Harten van Annie

Annie is druk bezig geweest met het Harten-project, zoals je ziet!

‘Dit haakwerkje is naar een patroon uit een Burda handwerkboek. Ik heb het gehaakt met haakgaren van DMC nr. 50 en haaknaald 0.6 mm. Dit is hetzelfde materiaal en pendikte waarmee de Spakenburger mutsen gehaakt worden.’

‘Schwalmer borduurwerk op een stof van 12 dr./cm en een patroon uit Handwerken zonder Grenzen.’

‘Point de Saxe, twee lagen, de eerste gewoon katoen en de andere kaaslinnen van 13 dr./cm; eigen ontwerp.’‘De breirol van Carla Meijsen, Sampler M. Ik heb er zelf diverse patronen uit verschillende tijdschriften aan toegevoegd zodat het nu een lengte heeft van 3,25 m. Gebreid met Durable breikatoen nr. 10 en pennen 2,5 mm.’

40 gedachten over “Harten van Annie

 1. Annie, PRACHTIG !!!!!
  Het haakwerk vind ik zó mooi en wat fijn.
  Ook de andere harten zijn mooi, leuk allemaal verschillende technieken, écht knap gedaan.
  Kom je uit Spakenburg ?

 2. ANNIE wat vind ik dit prachtig, ANNIE IK BEN VERLIEFD op dit mooie werk. sprakeloos wat vind ik dit geweldig mooi.

 3. wat een tractatie op de vroege zaterdagochtend !! Annie, wat maak jij ontzettend leuke harten !! Het gehaakte hart vind ik wel heel bijzonder !!

 4. Bijzonder mooi en heel boeiend om hetzelfde thema in zulke diverse technieken terug te zien komen.Mijn complimenten!!

 5. Hier word ik nu helemaal blij van, op de vroege morgen een lawine van allemaal mooie harten! Mijn dag kan niet meer stuk, dank je wel Annie.

 6. Annie wat mooi om die harten van je te zien in verschillende technieken. Zeer bijzonder.

 7. Annie: ge-wel-dig!
  Zo verschillend, maar zo mooi gemaakt, petje af!!

 8. Annie jouw prachtige harten zijn heel inspirerend en komen heel mooi uit tegen het blauw van Berthi’s achtergrond.
  Ineens krijgt een naam een hartengezicht, een naam in de lijst van deelnemers aan het hartenproject is nu voor mij niet alleen meer een naam.

 9. ik blijf kijken naar het hart van Schwalmer borduurwerk, zó prachtig. Ook het Point de Saxe is heel mooi, daar had ik eerder nog nooit van gehoord. Maar het gehaakte en gebreide hart: ook zo mooi.

 10. @marian’ne m, jij begint langzaam warm te worden voor het harten-project! Dat hoor ik graag!! 🙂 Ik moet zelf ook nog beginnen, hoor! Mijn idee zit voorlopig opgeslagen!
  @Marianne, tsjee, het is al een eer om in de top 50 van de bloglijst te staan, laat staan op de 21e plaats. Daar word ik heel stil van! En dit doordat jullie allemaal mijn blog lezen! Hulde aan de lezers!
  Schitterende harten van Annie… het gehaakte hart spreekt mij in het bijzonder aan!

 11. Ha Annie, leuk dat je al je harten hier laat zien. Je point de Saxe af! Ziet er mooi uit, heb je er een randje in cordonsteek omheen gedaan? Het Spakenburgse haakwerkje is mooi geworden. Ik hoor je nog wel uit of het moeilijk was 😉
  groeten!

 12. Zoveel harten hier rondgestrooid
  Het hele log is er mee getooid !
  Prachtig zijn ze in al hun teerheid
  En zoveel technieken heel uitgebreid
  Harten gemaakt zo blank zo rein ,
  Dat mensen,s harten zo mogen zijn

 13. Marcella, bedankt voor de link, dat lijkt me erg moeilijk, moet je wel heel voorzichtig zijn met knippen, Maar het resultaat is prachtig. Wat ik op jouw log zag, is echt een kunstwerk!

 14. Annie, weer even de harten bewonderen :-))
  Heb je plannen met de losse harten !?
  Of is dat nog een ‘harten’ verrassing !!?

 15. Annie, weer even de harten bewonderen :-))
  Heb je plannen met de losse harten !?
  Of is dat nog een ‘harten’ verrassing !!?

 16. Deze week weer haakkatoen in de reclame, bij de Aldi. Ik heb er al wat dingetjes mee gehaakt en het werkt prettig. Het is iets dikker dan durable 10 en er zit een haaknaald (1.75) bij met 2 haak patronen van kleedjes. Wilma breidt daar haar 2e brei-rol mee !
  Ook komt er breiwol, denk acryl, wel leuke kleurtjes.

 17. Wat een prachtige hartjes! En wat ziet je breirol er schitterend uit. Complimenten (en een diepe buiging).

 18. wat een prachtige harten in verschillende technieken, echt even stilletjes van genieten!

 19. wat een prachtige harten en die breirol..mooi.
  Hoe meld ik mij aan voor de patronen van de breirol?naar de site van yahoo-group maar dan???????

 20. @Annie, wat een mooi haakwerk! Leuk al die soorten hartjes!!
  @Berthie, ik ben weer thuis hoor! Je hoort wel weer van me. Heb veel bij te lezen. Ook las ik in de gauwigheid ergens dat HZG blijft bestaan!!Hoi, hoi…

 21. femmy, je moet je aanmelden bij yahoo en de instructies volgen. Als je aangemeld bent kun je in de “files” de patronen vinden. Daar vind je ook instructies en afkortingen, die zijn wel erg nuttig en handig als je aan de slag wilt. Succes!

 22. Dag Femmy,
  leuk dat je even langs kwam en inmiddels heeft Marcella je uitgelegd hoe jij je kunt aanmelden!
  Dag Marijna,
  gezellig dat je er weer bent! Je bent wel even zoet met het lezen!!
  We horen nog wel hoe het is geweest!

 23. dames, bedankt voor alle lovende reacties. Ik wordt er helemaal blij van. Het gehaakte hart heb ik gemaakt omdat ik het zo mooi vind en het blijft een hart alleen, misschien op een donkere achtergrond.
  Berthi bedankt voor het plaatsen en we zien elkaars werk wel op een harten bijeenkomst. Groeten Annie

 24. Ik kan het niet laten. Toch eventjes kijken en meteen helemaal met open mond staan van zoveel prachtigs. Ongelooflijk mooi. En dan je breirol… Annie: ik ben blij dat ik nog even gekeken heb. Ik kan alleen nog maar in superlatieven denken.
  En nu ga ik echt naar bed. Dagdag.

 25. Hoe maak ik het hartje van schwalmer borduren? Ben een kleed aan het maken en moet de hartjes nog opvullen, maar hoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *