14 gedachten over “Vaderdag 2007

 1. Zelfs zooo! Lachen! Ik heb net voor DE vader hier in huis een héérlijke aardbeienvlaai gebakken. Dat is bij ons de traditie, en dat doe ik ook voor mijn vader,… Fijne dag allemaal!

 2. Jaren geleden liep ik met mijn vriendin Adinda in Amsterdam Noord naar de pont om het water over te steken naar het Centrum van Amsterdam. We passeerden een aantal parkeerplaatsen waar ook een caravan geparkeerd stond. Ernaast stond een man die eruit zag als de man op “jouw” foto hierboven en we zagen door het afdakje waar hij onder stond ook alleen die blote benen met sokken en sandalen. Zegt mijn vriendin: “dat zijn nou echt a-seksuele benen!” Ik deed het bijna in mijn broek van het lachen. En nee, de persoon in kwestie heeft daar niets van gemerkt want we waren echt al een stukje verder gelopen.

 3. Ik heb tranen me tuiten gelachen, toen ik dit zag. En mijn man laten zien, waar ik om moest lachen. Humor Berthi enig vinden wij dit. Hoe kom je er op. Corrie jou verhaal zo herkenbaar geweldig. Als ik daar bij was,nou dan weet je het wel. Kom straks gauw nog even lezen hoor. geweldig die verhalen.

 4. Hehe, wat een leuke foto en commentaar erbij 🙂 Goed dat jij dat zegt, want ik had de vaders dag helemaal vergeten!!
  (self heb ik geen vader meer, mar mijn vriedn wel.., even bellen dus..)
  Fijne Dag verder!

 5. Hehe, wat een leuke foto en commentaar erbij 🙂 Goed dat jij dat zegt, want ik had de vader dag helemaal vergeten!!
  (self heb ik geen vader meer, mar mijn vriend wel.., even bellen dus..)
  Fijne Dag verder!

 6. @ingrid, een mooie traditie!! Ik las net in Volkskrant magazine dat tradities erg belangrijk zijn!
  @marian’ne m, wat zé zeggen is allemaal heel betrekkelijk!! Wij zeggen altijd; gewoon doen waar jij je lekker bij voelt!!
  @Corrie, wat een enig verhaal!!
  @Jose, ik houd wel van humor op zijn tijd. Het is leuk als je af en toe zo’n afbeelding tegenkomt, net als de afbeelding van de drie ‘verdwaalde’ dametjes op de catwalk!! Geweldig toch en lachen is gezond!!
  @Aina, fijn dat je hier herinnerd werd aan Vaderdag!

 7. Best een sportieve man hoor zo , dat blauwe randje baan de sokken , bijpassend bij het shirt , niet verkeerd vind ik!
  Marlies

 8. Jaren geleden stonden man Jan en ik bij het benzinestation. We stapten beiden even uit en ik ging vast betalen binnen. Het meisje achter de kassa kreeg mijn man in het vizier, die daar stond met korte broek, witte katoenen sokken en volledig misplaatste ‘heertjes-schoenen’. “Ha ha, die sókken!!!”, riep het meisje uit en rolde bijna van haar stoel van het lachen. “Ja”, zeg ik, “Dat is mijn man……”
  Carla M

 9. @Carla M, ik lig in een deuk!! Geweldig verhaal!
  Gisteren was het behoorlijk warm en manlief trok na zijn werk direct zijn korte broek aan met, jawel, daaronder sandalen, maar geen sokken!! Blits zeg, nou ja…
  Blijkbaar is dit een geliefd tenue voor de mannen tijdens de warme zomerdagen!!
  Lizzy heeft nog niet zo’n gek ontwerp bedacht voor vaderdag!!(^_^)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *