Harten van Elza en Vera

We zijn druk bezig met het Harten-project. Vandaag een update van het grote borduurwerk van Elza. Zij heeft weer een mooi stukje borduurwerk toegevoegd. Voor eerdere afbeeldingen moet je hier en hier kijken.

Sommige deelnemers hebben al een prachtig handwerk met een hart klaar. Deze foto’s zijn toegevoegd aan de Fotogalerie Harten-project.

Onze jongste deelneemster is Vera van 8 jaar en zij heeft een erg mooi kussen gemaakt en dat versierd met een groot hart. Vera heeft dit met de hand gemaakt. Het is gevuld met schapenwol en er zit ook een handje gedroogde lavendelbloemetjes in. Het ruikt dus heerlijk. Ze heeft het laatste stukje van het kussentje dicht gemaakt met de matrassteek (ook wel ‘ik en jij steek’ genoemd). Vera is de dochter van Hannah.

13 gedachten over “Harten van Elza en Vera

 1. mooi Elza !!!!!! ik vind hem schitterend .. en Matthijs, jij weer bedankt voor het opzetten van een “Hartengalerie” … dames, er staan al mooie harten op !! na de verhuizing eind augustus ga ik ook beginnen … en goed dat de jeugd ook naar de voorgrond wordt gehaald, gaan er nog meer volgen ??

 2. Elza en Vera, wat een mooi werk hebben jullie gemaakt en de gallerij wordt ook steeds voller zo. Het gaat er nu echt op lijken. Wat zal het leuk zijn om dat alles straks uitgestald te zien staan.
  Berthi en Matthijs, zeker ook bedankt voor de gelegenheid die jullie geven om al dit moois te zien.

 3. Vera,wat leuk ,ik had hem al op de log van je moeder gezien en ik vond um zo mooi gemaakt.Ik zou er weleens aan willen ruiken….lieve stofjes ook zo samen!!
  Van Elza zei ik al eerder,hartstikke leuk idee ,ook juist door die vlakverdeling….

 4. Elza, hij wordt prachtig, wat een werk !!!
  Vera, leuk dat je mee doet !!!
  Mag ik straks naast jouw hart staan want dan kijken ze ook een beetje naar de mije. Want zo’n mooi hart maken net als jij kan ik niet. Knap gedaan hoor !!!
  Ik had bij Hannah pas de matrassteek bekeken, weer wat geleerd !!

 5. leuk, al die verschillende harten. Vera, wat leuk dat jij ook meedoet! Elza, wat wordt jouw lap mooi, daar zitten een heleboel uren werk in, maar ’t wordt super

 6. Elza. Het wordt erg mooi!! Vogelhuisjes doen het altijd erg goed!!
  Vera ik had je hart al gezien en erg leuk dat je meedoet!!
  Leuk!!

 7. Vera: Superdepuper jouw hartekussen (en een verliefd hart doet ook nog kussen…), en dan ruikt het OOK nog naar lavendel!!! Helemaal goed voor mij!
  Elza: ahhhhhh, je lap. Ik had er al eerder iets van mogen zien, maar hij wordt steeds snoeziger!

 8. Het is echt genieten om al die mooie verschillende harten te zien. De fotogalerie begint er al mooi uit te zien. Sommige deelnemers werken snel! Jammer genoeg val ik niet onder die categorie.!:-)
  Ik heb de laatste tijd té veel andere dingen aan mijn hoofd gehad. Maar het begint bij mij steeds meer te kriebelen om aan het harten-project te beginnen en om tussendoor aan het Abc… project te werken.
  Ik ga haast maken om mijn tuin op orde te hebben zodat er wat tijd vrij komt! 🙂

 9. Geweldig al die verschillende “harten-projecten “.En als we die ook nog eens in het echt kunnen zien………..op de tentoonstelling .

 10. @Elza, wat een groot werkstuk maak jij! Het ziet er fantastisch uit!
  @Vera, geweldig jou harten geurkussentje!
  Wat zijn er al veel harten klaar! De mijne zijn halverwege, maar eerst heb ik andere dingen te doen. Ik krijg er wel weer erge zin in om verder te gaan als ik dit allemaal zie.

 11. Mooi vogelhuis van Elza! En het hartenkussentje van Vera is ook heel erg mooi! Mooie stofjes heb je gekozen Vera! En met lavendel er in zal het ook lekker ruiken. Erg leuk, dat dit een project is voor iedereen van 8 tot 88!!!! Nu er al projecten staan te glimmen in de galerie, begin ik het toch ook wel een beetje op m’n heupen te krijgen….. Maar gelukkig is er nog tijd genoeg.

 12. @ Elza,
  wat geweldig om weer een update te zien, en wat een mooie tekst staat er bij!
  :o)
  @ Vera,
  wat leuk dat je meedoet!
  Lekker die lavendel, ik ruik ’t!
  :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *