Vrijetijdsbesteding

Waar besteed jij het liefste je vrije tijd aan? Is dat misschien: tv kijken, reizen, een goed boek lezen, computeren, gezelschapsspelletjes doen, fotograferen, naar muziek luisteren, dansen, slapen, sporten, bloggen of BREIEN?
CNN.com heeft een leuke poll hierover gemaakt. Kijk op deze site.

11 gedachten over “Vrijetijdsbesteding

 1. Vind ik altijd leuk o mee te doen aan poll’s, deze is ook enig, ik moest echt nog even nadenken voor ik de lijst klaar had. En ook even twijfelen of bloggen of breien (voor mij dan borduren) nu bovenaan het lijstje kwam. Week totaal af van het lijstje dat er uiteindelijk naast kwam.

 2. Leuk, zo’ n lijst! Ik heb ‘m ook ingevuld. Toch wel grappig dat er tussen 1000en hobby’s breien wel zit!!(staat dus ook met stip op nummer !)mijn lijst:
  1. knitting
  2. listen to music
  3. blogging
  4. reading
  5. dancing
  6. socializing
  7. taking classes
  8. going to movies
  9. browsing the web
  10. sleeping
  Al weet ik niet of de volgorde helemaal klopt, maar zo ongeveer wel…..

 3. Kijk nu snap ik meteen waarom er van dat handwerken niks komt:lezen,koken,studeren,reizen,klussen,tuinieren,sporten,internet,slapen,uitaan
  Zo zie je meteen dat handwerken de sluitpost is en alleen op de logs van genoten wordt,door ernaar te kijken..nu ga ik achter het net vandaan,zodat ik vanmiddag mischien een momentje kan borduren…….groeten en een fijne dag …

 4. @marian’ne m, je klikt op een afbeelding en vervolgens sleep je deze naar de eerste plaats of naar de plaats waar je de afbeelding wilt hebben!! Zo simpel!! (^_^)
  Breien is het derde plaatje van links van de eerste rij. Klik erop en sleep het naar de eerste plaats! Klaar is Kees!! (^_^)(^_^)

 5. En als je dan 2 dagen op de kleinkinderen hebt gepast hoeveel je hebt bij te lezen op al die leuke logs ………..

 6. Ongeveer de hele breiende wereld zit knitting op de eerste plaats te zetten en het dringt nog steeds niet door in de toptien. Nou ja…

 7. Ik heb ook geprobeerd om breien hoger op de lijst te krijgen, bij mij natuurlijk op één. We zijn toch nog met te weinig.

 8. @yvonnep, dan moeten er nog veeeeeeeeeeeeel meeeeeeeeeeeer breiers/sters stemmen.
  Breien moet in de top 10 komen!!!!!

 9. net de poll ingevuld en helaas (bij mij staat knitting niet op de eerste plaats!)is knitting nog steeds niet doorgedrongen in de top 10 !! Dan hadden ze de poll in vrouwen /mannen moeten splitsen, dan was het vast wel gelukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *