Een afmattend spelletje
Deze week doet Guus Geluk, Donald Duck 28-2007, mee aan een schaaktoernooi. De winnaar krijgt een grote beker en 5000 euro. Hij speelt tegen de wereldkampioen ‘Kaspaardov’. Na deze partij wil geen enkele andere deelnemer nog spelen tegen Guus Geluk. Hij gaat met de grote beker en de geldprijs naar huis. Wanneer gaat Guus Geluk weer schaken? Nooit meer! Hij vond het schuiven met die schaakstukken erg VERMOEIEND!

Thijmen vindt het schaken niet zo vermoeiend als Guus Geluk. Hij heeft er veel plezier in en tijdens de vakantie zal menig potje schaak gespeeld worden. Inmiddels heeft Thijmen al twee weekendtoernooien achter de rug en vanaf 21 juli doet Thijmen mee aan Pardubice Czech Open en daarna volgt nog een schaakweek in Hengelo, het Open Nederlands Jeugdkampioenschap.

18 gedachten over “Een afmattend spelletje

 1. @ Thijmen, veel schaakplezier en veel succes met toernooi en Jeugdkampioenschap!

 2. Thijmen, dat wordt een heel spannende én ontspannende tijd. Ga je nu ook helemaal naar Tsjechië toe? In ieder geval een heel fijne en succesvolle tijd toegewenst met leuke nieuwe ontmoetingen en hopelijk ook gezellige after-parties.

 3. Nou Thijmen, jij bent wel van de straat deze zomer! Nog vakantie tussendoor? 😉
  Ik wens je heel veel succes toe en een mooie (schaak)zomer!

 4. Manlief en Thijmen gaan met een groepje schakers vanuit Nederland, met het vliegtuig, naar Tsjechië (voor de eerste keer) voor 10 dagen. Hierna is Thijmen een week thuis om vervolgens een week naar Hengelo te gaan.
  Tsjechië is een toernooi voor volwassenen waar ook jeugd zich voor in mag schrijven en Hengelo is een jeugdtoernooi.
  Tussendoor wil Thijmen, als hij thuis is, aan een snelschaaktoernooi meedoen in zijn woonplaats. Inderdaad Ineke, het wordt een schaakzomer voor Thijmen! (^_^)(^_^)
  En… als Laurens Thijmen in een trein tegenkomt, kunnen ze samen ook nog eens gezellig een partijtje schaak spelen! (^_^) (^_^) (^_^)

 5. Leuke strip, !!!:-)).
  OOO heel spannend voor Thijmen EN Thijmen papa, hele belevenis hoor. Totaal ander land.
  Veel plezier en cucces !!
  (psst dát is pas vermoeiend, negeren is dé optie voor de andere log reageerders)

 6. Thijmen: ik wens je heeeeeel mooie spannende partijen toe, goede concentratie en ontspannende momenten! Geniet maar met volle teugen van het vliegen, van het buitenland en de mensen. Wij leven op afstand met je mee en duimen voor je!!!
  B-ness, wat blijven de verhaaltjes van Donald Duck en consorten toch leuk…

 7. Hoi Berthi,
  Jammer dat we al weten waar Thijmen gaat schaken, anders hadden we weer zo leuk kunnen puzzelen, net als toen een keer op een prachtige zomerse voorjaarsdag.
  Thijmen, veel succes en plezier de komende tijd!

 8. Thijmen hoeft zich niet te vervelen in zijn vakantie! Veel plezier Thijmen!
  Berthi, ga jij mee naar Tjechie? Leuk die Guus Geluk!!

 9. @Marijna, nee ik ga niet mee naar Tsjechië. Het kan daar veel te warm zijn.
  @Mienke, helemaal niet aan gedacht!! Nu kan ik inderdaad geen fotopuzzel doen die iets met Tsjechië of Hengelo te maken heeft. Niet aan gedacht!! (^_^)
  Nu moet ik iets anders gaan verzinnen!!

 10. Het lukt me niet om een nieuwe log te maken. Problemen bij weblogbeheer??
  Morgen zal ik het opnieuw proberen!

 11. Berthiiiiiiii, waar ben je?? Je bent toch niet ziek hè meisje???? Of dagje vrij hoop ik??

 12. Er was vannacht een “storing/werkzaamheden/gedoe-ivm-de-balk(?)”… bij web-streepje-log.
  Alle beheer-pagina’s waren enkele uren onbereikbaar.
  HTH
  :o)

 13. Ja maar Juul, volgens mij maakt Berthi haar log van tevoren, ze zal toch niet echt iets hebben?? Oh jee ik moet zo weg, maar ga straks gauw weer kijken. Berthi als er niets is lekker lachen om ons. Tot strakjes.

 14. Ik heb vannacht tot 1.30 uur geprobeerd om een logje te maken, maar ik kon telkens niet inloggen. Problemen/werkzaamheden bij weblogbeheer zoals ik nu van Juul hoor.
  Maar… de nieuwe log is er en het is inderdaad niet eerder voorgekomen dat er ’s ochtends vroeg geen nieuwe log te lezen was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *