Marker borduurwerk van Mieke

In deze log las je over de Markerlap van Mieke. Nu kwamen er verzoekjes binnen voor detailfoto’s. Vorige week zaterdag (13-10) heb ik deze schitterende Markerlap bewonderd en gefotografeerd. Kijk en bewonder met me mee!

25 gedachten over “Marker borduurwerk van Mieke

 1. OOO mooi zeg Mieke en Berthi !!!!
  Prachtig gemaakt handwerk en foto’s.
  Nu kunnen we er lekker inkruipen om het nog beter te bekijken !!:-))).

 2. Mieke@ Wat mooi en keurig gewerkt. Het knappe vind ik om alle onderdelen van het Marker borduurwerk op één lap te werken.
  Op mijn lessen worden allen onderdelen apart gewerkt en dan in de pronkrol gebruikt.
  Wat een goed idee om de randen zowel in kruis- als stopwerk uit te voeren.
  Elma

 3. Prachtig,dit is helemaal mijn ding.Mocht ik nog ruimte in m’n pronkrol hebben,dan is dit zeker een optie.

 4. Geweldig mooi en knap gemaakt Mieke. Ik ben altijd dol op detailfoto’s en ook hier is het zó de moeite waard om “en detail” te fotograferen. Wat fijn trouwens dat we dat tegenwoordig allemaal zelf kunnen met onze digi-camera’s en alle fotobewerkingprogramma’s. Daar ben ik toch blij mee. Dankjewel Berthi voor deze tweede kans.

 5. Weer dank voor jullie lieve woorden!
  Berthi, dank je wel voor de schitterende foto’s. Fotograferen is duidelijk niet mijn hobby 😉
  Elma, een pronkrol zit bij mij in de planning, daar zal zeker nog een beetje Marker werk bijkomen. De lap is op deze manier ontstaan omdat ik niet iemand ben die zijn huis vol legt met kleedjes. Ik kon er daardoor veel technieken in oefenen en verwerken.

 6. Prachtig gemaakt en een mooie compositie van de verschillende technieken en randjes. De foto’s doen de rest: ze maken ons blij en inspireren ons om ook zoiets moois te gaan
  maken. Bedankt voor het delen van dit mooie werkstuk.

 7. Mieke ik zit vast op mijn stoel, ik val er bijna af, zo moooooi

 8. prachtig Mieke, ik had hem gemist in het vorige log, ik was op vakantie. Fijn dus, dat je lap nogmaals langskomt!

 9. Oh wat prachtig en fijn dat we het zo van dichtbij kunnen zien Bedankt Berthi het is weer even genieten en complimenten voor Mieke

 10. Prachtig gemaakt, ziet er erg mooi uit.
  Complimenten voor Mieke, super.

 11. Mieke wat prachtig die details!! Mag je trots op zijn op deze lap. Het |Marker borduurwerk blijft mooi!
  Berthi fijn ddat je dit aan ons liet zien.

 12. Oooo Mieke PRACHTIG !!!!!
  Ik zit hier vol bewondering te genieten van dit moois.

 13. Mooi!!! Mieke deze Marker lap.
  Ik zelf ben ook helemaal verzot op het Marker witwerk. Ga zo door !!
  Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *