Kind van Holland

Kind van Holland is een webwinkel waar je producten vindt die een herinnering oproepen aan de Hollandse levensstijl van toen. Bij de landelijke woonaccessoires kom je de ouderwetse emaille beker met stippen tegen. Mooi linnengoed is er, bijvoorbeeld de geruite pompdoek en kussens die van een mangeldoek gemaakt zijn. Prachtige Hollandse stoffen, zoals het Fries roosje waar ik nu voor het eerst van hoor. Een verzameling oudhollandse huismiddelen: zeepvlokken, stuk zeep van karnemelk/honing/olijf, zeepbol voor zeepstang en nog veel meer. Op de foto zie je één van de vele schitterende kaarten van Marenthe Otten.

Kind van Holland is regelmatig te vinden op fairs en markten.

13 gedachten over “Kind van Holland

 1. JA, leuk dat er weer terug gegrepen wordt naar vroeger !!
  En dat men ook door handwerk geinspireerd raakt.
  Bekend LIEF kaartje ;-)).>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 2. Genoten van de site Kind van Holland. Wat een mooie producten, ook stoffen. Het hart komt erg vaak voor in de ontwerpen.
  Elma

 3. Berthi, met deze link was ik zomaar een hele tijd in het verleden, wat een leuke spullen verkoopt ze. Als ik op een fair zulke kraampjes zie kom ik er bijna niet meer weg, zo leuk. Ik hou van die stijl. Dat er weer meer motieven komen die naar handwerken verwijzen, juicehn we allemaal toe!

 4. @marian’ne m, toeval of niet…? Hangt het in de lucht? Zweeft het in de lucht?
  We hebben toch een klein beetje dezelfde smaak!:-)))))))
  Ik kom net terug van je blog en zag daar het mooie LIEF kaartje! Grappig dat we zo kort na elkaar hetzelfde kaartje plaatsen! Ik had deze log al twee weken klaar liggen, maar het kwam er niet van. En nu zo kort na elkaar is het te bewonderen op twee blogs!

 5. hee leuk kaartje van Marianne M en nu bij jou een geweldige site erachteraan ,wat een leuke spullen…een mooi quilt …kant en klaar!!mmmmm..

 6. Heel erg leuk en lief. Ik heb de link snel bij mijn favorieten gezet om er nog vaak te kunnen kijken.

 7. Wat een leuke site.Bij komt die ook bij de favorieten.Wat een mooie herten heb je al in je fotogalerie staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *