Veterstrikkunst

Net zoals andere jongeren draagt Thijmen sneakers met de veters los in zijn schoenen. Zal daar op korte termijn verandering in komen? Kijk eens op deze site naar de nieuwe manier van veters strikken. Is dit cool/vet of niet?

22 gedachten over “Veterstrikkunst

 1. Super ideeen , al schrollende dacht ik straks gaan ze nog vetertje breien .
  En er kwam al een soort weefwerkje voorbij .
  Kijk toch nog weer eens wat leuks in deze soms wel wat verwarrende tijd .

 2. Hihi, ik zeg nog elke keer tegen Quintijn(14) dat zijn veters los zitten.
  MAAAHAAAM die zitten AAAALTIJD los, OOO JAAA !!!:-))))))))))).
  Ik denk dat meisjes dit wel gaan overnemen, jongens vinden het nog té cool om ze los te dragen.
  (eigenlijk zijn ze wat luier !!:-)).

 3. Gaaf! Ik heb de plaatjes van de veterstrikkunst opgeslagen en bovenstaande link voor de grap aan mijn 36-jarige zoon doorgestuurd, hij ging gisteren de stad in voor nieuwe hardloopschoenen ;- ))

 4. Er zitten leuke bij, maar voor mij te ingewikkeld. Mijn dochter van 17 is er inmiddels achter dat schoenen met de veters vast lekkerder lopen.

 5. Wat enig Berthi. Mijn zoon had vroeger ook altijd losse veters.
  Zins hij werkt niet meer. Gaat ook weer over moet je maar denken.
  Er zitten zeker leuke bij. Hoe kom er op.

 6. In huis komt hier heel wat papierwerk binnen en af en toe haal ik daar wel eens wat uit en soms krijg ik wat toegestuurd en soms kom ik via Google op de meest aparte sites. En als ik over een onderwerp lees kom ik ook weer op andere ideetjes. Dus… via allerlei wegen komt er informatie op mijn weblog.
  Kost wel wat tijd, maar dat heb je soms ook wat!!:-))))
  @marian’ne m,… helemaal mee eens!!
  Thijmen wil voor de winter graag halfhoge Timberland schoenen. Voor we die gevonden hebben…
  @Corrie, veterstrikkunst is een beter woord!! Ik ga het veranderen.

 7. Deze veterstrikkunst kwam ik vorige week ook ergens tegen op internet ……

 8. O, nu haal ik het veterstrikdiploma nooit meer! Veel te ingewikkelde vlechtwerkjes voor iemand met weinig geduld…;(

 9. Heerlijk zo’n Thijmen in huis, blijf je met alles van de jeugd op de hoogte. Ik ga ook oefenen bij mijn rijglaarsjes, daar moeten toch nieuwe veters in.
  Elma

 10. Inderdaad het veterstrikdiploma in de wordt zo een stuk moeilijker.
  Er zitten hele leuke bij. Nu draag ik zelden gympen maar die ik draag strik ik als H, ben ik toch een beetje hip. Ik vind er ook een hoop erg ingewikkelde bij zitten. Enneh losse veters vind ik helemaal niet lekker zitten, ga je zo van sloffen

 11. @odette, de variant H is nog te doen. Verder zitten er leuke, maar ingewikkelde strikmethodes tussen. Ik geloof niet dat de jeugd dit snel zal gaan doen. Wel leuk gevonden en ook cool om te zien. De losse veters is veel handiger, maar ik kan me niet voorstellen dat het prettig loopt.

 12. Leuk gevonden Berthi, maar ik las ook even de commentaren erbij door en dat was niet zo leuk. Het staat vol met hatelijkheden en erger. Gelukkig gebeurt dit niet op jouw blog.

 13. Leuke manieren om je veters te strikken, ook voor moeders! Bijna een reden om schoenen met veel gaatjes en lange veters te gaan kopen.
  Net als Marnel was ik ook geschrokken van de commentaren. Vervelend als mensen zo grof zijn!

 14. Leuk, de bushwalk heet dus de manier waarop mijn schoenen gestrikt uit de winkel komen, zijn Finn nog wats voor steunzolen, je kunt die per horizontaal verbindinkje aantrekken om op die manier pijnlijke plekken boven op je voet wat meer ruimte te geven en toch zitten ze dan lekker stevig om je voet. Echt aan te bevelen, Margriet A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *