Ouverture

De Ouverture geeft het startsein voor het nieuwe culturele seizoen en dat vond gisteren plaats. Vele verenigingen presenteerden zich van hun beste kant om via deze weg nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Een kleine foto-impressie van deze gezellige happening:

Toet en Taartje’s kleinste mobiele restaurantje.
De toneelvereniging voerde een leuk komisch stukje op.


Rob en Marielle Franssen ken ik al erg lang en zij zijn altijd creatief bezig. Regelmatig kun je de schilderijen van Rob en de dikke dames van Marielle bewonderen op exposities.Uiteraard ontbrak de schaakvereniging niet!

17 gedachten over “Ouverture

 1. Ziet er leuk uit. Bij ons was het gisteren jaarmarkt en ook daar presenteerden vele verenigingen en sportscholen zich.

 2. Kom vanavond even uitgebreid lezen. Heb je zaterdag in zo’n tuinprogramma de raket/toren met tuinset gezien? Ik zag het op tv. en wist dat ik die op jouw weblog gezien had.Net even geneusd bij jou. 14 juli heb je erover geschreven. Leuk hé?
  Volgens mij was het bij rtl4.

 3. Overal zijn ze bezig om zich voor te bereiden op het winterseizoen wat in aantocht is . Wat een happening bij jullie Berthi !
  Dat de zomer zo snel voorbij is gegaan , niet te geloven de tijd vliegt je gewoon door je vingers .
  Wat een prachtige SCHAAKFOTO , heb je die zelf gekiekt ?

 4. @Gerrie, alle bovenstaande foto’s heb ik gisteren gemaakt, dus ook de foto van het schaakbord. Om eerlijk te zeggen vind ik het ook een geslaagde foto. Er zit een mooie dieptewerking in.

 5. @ingrid h.q., nu je het zo zegt… de eerste drie foto’s hebben wel de sfeer van Het land van Ooit!
  http://www.ooit.nl/ De dame die je op de beginpagina ziet en waar meisjes op moeten klikken lijkt warempel veel op Toet en Taartje. Zussen?:-)

 6. Spetterende ‘Ouverture’in Venlo zo te zien.
  Iet v. d. Vrande en ik waren gistermiddag in Asten in creatief-centrum de Brouwerij (waar het ook open dag was )om de cursus Patchwork te promoten.Er hebben zich weer een paar nieuwe cursisten aangemeld en verschillende ‘vervolgers’kwamen ook even een kijkje nemen. Ze willen weer aan het werk !!!!!!

 7. @Mien B, wat een drukte overal in het land. Nu de vakantie voorbij is gaat iedereen zich oriënteren voor de lange winteravonden!

 8. Heeeeee wat gezellig! Oh, die theepot annex teuttafeltje…
  Prachtige foto’s!
  B-ness, je raadt het nooit. Ik raakte gisteravond via een tip van Marijn op jouw log van maaaaaaaaanden terug, 31 dec 2006 lang voor ik je leerde kennen. Zie ik daar
  Thijmen op de rug gefotografeerd met Burgemeester Dieudonné Akkermans (tgv Persoonlijk Jeugdkampioenschap Schaken)…
  Peet is o.a. adviseur B+W en locogemeentesecretaris in het Voerendaalse.
  Nah. Wat een kleine wereld.

 9. In dat toet en taartjes restaurantje zou ik wel eens een heerlijk kopje thee willen drinken met een lekker taartje !

 10. Wat een leuke happening is dat. Daar hoef je niet voor naar Amsterdam “uitmarkt”
  Ik ben helmaal weg van het kleinste restaurantje!!!
  Dijn, waar een verwijzing al niet goed voor is hé!

 11. per toeval op deze site beland. leuk zeg om hier ons kleine mobiele restaurantje aan te treffen. En dan die leuke reacties er bij, tof. Voor geinteresseerden hier onze website http://www.toetentaartje.nl
  groetjes antoinette (Toet)

 12. ik vind die dikke dame geweldig, kun jij mij het adres geven van Marielle Franssen, want hier wil ik graag meer van zien en e v t iets kopen
  groetjes Hanny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *