Björn Borg onderbroek

Trends, rages of hoe je het ook noemen wilt, ze volgen elkaar in een razend snel tempo op. Op dit moment is de ‘Björn Borg boxershort’ helemaal cool voor tieners. De jeugdigen dragen massaal, ondanks de pittige prijs (schrik niet) van zo’n twintig euro per stuk, de Björn Borg onderbroek. Het gaat er om dat de elastieken band, met de merknaam Björn Borg, boven je afgezakte spijkerbroek uitkomt. Blijkbaar is de forse prijs voor de ouders/tieners – tieners zijn bereid om een aantal uren vakken te vullen in een supermarkt voor één Björn Borg onderbroek – geen bezwaar. De onderbroeken zijn niet aan te slepen, ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. De jeugd is zuinig op de dure onderbroek, gezien het feit dat ze een goedkope onderbroek onder de Björn Borg onderbroek dragen. Gisteren kocht ik voor Thijmen zes boxershorts. Een rekensommetje: zes keer twintig euro is, jawel, honderdtwintig euro!! Je denkt toch niet dat ik voor Björn Borg ben gegaan?

Wil je als tiener nog een Björn Borg onderbroek aanschaffen? Wees er dan snel bij want het merk houdt met de ondergoedlijn in kindermaten, om marketingredenen, er weer mee op. Een 20-jarige wil niet graag in dezelfde onderbroek lopen als een tiener.

Op deze site is een aardige test te lezen over merk en merkloze onderbroeken.

Foto: Studio Kastermans

66 gedachten over “Björn Borg onderbroek

 1. Oh oh oh! Ik kan het allemaal niet meer bijbenen! Maar onderbroeken van meer dan 20 euro….? Waanzin!!!

 2. Hier loopt mijn dochter steeds met een rand van Calvin Klein boven de zakkende spijkerbroek. Dat is haar favoriet.
  Ik vind het zelf geen gezicht, maar ja mode. Wij liepen er weer anders ‘ídioot’ uit in onze tijd…hotpants, super minirok, flower power bloemetjesrokken, geen bh’s enz.
  Ik had nog niet eerder van Bjorn Borg gehoord. Zag toepvallig een tiener met een tas voorbij fietsen vanmorgen, waarbij ik meteen dacht… is dat een bekend merk? Toevalig dus dat ik op dezelfde dag de naam weer tegenkom! Nu ik je log lees, moet dat wel zo zijn dus 🙂

 3. ook mijn dochter loopt ook al weer een tijdje met Björn Borgshorts, na de stringperiode……. en voor zoonlief heb ik gisteren bij “Hans” net een paar leuke gehaald met gekke teksten en plaatjes … in de aanbieding nog wel, dus de prijs van 2,34!!

 4. Ik blij, dat onze zoon geen tiener meer is!
  Hij heeft trouwens indertijd gezorgd voor de boxershort voor jongetjes in de winkels. Onze nicht was inkoopster ondergoed en lingerie voor het Bijenkorf-concern en de neefjes en nichtjes waren (in ruil voor haar showmodellen ;)) haar marketing-terrein. Nu had ik voor zoon in het buitenland wat jongetjes-boxershortjes gekocht en daar was hij helemaal verslingerd aan. Slips kwamen, hoe stoer ook, niet meer uit de kast. Dus zij liet in Hong Kong containers vol boxers maken in de kleine maatjes (104-170). En na Bijenkorf volgde de rest van Nederland snel.

 5. Onderbroekenlol :-0 Dat was lachen met het commentaar op die schoolsite. Ik zag in het zwembad (ja, daar kom ik wel eens) dat de puberjongens deze dure boxers zelfs onder hun zeer wijde zwembroeken dragen. Chloorwater lijkt me toch niet lekker voor die brede elastiek. Moeten ze nog meer vakken gaan vullen.
  @Ineke, leuk verhaal over je zoon als trendsetter, slimme nicht.

 6. Ja ik zag dit op het jeugdjournaal. Dacht nog: zou Berthi !? :-).
  Nee mijn kinderen willen geen afgezakte broeken en kopen tot nu toe niet deze dure broeken. Van mij ou het mogen hoor. Ik zeg wel eens tegen ze: ” Doe eens hip ” , maar nee hoor. Ze zijn ‘netjes’ !!!

 7. haha, grappig log om de dag mee te beginnen! Leuke link! Zeg je als oma: “Lieverd, trek je spijkerbroek eens op, het randje van je onderbroek piept eruit!” Blijkt dat net de bedoeling te zijn! (Gehoord van een oma).

 8. Wij hebben ook al een discussie gehad. Ikbetaald geen 20 euro voor een onderbroek, maar zelf betalen van verjaars geld willen ze ook niet. Einde discussie of….

 9. @ineke, wat een prachtig verhaal!! Jouw zoon als echte trendsetter en de nicht zorgt voor de rest.
  @Marnel, tsjonge, tsjonge zeg, zelfs onder de zwembroek moet de Björn Borg gedragen worden!! Eeuwige zonde, zou mijn moeder zeggen!!! 🙂
  @marian’ne m, ik heb dit onderwerp niet gezien in het jeugdjournaal. Thijmen had al verschillende keren verteld dat de Björn Borg onderbroek in zijn klas heel populair is, maar Thijmen wil geen afgezakte spijkerbroek en geen Björn Borg!!
  Tsja, en 20 euro vind ik toch ook te gek voor één onderbroek!

 10. Dure onderbroeken gaan net zo snel kapot,als die goedkoperen. Of nog sneller. Nou ik zou het wel weten hoor,ze lijken wel mal hun duur verdienden geld daar aan te besteden.

 11. Gelukkig geen last van!!! Mijn meiden hebben er geen geld voor over en ze weten wel dat moeders het zeker niet gaat doen. Ik ga geen 20 euro betalen voor een modegril. Nu helemaal hip en voor dat je het weet is er weer wat anders. Ik moet wel zeggen dat ik dit liever zie dan de strings boven de broek uit!!!
  🙂

 12. mijn 18 jarige wilde ook in een bjorn-borg. Ik zei achteloos: is goed. Totdat ik van de prijs hoorde. Is dus niet goed. Hij wilde zelf ook geen 20 euri neerleggen. Dus geen bjorn borg. Totdat hij in Turkije was: 2 euri 50 voor nep bjorns. Je ziet het echt niet: mooie stof, felle kleuren> Het is hardstikke fout natuurlijk, maar als je even respect en waardering wil van je kinderen: laat dan de buurvrouw die toch naar turkije gaat wat van deze onderbroeken meenemen. We zullen het niet doorvertellen.

 13. Lucas, onze jongste zoon (27) draagt ze ook, Klein of Borg of net welk merk in is, hij krijgt ze van zijn hippe vriendinnenof koopt ze zelf en soms doe ik wel eens wat van zijn nspullen in de was, want normaal doet hij alles zelf in zij eigen huis, maar dan wapperen er aan de lijn turquoise en roze (verbleekte want dat is juist heel hip) boxers aan onze senioren-waslijn. En ja, ze piepen ook bij hem altijd nog boven zijn spijkerbroek uit en die zit lekker strak om het kontje en dus staan er aan de voorkant ook heel hip de eerste twee knopen nonchalant open. De eerste keer zei ik ook: “Luc er staan nog een paar knopen open hoor!” (wist ik veel). Hij trok alleen een wenkbrauw omhoog en keek me met een scheve glimlach aan, zo van: “Ach mam, je leert het nog wel eens!”

 14. @astrid, dat is een goede praktische tip!!
  Ik ben benieuwd hoe lang deze rage gaat duren! Ja… en wat wordt dan de nieuwe trend?
  Toen Matthijs in groep 8 zat was het helemaal hot om Nike schoenen te dragen. Uiteindelijk heeft hij ook een paar blitse Nike schoenen gekregen en Thijmen kreeg Puma schoenen in groep 8. Dit waren/zijn dure schoenen, maar daar geef ik liever geld aan uit dan aan zo’n dure onderbroek!
  @…, o jee, gaan die dure boxershorts ook nog eens verbleken?? (^_^)(^_^)
  Leuk verhaal!!!

 15. Hoi berthi, dacht kom ff buurten en wat zien ik? Onderbroeken!!!Geweldig, zoonlief heeft ook boxers maar niet van een speciaal merk wel fel gekleurd.Maar dochter begint nu die wil ik ook, das mooi maar zelf betalen.Van verjaarsgeld bijv. Ja ik ben niet gek….

 16. Was nog niet op de hoogte van deze “trend ” of “rage “.

 17. Oh jee, helemaal vergeten mijn naam erbij te zetten, ik typte het bericht over Lucas zijn boxers in Edam op een andere laptop, dus geen naam. Sorry! Heb je nog zitten raden Berthi wie dat nu was? Ja Berthi, dat verbleken vinden ze ook hip geloof ik.

 18. Oh, Corrie, nou snap ik dat ze ze ook in het zwembad dragen, dan bleken ze lekker snel. Ik weet nog dat ik met m’n nieuwe jeans aan in een zo warm mogelijk bad ging liggen zodat hij als gegoten ging zitten. Dat was in mijn tienerjaren, toen deden we zo’n dingen ook al.

 19. @Corrie, natuurlijk was ik aan het denken van wie de reactie zou kunnen zijn. En ja, ik had aan je gedacht want de naam Lucas kom ik op je blog wel eens tegen.
  @Marnel, bleken in het zwembad… het laatste waar ik aan zou denken, maar ja, dat krijg je als je nooit in een zwembad komt! (^_^)

 20. hahahahahaha, mag ik wat zeggen?
  Ik vind er NIKS aan, zo’n onderbroek uit je broek. Het is toch veeeeeeeele malen sexier om vermoeden op te wekken, dan alles meteen te laten zien?
  20 Euro voor een onderbroek met een naam erop. En je hebt er tig nodig. Ehhhh. En centjes kun je maar 1x uitgeven. Ehhhh.
  Ik word oud. Dat is het. Ik mag hopen dat ik oud word, trouwens.

 21. dochter 2 is hier ook verslingerd aan Bjorn Borg, maar het is een kwestie van veel onderhandelen met haar moeder… die onderbroek heeft ze nog niet.
  illustratief: bij Roland Garros werd BB genoemd en het was dus totaal nieuw voor haar dat het een beroemde tenniser is geweest!
  groet,
  Anneke

 22. @dijn/audrey, daar is wat voor te zeggen en… jij wordt heel oud! Dat weet ik omdat jij héél positief in het leven staat!!
  @Anneke, ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat je dochter een Björn Borg onderbroek heeft/krijgt??
  Nu ze weet dat het een beroemde tennisser is geweest, wil ze wellicht nog sneller die onderbroek??

 23. Wat een geld voor een onderbroek. Dat geef ik voor mij eigen ondergoed niet eens uit aan een onderbroek. Mijn jongens dragen ook boxers maar die zijn van de hema. Ze vinden ze lekker zitten en daar gaat het om. Ze hadden het laatst wel over merk onderbroeken (en dan vooral over dat randje) maar ze hoefde ze toch maar niet.
  Mijn dochtertje draagt een beetje noodgedwongen boxers, ze kan niet tegen die randjes die vaak aan gewone onderbroeken (bij de benen) zitten. Maar die is nog te klein om zich druk te maken over merkjes, als er bloempjes opzitten is zij al blij. Maar ook zij heeft ze van de hema. En ach die saaie grijze, mijn middelste zoon zou die graag dragen. Al die kleurtjes is hem te frivool.

 24. Kom net terug uit de stad met m’n zoon van 16. We hebben net een koopje gedaan: 2 boxershorts van Bjorn Borg voor € 20,00! Hartstikke moderne met bloemen. Ik als moeder vind ze ook erg leuk boven de zwembroek uit dus…….gekocht! Ik kan mijn kind maar één keer verwennen. Toch?

 25. @Vonnie, 20 euro voor twee stuks, dat is een leuk koopje. Ik heb het hier nog niet gezien, maar wie weet…
  In ieder geval heeft je zoon een ontzettend leuk cadeautje van je gekregen, waar hij heel blij mee zal zijn… en moeder ook! Twee mensen die genieten, prachtig toch!?

 26. Even reageren op een paar berichtjes hiervoor,
  IK GA NU OOK BJÖRN BORG KOPEN!!! ( in Turkije..:D Whahahaha…Ze zijn veel te duur in NL)
  Goede tip hoowr!!..:D
  TNKs

 27. ik heb 2 bjorn borg onderbroeken en ze zijn echt vet cool ik heb een roze en een bruine!!!
  BJORN BORG ONDERBROEKEN ZIJN LOL:P
  greetz syretha:)

 28. jammer!!er zijn geen kinder bjorn borg meer weet je meschien waar je ze wel kan kopen???? geef graag antwoord …..!!!!

 29. @shannon, als ze niet meer te koop zijn, heb je helaas pech gehad. Björn Borg stopt met de boxershorts/ondergoed voor kinderen. Je zult dus moeten wachten…

 30. Ik vind het belagelijk dat het zo deur iss … sorry hoor ;(
  Ik wil hem wel … maar ik mag niet 🙁

 31. ik draag wijde boxershorts
  ik laat ook altijd 2 bovenste knoopjes van mijn spijkerbroek los ik vind het stoer
  en ook als de mensen mijn boxershort zien

 32. Ik heb nu Ook twee Björn Borg boxers en ze bevallen Prima. En trouwens, het is niet 20 euro per stuk maar 18 euro per stuk.
  Voor mensen die niet weet waar je ze kan kopen: Jeans inn, (voor kleinere stadjes of dorpjes) De pantalon (met alleen merk) en voor de grotere steden : De bijenkorf en in sommige steden de Björn Borg shop. Vast nog wel meer maar dat weet ik niet hoor !
  Dikke kus ! Björn Borg fan Sara

 33. Neej sara, De Björn Borg met een print erop is 20 euro en die zoder print is 18 euro. ik heb er zelf 9 🙂 ik krijg ze gratis want mijn tante werkt in de Bjöen Borg shop in Amsterdam waar ik ook woon ! Heb ik ff mazzel ! Ik heb er ook 2 van Calvin Klein. Die zijn ook leuk. IK heb ook veel spullen en andre kleding van Björn Borg. En de Pantalon is er alleen in Vlissingen. In Merkwinkels kan je het in ieder geval ook kopen.
  Doeii xx Kyra !!

 34. gaat dan alles weg? ik draag strings van Bjorn Borg maatje S. daar kan ik dan zeker ook wel naar fluiten? maar vanaf welke datum is het uit de handel dan?

 35. HEej!!
  Ik vind ze egt supercool!!IK heb er zelf ook 5 van!!:D
  Wel duur maar dan heb je ook wat.. Daarvoor hoef ik trouwens maar een maand te sparen want ik krijg 100 euro kleedgeld per maand dus daar kan ik precies 5 van kopen!!:D
  (L)Björn Borg!!

 36. heey
  mijn kids zijn ook helemaal weg van bjorn borg en wij kopen ze in de aanbieding bij batavia stad(misschien voordeel dat we daar dichtbij wonen)

 37. weten jullie misschien een goeie site waar je goedkoop bjornborg onderbroeken kunt kopen ??

 38. ik wil graag weten, kan je ook een bjorn borg onderbroek kopen zonder de tekst bjorn borg maar met je eigen naam, dus bijvoorbeeld: liselote van veen

 39. hai
  Ik wil groog bjorn borg boxer maar ik weet niet waar je ze kan kopen.
  Dus waar kan je ze kopen, zijn ze in Hoorn? of anders in Noordholland?
  En hoe duur zijn ze?
  Ik heb ergens gelezen dat je ze ook 2 voor 15,- euro kan kopen.
  Is dat zo?

 40. hallo ik kan je helpen ik heb acht bjorn borg onderbroeken dus ik kan je helpen.die onderbroeken van bjorn borg kan je kopen in nijmegen in arnhem en nog veel meer plaatsen maar die onderbroeken van bjorn borg voor twwe voor 15 euro is wel waar als je naar tekije dan kosten ze zo goedkoop maar dat zijn nepe echt waar. maar in nederland kosten die onderbroeken perstuk twintig euro doei groetjes

 41. vanmiddag ff naar batavia stad geweest bjorn borg winkel ingestapt zegt mama ben je gek ofzo die ga ik niet voor je kopen >:( die ene keer dat ik daar ben krijg ik ze niet… weet iemand in de buurt van Hoorn waar je ze kan halen? dan kan ik ff op de fiets 😛

 42. in welke winkel in Hoorn zijn Björn Borg onderbroeken te koop?

 43. wanneer is bjorn borg ondergoed enzo. niet meer voor kinderen

 44. ik wacht wel maar ik wil het zo snel mogelijk weten a.u.b. nogmaals bedankt

 45. dat gezeur van die moeders over dat ze te duur zijn is niet eerlijk,
  beetje fatsoenlijke BH kost minimaal et zelfde, en een beetje verf in je haar laten smeren is nog veel duurder!!!!

 46. oh ja, jullie vertellen toch allemaal hoeveel bjorn borg jullie hebben?
  nou ik heb er meer dan 100 in de kast en krijg wekelijks 1500 duopacks binnen en ben ze dan ook weer kwijt die zelfde week voor 10 euro per duopack

 47. Hooi,
  Ik mag een bjorn borg onderbroek van me oma! 🙂 Me ouders vinden het ontzin ze zeggen
  , Mandy voor alleen het randje betaal je al 10 euro meer onderbroeken van hema ofzo ziten net zo lekker! ‘

 48. ik heb al 5 bjorn borg ze zitten best lekker wie ze van de hema koopt is een loser anna

 49. Ik draag ze ook 🙂 er is niet veel speciaals aan ofzo,, maar ze zitten lekker en zijn hip 🙂 nu was er bij mad een aandieding 3 voor 1 betalen!! dat vond ik dus wel wat.. 🙂
  (Iedere jongen of meisje krijgt zo’n fase, mijn moeder vind het ook heel moelijk want ze heeft het nog nooit meegemaakt, behalve met zichzelf. Maar geen paniek, je moet gewoon goed met je zoon, of dochter praten.. Wat ik ook doe, of probeer ik kan niet veranderen, al willen mijn ouders van wel 🙁 het lukt me gewoon niet! hie rheb ik ook spijkt van, en ik ga ook met ze praten..)
  Groetjes charlotte

 50. Bjorn Borg boxers zijn ontzettend sexy, vooral bij mooiboys. Afgezakte, modieuze, rafelige, wijde spijkerbroek. Vooraan shirt in de broek zodat je het brede ceintuur ziet. Achteraan lekker afgezakt, zodat je het randje van de Bjorn Borg ziet. Blijf ze vooral dragen, jongens, ook onder de zwembroek, lekker met de rand zichtbaar!

 51. Laat ze gewoon dragen sexxyy tog broekje laag.! en ze kosten geen twintig ik regel echte voor 7,50

 52. haai ik wil twee bjorn borg boxers maar ik wil ze in roermond kopen maaar waa koop ik ze? gr dima

 53. 6 boxers voor 30 euro mooi van de vrachtwagen af waren voor de bijenkorf bedoelt:)

 54. hallo allemaal ik draag zelf wel bjorn borg maar ik doe het niet voor het merk ze zitten gewoon lekker en daarom krijg ik ze ik vind het zelf ook belachelijk duur al ben ik 12 dan koop je zo’n onderbroek voor 20 euro en dan lopen sommige mensen nog te zeuren dat ze nep zijn. wat maakt dat uit het is gewoon de zelfde stof hoe weet je dat ze dan nep zijn maar mij maakt het niet veel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *