Harten van Mieke

Mieke: ‘Ik vind het leuk om met jullie Harten-project mee te doen. Al een aantal jaren maak ik hartjes van vilt. Het is ooit begonnen met een kerstboom vol vilten hangers. Later ben ik driedimensionale hartjes gaan maken als een soort mobiel met veren en schelpen op boekenleggers. Alle harten zijn eigen ontwerp. Ze ontstaan terwijl ik bezig ben.’

20 gedachten over “Harten van Mieke

 1. Wat verrassend weer! En wat leuk om te ontdekken, dat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn en iedereen haar eigen invulling geeft aan dit project.
  Heel apart, die versierde harten van vilt.
  Mooi met die zigzag-staafjeskralen en het rozerode hart weer totaal anders.

 2. Mooi Mieke, net wat Ineke zegt, de verschillen maken het zo boeiend!!
  Deze zijn zó leuk gemaakt en ook totaal verschillend.
  Vilt is een mooi materiaal om mee te werken.

 3. Hé wat raar, mijn reactie is helemaal niet doorgekomen Hierbij nogmaals, ik zag de foto’s en zei hardop: “Oh wat leuk, ach wat snoezig!” Erg mooie hartjes, heel mooie kleuren en materialen, knap gedaan en hoeveel heb je er inmiddels gemaakt?

 4. Prachtige Harten wat maken jullie allemaal van die mooie, de een borduurt, de anderen met vilt, op deze manier.En Marijna op een andere manier. Ik vind het allemaal schitterend.

 5. Ik vind de kleuren die je gebruikt hebt, vooral bij de eerste foto!, ook prachtig. Wat een boel verschillende harten zo in het project. Geweldig die veelzijdigheid, die creativiteit.

 6. Wat ontzettend leuk om eens van totaal onbekende mensen reacties te krijgen op mijn harten. Ik heb er inderdaad al een heleboel gemaakt in verschillende kleuren. Tot nu toe zijn het altijd cadeautjes geweest, maar ik zou het ook heel leuk vinden om opdrachten te krijgen en ze te verkopen. Ik wens iedereen veel creativiteit, want dat maakt jezelf, je omgeving en zo de hele wereld een stuk vrolijker.

 7. he Mieke,mooi hoor. Ik weet toevallig dat ze in t echt nog mooier zijn ( heb een witte). Heb je geen fotootje van een half aanzicht; dan kun je zien dat ze 3 dimensionaal zijn ?

 8. @Magdalena, het is altijd het mooiste als je handwerk/textiel in het echt kunt zien. Zonder foto’s zijn we nergens, maar het kunnen zien en voelen van handwerk is toch altijd het belangrijkste!

 9. Mieke, wat een leuke hartjes heb je gemaakt. Ik ben ook met vilt bezig. Berthi heeft ze al een keer laten zien.

 10. @Mieke,
  wat zijn ze lief!
  Die kraaltjes tussen de festonsteekjes, mooi gedaan!
  Zwijmel… een muur vol met hartjes, ik zie dat wel eens op weblogs in OZ…
  :o)

 11. wat een mooie en originele hartjes. De ‘hartengroep’ breidt zich uit, leuk om elkaar misschien te ontmoeten eind van het jaar!

 12. @noor, waarschijnlijk zal er een Harten-meeting komen, net als vorig jaar de Abc-meeting. Ik weet niet of het gaat lukken om dit aan het einde van het jaar te organiseren. Iedereen is dan erg druk. Misschien begin 2008!?
  Ik heb het in ieder geval opgeslagen!!

 13. Wat een leuk idee die hartjes!
  Ik ben net op zoek voor een kadootje voor de juffendag van mijn zoontje (10 Jaar)
  en dit idee ga ik morgen met hem maken voor zijn juffies.
  Bedankt voor het leuke idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *