Harten van Marijna

Marijna: “Het begin is er. Ik heb mezelf gedwongen om rood op rood en blauw op blauw te maken. Dit met materiaal dat ik in huis heb. Mocht geen nieuw materiaal kopen om te versieren. Alleen het vilt heb ik nieuw gekocht. Het is een stofversier project aan het worden. Het is natuurllijk nog niet klaar, maar vond het leuk om dit alvast te laten zien.”

22 gedachten over “Harten van Marijna

 1. Marijna, erg leuk om je vilten harten te zien. Zo krijgen we een mooie verscheidenheid aan verschillende handwerktechnieken en heel veel soorten harten. Heel mooi!!
  Ik val voor….. het blauwe hart! (^_^)

 2. Nou, als die blauwe al gekaapt is, pak ik de rode. Alledrie. Knap gemaakt, ik zie nergens plooitjes ofzo. En die blauwe heeft aan de rand ook kraaltjes, zie ik dat goed?

 3. @Marijna, héél erg leuk bedacht!
  Ga je ze helemaal “volversieren” of komen er nog meer harten in andere kleuren bij?
  Leuk! Verras ons. :o)
  Mijn harten-Dinges-plannetje veranderd nog per dag, het is moeilijk kiezen.
  :o)
  *WWVW* ;o)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 4. Hee wat verrassend anders!! Heel mooi in al hun eenvoud, stralen klasse uit.
  Op de quilten startpagina staat vandaag als “quilt site van de dag” een vilten crazy-patchwork (= bepaalde techniek) hart, waarvan ze een sachet en een hanger aan een ketting maakten. Stukken minder dan wat Marijna hierboven laat zien, vind ik.

 5. Marijna, H E E L E R G M O O I !!!!!
  De variatie in de vormen en het versieren, en het blauw en rood ziet er zo fris uit, écht leuk !!!

 6. mooi marijna. Vilt is heerlijk materiaal om mee te werken. Ik ben nieuwsgierig naar je versieringen verder.

 7. Marijna wat een prachtig geheel is het geworden, heerlijke heldere kleuren en zo mooi versierd. En het is nog niet af er komt nog meer moois, ben zo benieuwd. Berthi wat lief dat je ons allemaal zoveel ruimte geeft voor onze werkjes en reacties. Dankjewel!

 8. Marijna, ik ben onder de indruk van deze prachtige harten die je gemaakt hebt. Heel erg mooi, juist doordat je het in een kleur maakt!

 9. Wat goed Marijna, jouw “hartenproject” al zo mooi van start !!!!Het mijne zit wel in mijn hoofd ,maar de uitvoering .?.?.?.?….

 10. Berthi erg fijn dat je ons zo laat meegenieten met de projekten van idereen die geen log heeft. Het is altijd leuk om te zien wat iedereen gaat doen. Helemaal super dat er zoveel verschillende handwerktechnieken worden gebruikt!!! Ik ben erg benieuwd wat iedereen er van bakt….
  ;-))

 11. Mooie harten zeg! GROOT compliment! Zijn ze opgevuld of om styropor heengewerkt of zo?
  Wat geweldig he dat je zoveel technieken kunt gebruiken en vilten is ook zo leuk!
  Marlies

 12. Ik wordt helemaal verlegen van jullie complimenten!! Weet je, zelf vind je eigelijk heel gewoon van wat je maakt, maar uit jullie reacties begrijp ik toch dat het er wel mag zijn! En jullie kunnen kapen wat je wilt, maar ik hou ze lekker zelf hoor. @Marlies vroeg of er styropor onder zit. De harten zijn met schapenwol gevult. Eigenlijk wilde ik de harten zelf gaan vilten. Maar dat ga ik nog wel eens proberen.
  @ Ineke ik ga zo even naar de quilt beginpagina. Kijken of je gelijk hebt!!
  @ Juul, ik weet nog niet of ik ze vol ga borduren. Ik bekijk het telkens opnieuw hoe het er uit ziet als er weer iets bijgekomen is. Er moet nog wel wat bijkomen, maar weet nog niet precies hoe. Dat komt vanzelf wel terwijl ik bezig ben.
  @ Audrey, ja, er zitten bij de blauwe kraaltjes op de rand. Goed gezien hoor.
  @Berthi,jij bedankt om een plaatsje op je blog er voor vrij te maken. Ik ga nu even naar de quilt pagina om te kijken.

 13. Hier ben ik nog even. Ik heb het crazy-patchwork hart gezien. Hijis erg druk versiert,is niet helemaal mijn stijl, maar vind hem toch wel leuk.

 14. Ontzettend leuk en ontzettend vrolijk. Het heeft iets folkloristisch… laat ik het anders zeggen: het doet me een beetje denken aan dingen die ik 2 jaar geleden in een winkel in Krakow heb zien hangen. Dat was ook een mobiel van harten. Erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *