Poppedeine

Twee vriendinnen startten eind 2004 met Poppedeine. De collectie bestaat uit breisels en haakwerk van 100% katoen voor de allerkleinsten. Door de eenvoud doet het denken aan vroeger. De dames hebben het plan om een nieuw label voor kinderen van twee tot vier jaar op te zetten. Deze zal ook weer uit brei- en haakwerk bestaan.

Zie je liever kleurrijk handwerk, dan is deze winkel iets voor je!

18 gedachten over “Poppedeine

 1. Even de link bekeken; het doet inderdaad denken aan ‘vroeger’! Heb je die beestjes gezien bij ‘accessoires’, ook erg lief. Ik kan alleen niet goed zien, of dit nu een echt kind is, of een hele mooie pop!

 2. Ja leuk ‘poppedeine’, doet mij aaan wollepop denken. Ik ben ook aan de baby/pop haak/brei werk. Het MAG/KAN weer, leuk !!!
  De andere link is ook leuk voor de peuters, lekker vrolijk.

 3. Oh Berthi, je bent er weer gelukkig, niets aan de hand. Ik ben helemaal wég van dat lieve gehaakte eenvoudige spul op je foto, wat schattig en de collectie van Poppedeine is helemaal raak wat mij betreft en ik zie dat ik vlakbij, in Heerhugowaard terecht kan in een winkel! Ik heb nog niet op je tweede link gekeken, ga ik zo doen,maar wilde me eerst even laven aan de eenvoud, prachtige kleuren, ziet er zo behagelijk uit.

 4. Ik heb van het begin af aan aangenomen dat het een baby is en geen pop!
  Door de eenvoud zijn deze gebreide en gehaakte kleertjes zo mooi!!
  @marian’ne m, heerlijk dat je weer met het kleine spul bezig kan zijn en het wordt ook nog eens heel erg gewaardeerd!
  @Corrie, er waren problemen bij weblogbeheer. Vannacht tot 1.30 uur geprobeerd om in te loggen, zonder succes. Vandaar dat er vanmorgen pas om 9.00 uur een nieuwe log stond!

 5. O, gelukkig, het lag niet aan jou, je bent niet ziek en hebt geen dagje vrij genomen. Wij weer helemaal gerust en kunnen alsnog genieten van je log :-)))!Leuke blog, jammer dat ik nog geen oma ben.

 6. Hé en ik dacht juist wel aan een pop, een heel mooie en bijzondere welteverstaan. Ik ga nog eens kijken op de site.

 7. Nog eens gekeken en ik weet bijna zeker dat het poppen zijn aan de haartjes te zien vooral. Er zit ook een bepaalde glans op de teentjes die kunststof doen vermoeden, maar misschien is het wel een heel goed gewassen echt kindje ;- ))))

 8. Hmmmm, bijna de naam die mijn oma Dientje mij gaf: Poppedijn…
  Als je al die kleine kleertjes, slofjes, dekentjes ziet…. wil ik best weer broeden hoor, hahahaha. Voorlopig aan de brei voor mijn berenspul!
  Zeg, die accessoires van hun: lijken wel jaren 60 prentjes en beestjes, vinden jullie niet? Nostalgie!

 9. volgens mij zijn het poppen, erg mooie maar zoals Corrie ook al schreef: op sommige plekken is ’t net niet echt genoeg.
  wat enig dat er weer zoveel gehaakt en gebreid wordt in de kleine kindertjes mode. Mij zie je niet als klant in zo’n winkel, ik vind het veel te leuk om zelf te prutsen, maar het poetst ons imago als handwerksters wel op 🙂
  en dat juich ik van harte toe!

 10. Oh nee dit wil ik niet zien!!!
  Doet mij eraan denken dat ik alerlei spullen in huis heb om deze babypoppen te maken. De echt uitziende babytjes wilde ik gaan maken en dan van een foto van de dochters…… Een oude kinderwagen in huis en mijn nagemaakte babytjes erin. Maar dat wil ik al jaren en er komt niets van. Heel mooi!! Maar ik word hier zo onrustig van!!
  🙂

 11. Wat leuk weer ik ben een dagje weg geweest, dus ik had je nog niet gemist. Maar anderen wel!!! Ja dit is een babypop. Maar dat dekentje vind ik het einde.

 12. Wat een leuke dingen maken ze! Verkopen ze ook zelf? Enne… het is volgens mij een pop hoor! Wilma zei het al dat ze er een wil maken. Het is een speciale techniek waar bij je een bestaande pop kunt veranderen. Vraag me niet hoe, maar dit heb ik ergens gelezen. Ze zijn net echt hé?

 13. …yep, pop, ennuh… is dat nostalgische spul wel veilig?
  (…heb je mij weer, met m’n griezelvisioenen…)
  ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *