Open my door

In deze log kan je lezen over het bijzondere borduurproject F├Ąden verbinden Frauen. Mien B. bracht dit onder de aandacht en ook stuurde ze me de foto van onderstaande quilt waar een Afghaans borduurvierkantje in verwerkt is. Deze foto is gemaakt door Sabine K. op de Textile Art Messe 2007 in Berlijn. In haar fotoalbum zijn meerdere foto’s te zien.

12 gedachten over “Open my door

 1. Wat leuk is dit gedaan.Ik had mij daar ook voor aangemeld maar niks meer op gehoord. Misschien komt het nog. Ik hoop dat ik er nog wat van hoor. Bij Corrie heeft het er ook op gestaan. En mij opgegeven. Dit vind ik een goed doel. Dus wie er meer van weet.
  Vertel mij wat ik verder nog moet doen.

 2. Wie er nog een folder wil over dit borduurproject: mail me maar en ik stuur ze op .

 3. oke nog even dan ,ik vind project no.7 en 14 het mooist van Sabine.Ik wilde ze “gewoon” op het orgelkleed naaien ,maar ik zie al dat dat erg oneerbiedig zou zijn……wat een leuke ideeen zeg!

 4. Ze zijn allemaal zo mooi, maar mijn ogen gaan meer richting nummer 12, vanwege de soberheid aan kleuren, en naar nummer 15, juist vanwege de kleuren. Nummer 15 is bovenstaande foto.
  @Hilly, nummer 14 heeft als titel: HOPE!

 5. Ik vind ze allemaal prachtig en nr 10 was wel heel erg mooi! Ik hoop er in Val d’Argent weer meer van te zien

 6. Wat een prachtige quilt’s zijn er gemaakt met die quadraten!!! Zelf heb ik ze ook, en ze zijn echt prachtig. Het idee dat je er een goed doel mee steunt, is een fijn gevoel toch iets te kunnen doen voor deze vrouwen.

 7. Berthi, hoe vaker er aandacht aan dit project wordt besteedt, hoe beter. Prachtig zoals ze verwerkt zijn!

 8. Oh… ik verdwaal weer… straks verder kijken!
  nr 4 en nr 10 zijn mijn keuzes, wat een mooie inspiratiebron, voor ieders smaak is er wel wat te vinden.
  :o)
  Het verkopen vd vierkantjes tijdens de grote tentoonstelling van het quiltersgilde zou fijn zijn!
  (ivm taalbariere en betalingstoestanden…?)
  Misschien dat *iemand* die dicht bij het vuur zit hier iets mee kan doen?
  :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *