Harten van Anneke en Corrie

Vandaag weer twee harten klaar voor het Harten-project. Er wordt toch maar hard gewerkt! Allereerst zie je het geborduurde hart van Anneke. Het is een patroon van The Prairie Schooler, en komt uit het boek Friends. ‘Ik heb het één over één geborduurd op witte borduurstof (Jobelan denk ik), zes kruisjes per cm.’

Het tweede hart is van Corrie. Corrie: ‘De ontwerpster ervan is Thea Dueck en het is een patroon voor Victoria Sampler. Het hartje is ook een ontwerpje van Thea Dueck maar ik heb het zelf veranderd om te passen bij het Jingle Bells kerststuk en het toen samengevoegd voor het hartenproject.’

26 gedachten over “Harten van Anneke en Corrie

 1. Anneke en Corrie, prachtige harten! Weer zo anders dan de harten die al klaar zijn.
  Een mooie warme tekst, Anneke! Met daarbij een warme kleurkeuze!
  Corie, bij dit ontwerp is de perfecte stof gekozen voor het thema. Warme winterse sfeer! Ook hier passen de kleuren van het borduurgaren weer helemaal bij de kersttijd. En nu maar hopen dat we een witte kerst krijgen!:-)

 2. Oooooo wat een geweldige harten! Anneke, ‘k word er warm van, hahaha! Corke: wat een prachtige combinatie zo: de winterse gezelligheid en het hart dat de basis ervoor vormt… Heeeeel moooie kleuren!

 3. Heel mooi hart Anneke, mooie spreuk en warme kleuren !!!
  Corrie, dus daar was je mee bezig !?;-). Wat leuk bedacht zo en mooi één geheel geworden.

 4. Wat een mooie harte hebben anneke en corrie gemaakt voor je harten projekt.Corrie je winter borduur is schitterend geworden en dat hartje eronder maakt het helemaal af.

 5. Wat me nu toch gebeurt…ik open jouw site Berthi en zie als eerste het hart van Annekeen daar meteen onder mijn hartje. Nu dacht ik toch in eerste instantie dat je het Prairie Schooler-hart van mijn http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=15291906&uid=4449121 had gehaald voor het hartenproject, want dáár staat hetzelfde hart als dat van Anneke met nog een paar andere PS-Stukjes al een hele tijd klaar om verwerkt te worden voor…het Hartenproject. Ha,ha,ha, dat is wel héél toevallig zeg.
  Anneke je begrijpt dat ik het een prachtig hart vind, anders had ik het zelf niet gemaakt, wat is het leuk om het te borduren hè! “Twee harten, één gedachte!”

 6. Ze zijn prachtig, deze harten. Leuk dat hartje onder je kerstlap, Corrie!
  Hmmmm zal ik ook maar weer eens aan het borduren gaan…

 7. @Corrie, leuk dat je de link plaatst. Ik heb alle foto’s met werkstukjes weer eens bekeken en wat is het allemaal mooi!!! Ik heb inderdaad eerder het idee voor je hartenproject gelezen, maar het was eventjes weggezakt!

 8. En alweer 2 mooie harten !!Spannend om die volgend jaar in het echt te mogen zien.

 9. Inmiddels zijn deze harten toegevoegd aan de fotogalerie en daar kan je op de thumbs klikken om een vergroting te zien.

 10. Erg mooi!!! Genieten!!! Wat een leuke manier van iets ophangen!!!
  *rent snel naar haar eigen hartenprojekt om het misschien nog af te krijgen*

 11. Leuke hartjes werkstukken weer , vooral die vogels vind ik mooi.
  @Berthi :wat viel er net een leuke kaart door mijn brievenbus , dank je wel , zeer op prijs gesteld!!!!!!
  Marlies

 12. Wat mooi, vooral dat hartje onder aan die Bell pull en ook het mooie hart van Anneke.
  En Berthi bedankt voor je mooie en lieve kaartje. Groeten ELza die bijna blok 12 afheeft van de NHA.

 13. ‘mijn hart’ staat er mooi op. het hart van Corrie is prachtig kersterig en extra origineel door de afwerking.
  als fan van Prairie Schooler is het leuk te ontdekken dat Corrie het patroon ook heeft gemaakt (en ook heel toevallig doordat we vandaag zo bij elkaar staan!). bij haar zie je ook nog andere stukken uit het patroonboek, die ik ook nog wel wil borduren…
  het hartenproject wordt leuk!
  groetjes
  Anneke

 14. Mooi zeg! Anneke, ben jij van steekje vast van vroeger 🙂 , vroeger, hoor mij nou… wat leuk om weer eens wat van je te zien. En Corrie, door jouw hartenwerk krijg ik bijna zin in de winter.

 15. Corrie ,ik ben jaloers ,wat werk je toch hard en wat maak je veel moois,volgens mij heb jij ook het hart gemaakt wat hier door anneke is gemaakt ,toch?

 16. Wat zijn ze leuk, de harten. Dat stimuleert ons weer om er echt werk van te maken! Het boek, waar de patronen uit komen ken ik niet, toch maar eens naar op zoek! Goed van jullie Anneke en Corrie!

 17. Corrie en Anneke, wat een leuke harten zijn dit! Op de site van Thea dueck staan heel veel moie borduurwerken zeg! Om zo aan te beginnen!!!

 18. Wat een mooie harten van Corrie en Anneke, met veel liefde en geduld gemaakt, dat straalt ervan af.

 19. Ja, heerlijke vakantie gehad Berthi, ook weer veel inspiratie opgedaan en leuke breiwinkeltjes gezien. De Franse modezaken hebben veelal zeer aparte en mooie kleding, daarin zijn ze nog altijd toonaangevend, vind ik.

 20. @Marnel, fijn om te horen. En nu is het tijd om je inspiratie uit te werken tot mooie handwerken!

 21. @ Corrie en Anneke,
  ze zijn prachtig!
  :o)
  Ik heb een enorme leesachterstand, en niet alleen hier…
  Kom later verder lezen.
  (hoop ik)
  :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *