HEMA customize-artikelenMaaike ontdekte gisteren de nieuwe customize-artikelen bij de HEMA. ‘Ik wandelde vanochtend door de HEMA toen ik ineens op een nieuwe afdeling stuitte, de customize afdeling. Je kunt op deze nieuwe hippe afdeling allemaal fournituren kopen om zelf je kleding te versieren met behulp van knopen, borduurgaren, vilt applicaties etc. Natuurlijk heb je om het een en ander te creëren een naaldensetje nodig en aan dat naaldensetje zie je hoe de tijd is veranderd, zeker als je het oude naaldensetje er naast legt. Het nieuwe HEMA naaldensetje misstaat in elk geval niet in de verzameling…’Na het lezen van Maaike’s berichtje wilde ik meteen deze artikelen met eigen ogen zien en met name het naaldensetje. Ik deed mijn fototoestel in de tas, pakte snel de fiets om richting HEMA te gaan. Voor de afdeling customize-artikelen moest ik achter in de zaak zijn en daar zag ik een rek vol met flitsende kleuren. Zoals Maaike al zegt zijn het artikelen om bijvoorbeeld je kleding, tas of kussens bijzonder mee te maken. Erg leuk voor de jeugd. Het naaldensetje heeft een aantrekkelijke verpakking en past perfect bij het Harten-project.

34 gedachten over “HEMA customize-artikelen

 1. He leuk !!!
  Ik koop regelmatig fournituren bij de Hema, prima kwaliteit.
  Maar dit is wel een stukje flitsenderder, zie leuk band en knopen.
  Voor kleuter kleding ook heel leuk, EN voor OMA tassen ;-)).
  Nu maar hopen dan mijn mini Hema dit ook in het assortiment heeft !!
  De worst wel (bléh) !!;-)).

 2. Ja, en als je dan niet van winkelen houdt zoals ik, mis je dus ook dit soort leuke nieuwigheden en daarom is het maar goed dat er web-logs zijn :- )
  Straks móet ik dus weer even winkelen,een nieuwe pc-bril ophalen en een boek dat ik besteld heb en dan ga ik beslist ook even de Hema in niet omdat ik iets nodig heb maar omdat ik niets wil missen, ha,ha.

 3. Ze hebben ook plastic doosjes met 12 rolletjes Katoen garen.
  Allemaal verschillende kleurtjes en ideaal voor appliceren.

 4. Mij zie je zo meteen dus ook bij de Hema. Ik had het vorige week al vanuit een ooghoek gezien, maar had toen geen tijd om uitgebreider te kijken, maar na dit blogje van jou, ga ik dat zeker vandaag doen. Maar eerst even de huishoudelijke klussen klaren……

 5. @mm, zo klein zal de HEMA bij je in de buurt toch niet zijn? Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze nieuwe customize-artikelen niet direct zag!:-)
  @anneke, het is een prachtige dag om te fietsen. Een stralende zon in het zuiden!
  @Corrie, 🙂
  @martine, die doosjes heb ik gemist. Daar kijk ik vanavond naar, ze hebben koopavond met 20% korting op bijna heel het assortiment!:-)

 6. Gister was ik even snel naar de Hema ,maar dit niet gezien.Dus vandaag terug…….

 7. @mm, om dat tijdstip zit ik bijna altijd achter de pc om mijn post te doen!:-)))
  Maar heel goed dat er weer volop aandacht komt voor creativiteit.

 8. En als jullie toch bij de Hema zijn, ook even op de baby-afdeling spieken hoor! Voor een prachtige gebreide pyjama (van katoen, dus zonder kriebels!) met dito slofjes en nog veel meer gebreid spul om van te spullen. Voor Sky had ik al garen gehaald om een schattig mutsje, sjaal en wantjes van te breien, maar het Hema-setje in Peruaanse stijl met ingebreide figuurtjes kon ik niet laten liggen…

 9. In mijn enthousiasme tik ik ‘spullen’ ipv ‘smullen’ maar dat hadden jullie vast al gezien!

 10. @Yvonne Koop, tja, daar had ik gisteren niets te zoeken!:-) Vanavond ga ik zeker op zoek naar het breigoed want dat wil ik natuurlijk niet missen!:-) Wie weet gaat de HEMA binnenkort wol verkopen en krijgen we als toetje een nieuw HEMA breiboek! Uiteraard in een nieuw hip jasje gestoken en niet meer zoals dit:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/03/hema_breiboek.html
  Zie je de verandering van het lettertype van de HEMA? Ook daarmee willen ze in hun tijd meegaan!

 11. Goh. Dat ziet er goed uit!!! Een tijdje geleden nog wezen kijken en vond het helemaal niets. Zo weinig en zo helemaal niets. Goede zaak. Dit ziet er toch al wel heel anders uit!!!

 12. Wat een mode kan doen in het assortiment!! Een paar weken geleden ging ik bij de HEMA naar lint kijken. Maar er was dus gewoon niks meer te koop daar. Nu maar goed dat het versieren van je kleding IN is. Kunnen we weer in meer winkels inkopen doen. Soms heb je geen speciaal winkel bijdehand en moet je wachten tot je er in de buurt komt. Maar nu heeft onze puur Hollandse winkel het weer in huis. Ik ga van de week even kijken!!! Dank je wel Maaike voor de informatie.

 13. Toevallig vorige zaterdag in Utrecht de naaispulletjes bij de Hema gespot. Het zag er heel “hebbenswaardig” uit. Vond het knap dat ik niks kocht. Bij het boterhammetje wat ik daar at zag ik in een foldertje het gebreide babypakje en dacht: daar moet ik straks even naar gaan kijken. Helemaal vergeten en dat was maar goed ook; Elise had het zelf ook ontdekt en gekocht. Het peruviaanse setje heb ik nog niet gezien…moet ik toch nog even naar de HEMA terug, wat erg 😉

 14. @Maaike wat heb jij een mooie collectie John James naalden, superkwaliteit. Alleen de verpakking is wat moeilijk open te krijgen.
  Nog een nieuwtje. De collectie color variations splijtgaren van DMC, heeft nu ook alle 36 kleuren in perlé. Wel besteld maar nog niet te leveren.
  Elma

 15. Net gekeken op de site van de Hema. Voor de huismussen onder ons, je kunt bij de Hema ook online winkelen.
  Elma

 16. Ik ben dan wel een enorme tuinliefhebster, maar ook een handwerkster in hart en nieren.
  Heb van je web-log genoten,kom vast nog eens kijken!

 17. @oma tuintje Gauw even gekeken wat hier achter zit. Wat een prachtige bloemenfoto’s
  Ook ik heb zaden gekregen van een zijdeplant. Heb de planten in een grote kuip gezet om hem deze winter binnen te zetten. Heeft dit jaar niet gebloeid, komt dat volgend jaar?
  Elma

 18. @oma tuintje Gauw even gekeken wat hier achter zit. Wat een prachtige bloemenfoto’s
  Ook ik heb zaden gekregen van een zijdeplant. Heb de planten in een grote kuip gezet om hem deze winter binnen te zetten. Heeft dit jaar niet gebloeid, komt dat volgend jaar?
  Elma

 19. @Elma, DMC zit niet stil, maar hoe meer keus we krijgen, hoe lastiger het soms kan worden!:-)
  @marcella, begrijp ik uit je reactie dat er gezinsuitbreiding komt…?

 20. Oja, en de volgende fase zijn nieuwe HEMA wolletjes en nieuwe HEMA breiboeken… in feite is de HEMA toch altijd een trendsetter. Leuk joh!

 21. Ik heb net even ge-HE’MAAIT’, de lintjes zijn leuk, 1 meter per lintje en grappige knopen erbij. Nog veel meer opsmuk, strijkstickers, opnaaisterretjes telefoonsokken, lekker hip hoor !!!
  Het naaldenboekje niet gezien, maar heb ook helemáál geen naalden nodig !!:-).

 22. @mm, jammer dat je het naaldenboekje met de mooie verpakking niet hebt gezien. Al uitverkocht?:-)

 23. Gisteren toch maar even naar de HEMA gegaan. Ik heb mij één dag kunnen beheersen maar de nieuwsgierigheid heeft het gewonnen. Alleen kijken had ik me voorgenomen. Geen portemonnee meenemen dat is heel gevaarlijk, of toch maar want stel je voor dat je onderweg pech krijgt! En dan ben je bij de HEMA en dan zie je al die leuke dingen en ga je alsnog overstag. Heb geen naalden nodig, bezit de hele collectie DMC garens maar bij deze pakketjes zitten sjabloontjes om een versiering op een blouse of T-shirt te maken en dat heeft ook wel wat. Om nog maar te zwijgen over de leuke sierlintjes. Komen misschien ook nog wel eens van pas. En dan die knopen. Leuk, leuk, leuk. Voor je het weet sta je met je winkelmandje bij de kassa. Ik heb trouwens onderweg geen pech gehad dus daarvor had ik mijn portemonnee niet nodig.
  Elma, ik neem het maandag mee.
  Wil

 24. PS Moest zelf ook even puzzelen, maar als je op mijn naam klikt, komt mijn weblog met de foto van Sky tevoorschijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *