Dank je wel!

Lieve mensen! Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor de hartverwarmende felicitaties en goede wensen voor het nieuwe jaar. E-mails, e-cards, telefoontjes, reacties op mijn weblog, post op de deurmat, cadeautjes, het was overweldigend! Ik was écht jarig! Bovendien straalde de zon ook nog eens uitbundig, wat een uitzondering is. Niet eerder heb ik zo’n zonnige warme verjaardags-dag gehad. Vorig jaar had ik al zo’n bijzondere verjaardag, maar dit jaar was het wederom speciaal. Ik zal jullie niet vervelen met alle post, cadeautjes etc. op te noemen, maar om wat te laten zien is natuurlijk wel leuk. Ik begin: Hilly kwam op haar werk het boekje Argentine Textiles tegen en stuurde dit naar het zuiden van het land met een mooie kaart (zie foto) van het schilderij Breiend meisje in de tuin van Johannes Evert Akkeringa.

Marcella kocht deze kaart speciaal voor mij in de Elzas. Het stelt een kunstwerkje voor van de quiltster Michiko Nomura. Het is gemaakt van zijdelint en Feest in Tokyo is de titel. ‘Bijzonder was dat zij met veel Japanse égards de kaart wilde signeren. Bijzonder leuk, en ik dacht dat jij dat met name wel kan waarderen’, schrijft Marcella. Ik kan je zeggen dat ik dit héél bijzonder vind en het inderdaad héél erg waardeer, Marcella!!

Stefan, Jenny, Anke en Emma kozen voor een kaart die helemaal van deze tijd is! Erg leuk!!

WWYAHB ofwel We Wish You A Happy Birthday

Gerrie haalde uit Amerika deze heerlijke gebakjes. De ontwerpster is Betz White. Op haar blog is nog veel meer te zien.

Mien B. is heel druk in de weer met het hartenproject en maakte een prachtig hart!

Vandaag kwamen de boeken over Hundertwasser binnen en verder werd ik verblijd met het nieuwste boek over Eva Besnyö. In deze log schreef ik al over deze Grande Dame van de Nederlandse fotografie. Twee mooie kommen van Rice en chocolade met smileys kwamen er ook nog eens bij!

Yara en Berthus Brusse, Sint-Maartenszee 1952. Gefotografeerd door Eva Besnyö.

Verder wil ik Dijn bedanken voor haar brief, kaartje en Staphorster stippeltjes, Eva voor de kaart en Elly uit Amerika voor haar prachtige cadeautje, waar later een log over komt. Uiteraard verder alle andere lieve mensen voor hun warme reacties.

Terwijl ik net achter de pc met mijn post bezig was, hoorde ik een enorme plof. Alsnog viel het cadeautje van Yvonnep op de deurmat. Een fijn naslagwerkje over kant, getiteld An introduction to lace geschreven door Gabrielle Pond. Ik ben er erg blij mee want kant vind ik een erg moeilijk en ingewikkeld onderwerp. Dank je wel, Yvonne!

25 gedachten over “Dank je wel!

 1. oh, hemeltje Berthi, heeft de post niet iets plats in een creme papiertje met gouden vlekken gestuurd??????

 2. Wat geweldig allemaal. Je verveeld me echt niet om te vertellen wat je allemaal gekregen hebt. Wat mooi is deze selectie al!
  Wat zul je lekker na kunnen genieten van al de vreugde, liefde en geschenken die je gekregen hebt. Het is je van harte gegund!

 3. haha gelukkig gelukt , fijn voor je Berthi!1Wij hebben genoten van het zonnige weekend in Praag,je man en zoon hadden een goede indruk ,wat een prachtstad!!Groeten ,ik ga vliegen naar mijn werk..

 4. Het is je van harte gegund !!!!
  Klinkt allemaal fantastisch, een dag met een sterretje (wat…sterrenregen ;-)))

 5. Ik zie st-Maartenszee staan,leuk.
  Heel mijn jeugd daar de vakantie door gebracht. Heel klein plaatsje, paar boerderijen en een camping. Maar heerlijk ’thuiskomen’ elk jaar weer. Ik zie een rails op de kaart, die was er niet meer in onze tijd, eerst met de trein naar Alkmaar en vandaar met de koffers achter op de fiets naar de camping !! Twee keer in de week kon je daar niet naar het strand omdat de marine dan oefeningen hield. De raketten schoten over je hoofd. Raar contrast. Ik heb er 1 keer in het kanaal gezwommen, brrrr, vies en kleverig van de olie en de wal was zo hoog dat ik er bijna niet uit kon komen, rare ervaring van een malle meid ;-)).

 6. @yvonnep, tot nu toe niet… misschien komt het vandaag???
  @marian’ne m, mooie herinnering uit je jeugd! Alleen die raketten is minder leuk. Was je als kind niet bang? Ik zou het doodeng hebben gevonden.

 7. dat ging te vlug, Het was een gouden randje aan een heel jaar en een stevige zet in het volgen de

 8. Zo vlug gaat een feestdag voorbij , maar de herinneringen kun je gelukkig bewaren !

 9. Ik ben te laat maar alsnog gefeliciteerd,zo te zien ben je erg verwend en heb je eenleuke dag gehad.Groetjes lynda

 10. Ook van mij nog gefeliciteerd: met zoveel hartverwarmende reacties en cadeautjes had je dat zonnetje niet eens nodig om er een warme dag van te maken 😉

 11. Als mosterd na de maaltijd kom ik je ook nog even feliciteren!! Zo te lezen ben je heerlijk verwent. Het ies je gegunt Berthi!!
  Al die dagelijkse logjes.. heel veel werk is dat. Nu verder met het komende jaar. Wat het ons gaat brengen zullen we wel zien. Hopelijk veel goeds en leuke dingen.

 12. Berthi, ook ik ben te laat, maar niet minder gemeend zijn mijn felicitaties. Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten!

 13. Er was er een jarig, hoera 2x en ik was te laat met lezen van je blog! Alsnog van harte gefeliciteerd! Heerlijk te lezen dat je zo’n fijne dag hebt gehad!

 14. Van harte !!!! veel gezondheid en geluk in “het nieuwe jaar”. Monique

 15. Berthi, van harte gefeliciteerd.
  Het is fijn te lezen dat je zoveel hartverwarmende felicitaties hebt ontvangen

 16. Lieve Berthi, ik zie nu pas dat je jarig bent geweest! Van harte gefeliciteerd alsnog, en zo te zien ben je heerlijk verwend….

 17. Beste Berthi,
  It’s never too late to congratulate…
  ik kom net terug van vakantie op een internetloos eiland, een beetje late verjaardagswensen dus. ik zie dat je lekker verwend bent – terecht want jij verwent ons elke dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *