Handwerken zonder Grenzen is verkocht

Tijm heeft bericht ontvangen van de curator:


Handwerken zonder Grenzen is inmiddels verkocht en overgedragen aan een uitgever, die het blad zal (doen) voortzetten. Het blad is derhalve “gered”.
Ik bericht U op zeer korte termijn met betrekking tot de gegevens van de koper.
U kunt daarvan op Uw blog melding maken.

Het blad is derhalve ‘gered’. We wachten af of Handwerken zonder Grenzen in de huidige vorm zal blijven bestaan.

26 gedachten over “Handwerken zonder Grenzen is verkocht

 1. En we wachten af of de abonnees fatsoenlijk bericht hierover krijgen…
  Maar een klein juich-je mag toch wel? *juich!* 😀

 2. Joh, ik ben helemaal verbaasd !!!
  Weet niet wat ik verwacht had, maar MOOI begin !!??
  Ik doe met Marion een * juichje * mee ;-)))).
  Nou vooruit nog een ** JUICH ** !!!!
  En veel succes en inzicht voor de nieuwe eigenaar !!!

 3. B-ness: Ik hoop dat iedereen zijn werk kan blijven voortzetten bij dit blad! Fijn voor Tijm en iedereen die op haar actie reageerde (me too)! Allez, een rondedansje is op zijn plaats, want dit is wat iedereen in eerste instantie hoopte. En nu maar es kijken ja, hoe het verder gaat.
  Tijm: Duim omhoog voor jou!

 4. Voorlopig is het afwachten op de ideeën van de nieuwe uitgever.
  Wie weet ligt er zomaar ineens een nieuw nummer van HzG op de deurmat!?

 5. Dit lijkt goed nieuws. Ik hoop van harte, dat de nieuwe uitgave niet teveel afwijkt van HZG. Die lifestyle humbug is er al genoeg!

 6. Dit is een positief bericht. Pluim voor Tijm. Of een blad verandert is altijd afwachten, dat kan ook gebeuren bij een bestaand blad waar een verandering van redactie een positieve of negatieve invloed kan hebben.

 7. Ik koop het blad maar zo af en toe , het is toch belangrijk dat een goed en dierbaar blad blijft bestaan!!!!
  Marlies

 8. Een blad moet zich kunnen onderscheiden van de andere bladen, dan heeft het pas een goed bestaansrecht.
  Ineke, ik ben het helemaal met je eens dat er al genoeg lifestyle magazines zijn.

 9. Misschien… een paar druppeltjes vd oude Ariadne erbij?
  (niet gelijk slaan hoor)
  Verder zo laten!
  :o)
  *ligt bij de brievenbus op het volgende nummer te wachten*
  :o)

 10. jaaaaaaaaaaaaaa een paar druppies ariadne en verena (brei/modeblad van vroeger,superleuk!!)

 11. Beste mensen, misschien hebben jullie het op Kansteek & Co al gelezen, maar het ziet er naar uit dat HzG gewoon op de oude voet kan doorgaan. Bedoeling is dat HzG vanaf juli weer gaat verschijnen en dat de abonnees gewoon krijgen waar ze recht op hebben, nl 6 of 12 nummers, al naar gelang hun abonnement. De datum waarop hun abonnement afloopt c.q. verlengd kan worden schuift daarom op. De nieuwe eigenaren zijn nu hard aan het werk om alles organisatorisch en technisch weer op de rails te krijgen, maar inhoudelijk krijg ik de vrije hand. De reacties van vele lezeressen/fans van HzG hebben ook op hen veel indruk gemaakt, dus vandaar opnieuw mijn hartelijke dank voor de gigantische inzet om HzG te laten voortbestaan!!!

 12. Hoi Berthi,
  Drie keer is scheepsrecht, maar toch wat veel (dezelfde) reacties in 1 keer. Zou je er daarom 2 kunnen verwijderen? Bedankt!

 13. Yvonne K, omdat je zo blij bent 3x 🙂
  Heel fijn bericht en mooi dat jij ook door kunt gaan.
  Sterkte en succes !!!

 14. @ Yvonne Koop,
  ik had ’t gelezen bij marian’ne m., ik lig al bij de brievenbus…
  Véél succes!
  :o)

 15. Wat goed dat HZG nu toch blijft bestaan. Ik wacht nog even met me abb. totdat duidelijk is waar ik me aan kan melden. Fijn dat een actie zoiets op kan leveren.

 16. blijkbaar is mijn reactie weggevallen, dus nog maar een keer; hoera! zelf heb ik vanaf nr 1 een abo, en ik heb alle nummers bewaard. Eigenlijk denk ik dat het blad een beetje te goedkoop is, zeker als je het vergelijkt met veel minder mooie (uiterlijk en innerlijk) bladen. Groet, Lia.

 17. Voor het eerst verneem ik het bericht dat de
  zaken niet helemaal zo gaan als het moet gaan.
  Wat ik erg jammer vind, ik heb het blad al
  sinds het prille begin en het onderscheid zich van de andere bladen die er momenteel in de handel zijn en het zijn er al niet veel.
  m.vr.gr. Dieuwertje

 18. Dag Berti, ik reageer op een oud bericht van je, maar heb jij al meer over de overname gehoord? Kan in de info brij niet zo snel iets vinden. Groetjes, Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *