Ingenieus ontwerp


In mijn vorige log had ik het over die mooie ouderwetse strandstoel. Nu stuurde Gerrie me zojuist bovenstaande afbeeldingen: een ingenieus ontwerp uit Japan. Haal de raket uit elkaar en zie wat er tevoorschijn komt!

13 gedachten over “Ingenieus ontwerp

 1. Ha,ha wat een leuke !!!!
  Handig lekker klein op te bergen. EN houdt de vijand op afstand ;-)).
  Nee, ik ga toch stiekem voor de rieten stoel !!
  Hartelijk gefeliciteerd met DE jarige !?
  Een fijne stralende dag in de mooie opgeruimde tuin.

 2. @marian’ne m, ik zal de felicitaties doorgeven aan manlief!!
  Ik vind het een super vondst, maar geef mij toch maar de ouderwetse strandstoel!

 3. Nou schuif maar aan . . .
  Ik schrok eerst echt bij het zien van die raket .
  Wat er dan te voorschijn komt , je moet het maar bedenken .
  Ik vind het echt een set voor jongelui die net beginnen met een eigen nestje .
  Ik zoek ook nog iets op mijn kleine balconnetje maar liever een stevig 2zits bankje .
  Met veel visite kan ik toch niet op mijn balcon .
  Ik wil Yvonnep ook even waarschuwen voorzichtig met zo,n raket op je balcon . Voor je het weet sturen de buren je de politie op je dak !
  Zullen we toch maar op z,n Hollands blijven bij het model strandstoel รก La Scheveningen , zoals bij Berthi in de tuin staat ?

 4. Knap bedacht ,maar toch liever zo’n “berthi-strandstoel”.

 5. Hij is wel leuk, voor de jeugd inderdaat. Ik ga ook voor de strandstoel, ik heb nog foto’s van mijn Moeder in scheveningen. Dat doet mij daar aan denken. En ik vind met mooi zoals hij bij Berthi in het groen staat.

 6. Wat leuk ontworpen. Is wel super moderne vormgeving, maar ontzettend leuk bedacht! Om ze op te bergen neemt het lekker weinig ruimte is. Dat is een goede tip voor de huidige ontwerpers.

 7. Te laat, maar toch een goed nieuw jaar gewenst aan je DH, Berthi!
  Wat een leuke vondst, die raket-tuinset. Doet me een beetje denken aan een picknick-set van een paar jaar geleden in de vorm van een bol met handvat. Als je de boel uit elkaar haalde kwamen er borden en bekers tevoorschijn. Heel leuk, maar aan mij niet zo besteed: UIT elkaar zou wellicht best lukken, maar weer IN elkaar!

 8. @ Berthi-DH,
  alsnog gefeliciteerd!
  :o)
  ipv een raket, bom, of whatever, wil ik er een “conifeer” in zien…
  :o)
  Maaaaar, desondanks, vind ik Berthi’s strandstoel vele malen gezelliger om tegenaan te kijken!
  :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *