Harten-meeting

We kunnen op een zeer geslaagde Abc-meeting terugkijken en diegenen die erbij waren, kijken zeker uit naar de Harten-meeting. Ik stel voor om wederom te kiezen voor het Polman’s Huis in Utrecht. Omdat 20 januari dit jaar als beste datum uit de bus kwam, geef ik als eerste datum voor de Harten-meeting: 19 januari 2008. Een andere mogelijkheid zou 12 of 26 januari 2008 kunnen zijn. Graag hoor ik wie er naar Utrecht wil/kan komen voor de Harten-meeting en de datum (data) waarop je kunt!
Ik kijk ernaar uit om de Harten-dames te ontmoeten; uiteraard met de hartenontwerpen!

33 gedachten over “Harten-meeting

 1. Ik moet helaas afhaken, zowel voor de meeting als mijn bijdrage voor het project. Het gaat me niet lukken dit jaar Sorry Berthi!

 2. Ik moet helaas afhaken, zowel voor de meeting als mijn bijdrage voor het project. Het gaat me niet lukken dit jaar Sorry Berthi!

 3. O, Berthi, wat neem je toch een hoop werk op je schouders! Petje af hoe zorgvuldig en goed je dit allemaal doet. Natuurlijk kom ik graag, verheug me al op een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Alleen 26 jan. zou wat moeilijk zijn om te komen, de andere data zijn oké.

 4. Berthi, hoera er is een datum! Oh ik verheug me zo op deze dag. Ik kan op alle drie de dagen en houd ze ook alle drie vrij!
  Nu ga ik eens heerlijk surfen op de deelnemers die een blog hebben en die ik nog niet ken, alvast een beetje kennis maken. Ik vind het zo geweldig dat je dit alemaal voor ons wilt voorbereiden, een fijne centrale plek heb je uitgezocht en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dankjewel voor alle moeite Berthi.

 5. Al de drie datums houd ik in ieder geval vrij. Nu moet ik alleen wachten hoe de treinen gaan vanuit hier, er is nog niets bekend bij de spoorwegen. Ik moet in ieder geval proberen om 12 uur in het Polman huis te zijn.
  Hopelijk tot ziens.
  Elza

 6. Oeps ik ben jarig op 19 januari! ;-))) Het wordt vast weer een keigave dag!
  Marlies

 7. Ik wil graag komen. Lijkt me erg leuk, toen met de ABC-meeting was ik nog niet echt ‘loggende’. Ik kan zowel 19 als 12 januari, de 26e is voor mij onmogelijk.

 8. Berthi, 19 januari lijkt me een prima datum. 26 januari hebben we een stitch-in van Margreet. Ik ben heel erg benieuwd naar alle werkstukken. Tot ziens Annie

 9. Ik kom hou de dagen vrij. Verheug mij er al op, iedereen te ontmoeten. Ja berthi dankjewel voor alle moeite,ik ben het met Corrie eens.

 10. Berthi, wat leuk! Ik heb me voorgenomen om in januari net zo lang hier te blijven tot na de hartjes-meeting. Ik verheug mij erop en kom graag, ik kan op de 19e, maar ook 12 en 26 houd ik er voor vrij. In ieder geval hartelijk dank voor alle moeite, het zal vast weer erg leuk en gezellig worden. Tot dan!

 11. Dank jullie voor de reacties. Zoals het er op dit moment uitziet zal het waarschijnlijk 19 januari gaan worden, maar ik wacht nog even af. Er zijn vast nog Harten-dames die deze log niet gelezen hebben.

 12. zoals het er nu naar uitziet, kan ik alle drie zaterdagen ……. ik verheug me er al weer op !!!

 13. Op 1 ervan vier ik mijn verjaardag !!
  Op één van de de andere dagen wil ik het zeker proberen langs te komen.
  Maar weet het helaas nooit van te voren of het lukt.

 14. @marian’ne m, erg leuk dat je het wilt proberen en ik begrijp heel goed dat je het niet vantevoren met zekerheid kunt zeggen. Dat is geen enkel probleem.
  Gezellig dat je er dit jaar weer bij bent, Mary!

 15. Als ik mijn hartenprojectje af heb, kom ik. Ik doe vanaf volgende week vrijdag hard mijn best om eraan te werken (hartenbolsa met uña). Dan moet dat zeker lukken met 3 weken vrij voor de boeg.
  Zoals het er nu uitziet, kan ik alle voorgestelde dagen.

 16. Ik kan ook de 19e en zal er zeker zijn.
  De andere zaterdagen kan ik helaas niet (26 jan is de winterdag van de Kostuumvereniging).

 17. Hallo Berthi,
  Hoewel ik nog niet veel van me heb laten horen op deze weblog en ik eigenlijk ook nog niet begonnen ben met mijn aandeel aan dit project (ik ben 3 uur per dag bezig met borduren en breien maar heb nog niets gevonden om voor het project te maken)wil ik graag komen voor de bijeenkomst op 19 januari. Ik heb nog wel even de tijd om iets te bedenken en natuurlijk te maken. Tot dan

 18. @Majo, goed dat jij meldt dat 26 januari de winterdag van de kostuumvereniging is. Helemaal niet aan gedacht! Zoals het er nu uitziet zal de harten-meeting op 19 januari zijn.
  @Marijke, je hebt nog genoeg tijd om je bijdrage voor het harten-project te maken. Hartstikke leuk dat we je in Utrecht zien.

 19. Alle drie data staan nog blanco in onze agenda! Het lijkt me leuk om iedereen te ontmoeten!
  (en het is een stok achter de deur om nu eindelijk eens verder te gaan met m’n harten-project………….)

 20. @Francisca R, heel fijn dat het jou ook gaat lukken om naar Utrecht te komen. Zoals ik tot nu toe lees, komen er bekenden, maar ook zullen we nieuwe gezichten zien. Dat wordt weer een geweldige dag!!

 21. Yo! B-ness!!! Ik heb er mijn werkagenda even bijgepakt: 12e zit ik in Brussel, gaat niet.
  19e en 26e januari kan, met GROTE voorkeur voor 26e. 19e moet ik dan wat verschuiven, maar is niet zo erg als de overgrote meerderheid daar voor kiest. Ik zet alvast een groot kruis in mijn agenda op die 2 dagen, goed? Ik hoor wel welke datum het dan wordt.
  I throw flowers on your sacred silhouette, my dear, voor al het enthousiasmeren, organiseren en voor alles wat we via jouw log leren!
  Ik verheug me erop jou en iedereen te mogen ontmoeten. Kennen doen we elkaar al een beetje…

 22. Snik,snik….ik kan niet op de 19e en ook niet op de 26e. Hier wordt de kamer op z’n kop gezet en met hulptroepen moeten we alle kasten uit de kamer halen en de week daarna moet echt alles uit de kamer gehaald worden en de oude vloerbedekking opgeruimd worden. En de hulp troepen willen graag een natje en een droogje hebben.Dan kan ik zelf toch moeilijk weg gaan. Dit kon ik een tijdje terug niet voorzien. Helaas…..

 23. Kan al de drie dagen. Maar ik heb een ander probleem, de reis.
  Het is midden winter. Op zaterdagmorgen heb ik in het verleden verschillende keren om 6 uur bij de bushalte gestaan en er kwam geen bus. Kwaad met arriva gebeld, kreeg antwoordapparaat: U kunt ons maandag weer bereiken.
  Voor dat wij in Groningen zijn zitten wij een uur in de bus.
  Hoe ouder ik word hoe zwaarder valt mij het reizen en ben het liefst maar thuis.
  Elma

 24. 19 jan is een mooie dag, als het echt vast staat wil ik het graag horen, want moet dan vrij vragen, ik werk op zaterdagmorgen altijd.
  Lous

 25. Ik kom 19 januari ook naar Utrecht, lijkt me zo leuk om veel hartenmakers te ontmoeten !
  En nu nog mijn hart(en) afmaken.
  Groeten Margriet

 26. @Lous, het is zo goed als zeker dat het 19 januari gaat worden. Deze week komt er nog een log over.
  @Margriet, hartstikke leuk om je dan te ontmoeten.

 27. Okee babe, 19th it is. The witch will be there. Oooooo, moet nog wel het een en ander aan mijn hart doen. Het hupt zo. hihihihi.
  o wat leuk o wat leuk o wat leuk o wat leuk
  Zie je. Zo’n hart.

 28. @Elma, het is een hele onderneming voor je om vanuit het hoge noorden naar Utrecht te komen. Ik kan me heel goed voorstellen, en dan ook nog eens midden in de winter, dat dit echt té veel van je vraagt. Voel je niet bezwaard om lekker thuis te blijven. Via de blogs kan je later toch fijn meegenieten. En ik ben ervan overtuigd dat alle hartenontwerpen uit het hoge noorden veilig naar het (diepe) zuiden komen!
  @dijn/audrey, (^_^) (^_^) (^_^)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *