijn/audrey, ik bepaal niet welke handwerktechniek van het hartenproject in HzG komt te staan. Ik schrijf het artikel, manlief maakt foto’s van hartenontwerpen die ik binnenkort in huis zal hebben en verder beslis ik niet welk ontwerp in het blad komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *