Centrale Bibliotheek in Eindhoven

De harten zijn volgend jaar te zien in de Centrale Bibliotheek van Eindhoven. Om jullie een indruk te geven van de vitrines en hangpanelen heb ik afgelopen zaterdag enkele foto’s gemaakt in de bibliotheek. Van 20 tot en met 28 oktober is er de expositie Design als industrieel erfgoed te zien. Via de foto kun je een idee krijgen hoe groot een vitrine is. Voor de Harten-expositie zijn zeker twee vitrines beschikbaar en misschien wel drie. Op deze tentoonstelling zijn geen verrijdbare panelen.

Van 16 oktober tot en met 11 november is er een foto-expositie te zien. De foto’s zijn bevestigd op de hangpanelen.

10 gedachten over “Centrale Bibliotheek in Eindhoven

 1. Berthi, wat leuk om te zien waar ons werk allemaal komt te staan en te hangen! Het is een prachtige ruimte en het zal enig zijn om al die mooie kleurige spullen van ons zo mooi uitgestald te zien. Ik verheug me erop!

 2. Wat een mooie heldere ruime ruimte !!!!
  Ben ook heel benieuwd naar al de rsultaten straks !!
  Ben helemaal weg van de radio in de vitrine !! Mijn vader heeft 40 jaar bij Philips gewerkt dus herken het logo.
  Vroeger lag je op de grond of in de rookstoel te luisteren naar Paulus of kleutertje luister en dan met je vingers door het logo op de radio, net kleine weggetjes.

 3. Leuk om vast een voorproefje te krijgen van hoe het er ongeveer uit zal zien. Mooie ‘industriele’ ruimte, lekker helder.

 4. wat een grote ruimte, ik ben wel bezig, maar vrees niets op tijd klaar te hebben maar ik kom zeker kijken en genieten van deze hartige hap

 5. Hoi Berthi
  De bibliotheek ziet er prachtig licht en luchtig uit met goede hangpanelen. Dat zal zeker mooi er uit gaan zien straks.

 6. Ik hoop dat jullie enigszins een indruk krijgen want het was toch moeilijk om het allemaal een beetje duidelijk op de foto te krijgen.
  De Centrale Bibliotheek zit in het centrum, vlakbij de Bijenkorf en de Piazza. Altijd leuk om even te winkelen en de Heuvel Galerie, met veel winkels, is er ook niet ver vandaan.

 7. Wat een schitterende ruimte. Wij zullen de witte dame met onze harten vullen en zullen hopen dat ieders hart op de goede plaats komt.
  Elma

 8. Wat een mooie bibliotheek is het toch! Wat zullen de harten het daar mooi doen! Leuk dat je ons even liet zien hoe het er uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *