10 gedachten over “Herfst II

 1. @Hilly, ja en zo’n verandering in één dag, dat had ik niet verwacht. Toevallig zag ik het omdat ik buiten foto’s ging maken.

 2. B-ness, wat maak je toch geweldige foto’s. Kleur, compositie, diepte.
  Vandaag alleen nog maar een steeltje…, dan heb je een prachtig moment weten te vangen daarstraks!
  Ik kan hier nou naar blijven kijken. Die hoed, net zo’n designjurkje…
  Wat moet je een heerlijke tuin hebben. Ik herinner me dat je zelfs een eekhoorntje hebt…

 3. Hoi Dijn,
  Het waren toevallig de juiste momenten om een foto te maken. Foto I is ontstaan doordat Matthijs mij wees op de zwam, foto II is ontstaan doordat ik toevallig in de tuin was om andere foto’s te maken en vandaag was ik in de tuin aan het werken en wierp een blik naar de zwam, er bleek alleen nog maar een steeltje over.
  Vandaag moest ik nog boodschappen doen bij de supermarkt en heb walnoten gekocht voor de eekhoorn. Matthijs heeft hem vandaag al gezien in de tuin. Vanavond heb ik eten voor hem in de tuin gelegd, het is te hopen dat hij het weet te vinden.
  Een foto van de eekhoorn:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2007/04/mijn_eekhoorn.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *