Mail-Art van Monica

We zijn met z’n allen druk met het hartenproject. En zijn we er niet mee bezig dan zien we overal harten en sommige mensen inspireert het hartenproject zelfs tot een nieuw idee. Kijk nu bijvoorbeeld naar Monica. Zij maakte ter gelegenheid van een broers- en zussenreünie (afgelopen oktober) voor al haar (schoon-) zussen een hartje met hun letter, dat zij vastmaakte aan een zakje walnoten van eigen erf. Nu verraste Monica mij vorige week met een prachtige geborduurde envelop en daarin zat een hartje met de letter B erop geborduurd. Prachtig!! De postbode moet deze mail-art bijzonder hebben gevonden en ging er zeker voorzichtig mee om, want ondanks de stromende regen kwam het droog op de deurmat terecht.

Elly werd door het hartenproject geïnspireerd om haar kerstkaarten in het teken van het hart te plaatsen. Een hart op een speelse manier uitgevoerd. Erg leuk gedaan Elly, en de personen die deze kaart in hun brievenbus vinden zullen jou een warm hart toedragen.

19 gedachten over “Mail-Art van Monica

 1. Ohhhhhh, wat een enig idee, die letterzakjes met nootjes!!! Prachtige letter B ook, leuk zo’n brief te ontvangen.
  Wat kun je toch veel met harten… zo’n kerstkaart is dan vol betekenis!

 2. Wat is er nu mooier dan vriendinnen die je een zelfgemaakt hartje schenken. Jij bent maar een geluksvogel Berthi.

 3. Beide dames, wat heerlijk om zulke creativiteit te zien en deze te delen met anderen !!!!!!!!!!!!!!

 4. Vandaag weer prachtige harten.
  Harten, het beheerst ons leven.
  Hier wordt hard gewerkt aan de afwerking van de div. harten. Als je borduurwerk klaar is dan komt de afwerking, wat soms best moeilijk is.
  Dan nog de foto voor de hartengallerij en
  Matthijs plaats de foto en kijken maar.
  Elma

 5. Prachtige harten weer. Wat leuk om zo’n zakje met je eigen letter te ontvangen en dan nog wel in zo’n schittende enveloppe.

 6. Monica, wat mooi !!!
  Elly, origineel !!!
  Berthi, prachtige post, en ja het blijft doodeng die mailart zo op de post.

 7. wat een hartelijke dingen gebeuren er om mij heen, en dat ik dat allemaall mag zien leuk leuk leuk

 8. Superleuk, hee, Monica’s hartjes, en de envelop zag er ook mooi uit (hoe doe je dat allemaal tussen Sint en Kerst in, Moon??) De kerstkaart is prachtig, goed idee en veel persoonlijker!

 9. Hoi Martine,
  Leuk om weer iets van je te horen. Ik heb even bijgelezen bij je en zie dat je heel creatief bezig bent en dat je altijd nog veel te vinden bent in België voor de brocante markten.
  @Elma, doe maar rustig aan!
  Een dezer dagen komen er nog meer harten voor de fotogalerie en een Abc want het Abc… project loopt ook nog steeds.
  @Betty, heb je ook die mooie postzegels gezien op de envelop?

 10. Wat een mooie harten komen en binnen !
  Telkens is het weer een verrassing !

 11. Wat een ontzettend leuke dingen allemaal! Het werkt zo aanstekelijk dat ik toch ook aan een hartje begonnen ben en ik kwam tot ontdekking dat er ook nog een hartje half afgewerkt lag. Dat moet nu dus wel af.

 12. Leuk al die harten. Ook ik zie nu overal harten. Net alsof je er nu meer op let of dat het je opvalt. Wat een verrassing voor je die harten post!!

 13. @Marianne P, leuk hoor!! We zien overal veel verschillende harten en het werkt inspirerend en inderdaad aanstekelijk.

 14. @marijna, ik hoor het van iedereen! Harten, heel veel harten overal. Ik merk het ook aan mijzelf. Ik heb nog nooit zoveel harten gezien als dit jaar! Wel ontzettend leuk!

 15. Berthi, wat staat die post leuk op je site, Inderdaad, als mijn blik zelf niet getrokken wordt naar harten alom, dan wordt ik tegenwoordig door iedereen om mij heen geattendeerd op harten, een vriendin maakte gisteren een hartje van een stomerijkleerhanger met allerliefst groen en gipskruid toefjes, dat zag er ook beeldig uit!
  Elly, wat een werk al die mooie kerstkaarten. En Betty, in antwoord op je vraag hoe ik dat doe tussen sint en kerst: ik ga niet zo’n mooie kaarten maken als Elly, dat scheelt weer tijd! (grapje)

 16. Wat leuk allemaal Berthi, Ik meende dat ik niet meer op je site kon komen omdat ik alleen het begin maar te zien kreeg en het dan na een tijdje weer wegklikte. Nu blijkt dat je berichtjes er onder zijn komen te staan (of is dat alleen bij mij zo?)
  Volgens mij heb ik het je al eens gevraagd, maar ik weet niet meer bij welk item, dus ook niet of je op je site antwoord hebt gegeven….wat houdt het hartenproject nu precies in? Want daar ben ik toch wel nieuwsgierig naar (als ‘zuster van de hartbewaking’) Hartelijke groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *