Pic-Knit in Venlo

Hier ging het gistermiddag allemaal om: de exclusieve gebreide polsbandjes door Stitch ’n Bitch Venlo, Miriam Tegels de snelbreister, Carla Meijsen en leden van Stitch ’n Bitch Utrecht voor KiKa. Tijdens de gezellige traditionele Picknick der gebroken harten werden er aardig wat polsbandjes gebreid met op de achtergrond de stem van Marco Bakker. Sommige dames vonden het moeilijk om een keuze te maken uit het grote kleurrijke assortiment van polsbandjes! Aan het einde van de middag was er een mooi bedrag van 218 euro bijeengebracht voor KiKa.

Ik was druk met het fotograferen en bijpraten… dus niet met het breien van de polsbandjes!

26 gedachten over “Pic-Knit in Venlo

 1. Ja daar dacht ik ook aan en is dat het harten hemdje van Marnel!!?? (of vergis ik mij in de persoon)
  Leuke bandjes, goed doel. Zeg nog wel een paar breien hoor !!
  Is er geen patroontje van :-)).
  Had al even bij Carla gekeken, zoveel zag ik er !!

 2. @marian’ne m, op de twee onderste foto’s zie je Marnel met haar schitterende hartentopje.
  Er zijn nog zó veel polsbandjes over… op dit moment is het overbodig om er nog meer te breien.
  Patroontje van een polsbandje!! ROTFLOL

 3. @marian’ne m, het polsbandje dat je op de foto ziet, heb ik gekocht voor het goede doel!! Ik wilde een kleurrijk exemplaar en deze is toevallig door Carla gebreid!

 4. Wat hebben jullie het getroffen gister met het weer!! Heb aan jullie gedacht. Leuk om weer wat bekende gezichten te zien.
  Vond zelf de reis van Leeuwarden naar Venlo net iets te ver voor even heen en weer.

 5. Uitgelezen dagje gister voor de Pic-knit!!
  Oo die kleur blauw van Marnels harten-topje:schitterend.

 6. Ja, het was helemaal weer voor mijn hartentopje. Iedereen heeft hard meegewerkt om er een geslaagde middag van te maken. Je foto’s zijn prachtig Berthi.

 7. Wat een leuke, gezellige foto’s zijn dit. Er zullen ook wel heel wat nieuwsgierigen op af gekomen zijn. Heerlijk weeren met elkaar nooit verlegen om een gespreksonderwerp te vinden lijkt me.

 8. Dat ziet er leuk en gezellig zomers uit! Je topje is prachtig Marnel!
  Lekker veel opgehaald voor het goede doel!
  De snelbreiende dame breit geen polsbandjes….waarschijnlijk breit ze te snel!

 9. Francisca, Miriam Tegels en haar moeder hadden voor het goede doel al 220 bandjes gebreid. Ook op het parkfeest heeft ze met haar bekende tempo nog heel wat bandjes afgeleverd! Het werken aan haar prachtige avondjurk doet Miriam er gewoon even tussendoor. Ook haar moeder is een enthousiaste (en ook reuze snelle) breister gebleken.

 10. Wat een leuk foto verslag van al die breiende vrouwen. Helaas is Venlo te ver weg voor mij, anders was ik ook gekomen.
  Ik heb met plezier je artikel in de HZG gelezen. Wat een schitterend kunsthandwerk.

 11. Dat ziet er gezellig uit.Fijn toch mooi weer. Ja het was te ver weg.
  Berthi mooie foto’s. Marnel de top staat prachtig…..

 12. O, wat ziet dit er gezellig uit! Fijn dat ze zo’n leuk bedrag bij elkaar hebben gebreid voor het goede doel.

 13. Venlo is van mij uit nog niet eens zover, volgende keer maar… Ik ben een half dagje naar België geweest (dat was al een hele prestatie voor mijn dochter om de deur samen uit te gaan.)

 14. Dat ziet er gezellig uit die dag gisteren in Venlo! En wat lagen er veel bandjes op die mand!! Leuk bedrag dat er is opgehaald. Maarre… dat truitje met die hartjes…is dat Marnel?? Bekent truitje vind ik het.Het gekankloste randje om het glas vind ik erg mooi geworden. Knap hoor. Ik kan het niet.

 15. Kantklossen oh ik vind het zo knap.Wat zag het er gezellig uit daar gisteren, jullie hadden ook heerlijk weer.

 16. Wat ziet dat er leuk en gezellig uit. En dat hartentopje van Marnel: 3 x wauw!!! Zo mooi… enne, ik wil ook een patroon van een polsbandje 🙂

 17. leuk al die dames met mooie topjes aan.maar,waar kan ik het patroontje van het polsbandje vinden? groeten van elly kerkhoff.

 18. leuk al die dames met mooie topjes aan.maar,waar kan ik het patroontje van het polsbandje vinden? groeten van elly kerkhoff.

 19. @elly kerkhoff, heel simpel! Aan de hand van hoe groot je het polsbandje wilt hebben, zet je steken op, breit een paar toeren, kant af en maak de uiteinden aan elkaar vast. Leuk om kinderen te laten breien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *