Experience Quality Time – The largest embroidery

Het borduurproject van Alexandra Drenth en Ellen van Putten… weet je het nog? Deze log en deze log vertelden over Borduurpret. Het gehele kunstwerk, bestaande uit 27 lakens, was te zien tijdens de Kunstmanifestatie op het Defensie eiland in Woerden. Op 7 juli zijn alle lakens geveild en de opbrengst, 1250 euro, ging naar Mama Cash.18 gedachten over “Experience Quality Time – The largest embroidery

 1. Lees ik dat goed in de vroege morgen? 1250 euro voor 27 met veel liefde gemaakte prachtige lakens? Da’s 46 euro en een paar cent per laken!! Verbijsterd roep ik nu:”maar dat is toch veeeeel te weinig”. Ik had deze mensen veel meer opbrengst gegund voor dit originele recycling project, bovendien ook omdat het zo belangeloos gedaan is en de opbrengst naar Mama Cash gaat.

 2. tsja niet veel eigenlijk toch ,voor zo’n orgineel ceratief idee,van schrik valt de foto weg of staat ie bij jullie er ook niet op,ik zie een leeg blauw vlak…..hahaah en nu moet ik nog beginnen aan mijn verfwerk….

 3. Nou ik vind het toch wel jammer dat er niet meer geld is binnengekomen voor mama Cash! Maar goed iets is beter dan niets.
  Marlies

 4. Ook mijn eerste reactie, wat weinig !!!
  Was toch ontzettend véél werk hoor wat ze er in gestoken hadden. Dat verdiend veel meer.
  Jullie hebben prachtig werk verzet dames en voor een goed doel !!

 5. @Hilly, maak je een grapje?? 🙂
  Onder de tekst staat namelijk een videofilmpje… en vergeet niet om het geluid aan te zetten.
  Klik eerst op het scherm en vervolgens links op het blauwe knopje!
  Mijn eerste gedachte was precies hetzelfde als die van jullie!!

 6. Ik dacht dat mijn lezers dit scherm wel zouden herkennen. Inmiddels heb ik al verschillende videofilmpjes op deze manier geplaatst!:-)
  Voortaan zal ik wat duidelijker zijn!:-)

 7. nee serieus,ik zie (helaas) geen filmpje.Nee echt niet ,ik klikken op dat blauwe scherm…..gelukkig ziet niemand me..

 8. het zal onze comp. wel zijn ,niet via firfox en niet via explorer,maar ik kreeg ook iets in beeld van “direct player” werkt niet ofzo ??

 9. @Hilly, misschien moet je proberen om met Qiucktime te openen, als je dat niet op de pc hebt staan kun je het gratis downloaden. Maar misschien is het wel uiets heel anders, ik kwek ook zomaar wat misschien.

 10. Berthi, heel leuk om nu het volledige werk te kunnen zien en wat zitten er werkelijk prachtige borduurstukken tussen. Daarvoor is de prijs veel te laag ook naar mijn idee. Maar we moeten niet vergeten dat degenen die niet handwerekn ook moeilijk kunnen inschatten hoeveel tijd en geld en ernergie er in zoiets gaat zitten. Die bieden gewoon voor wat ze zien en dat is jammer voor de Mama Cash organisatie. Wij waarderen het enorm met elkaar en dat zal hopelijk ook voldoening geven. Prachtig werk Alexandra en Ellen! Petje af!!

 11. Ik kreeg nu pas de tijd om de film te bekijken.
  Mooi en tot mijn verrassing kwam mijn naam ook nog geborduurd voorbij.
  Jammer dat zulk kunstwerk zo weinig opleverd voor het goede doel.Maar ja alle kleine beetjes helpen.

 12. @Ella, ik had je naam en die van Noor ook voorbij komen.
  Ja, het is helaas niet veel wat het kunstwerk heeft opgebracht!

 13. @Wilma, nu zie ik de teller helemaal niet meer. Zo wie zo is mijn weblog op dit moment van slag!!

 14. Hoipiepeloi!
  …idd een veel te lage opbrengst voor zoveel borduursteekjes!!!
  :o|
  “Even” bijlezen… (daar ben ik voorlopig wel even zoet mee…
  *Ü*
  *gaat eerst even thee en chocolade halen*
  :o)
  pssst je ziet de teller weer als je de pagina vernieuwd heb ik ontdekt.
  ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *