22 gedachten over “Harten van Elza

 1. Wat ziet dit er al mooi uit! Mooie frisse kleuren en een leuk patroontje! Dertig blokken in totaal… dat wordt een lekkere grote borduurlap!

 2. Dat ziet er al mooi uit! Berthi, mijn “corners of my house” staan op het web!! Veel plezier met kijken!

 3. Wat prachtig en is dat een bepaald iets van die blokken vullen?Nog niet eerder gezien,erg mooi!!

 4. Wat mooi! En weer een heel andere “inzending” voor het hartenproject. Zie ik het goed, is dit in kruissteek? 30 blokken, nu 10% gedaan. Dat is nog even stevig doorwerken!
  Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Prachtig en veelbelovend.

 5. Elza, heel erg mooi, wat een hoop werk zulke dichte patroontjes.
  Heb je de ruiten op de doek ook zelf moeten borduren !?

 6. Ongelofelijk, dat je aan zoiets durft te beginnen Elza, 30 blokken vullen!!! Het wordt prachtig als ik alleen al naar die tak kijk. Heel veel succes. Ik ga binnenkort ook weer verder, dit stimuleert absoluut om weer door te gaan. Mooi

 7. Ik heb even gegoogled om te zien hoe het uiteindelijke resultaat wordt. Een heel apart werkstuk! Veel borduurplezier, Elza!

 8. Poeh, wat een lef om hier aan te beginnen. Maar ik vind het wel enorm mooi. Is het één groot patroon verdeelt over vakjes of heeft elk vakje zijn eigen ontwerp?

 9. Heb ik dit werkstuk al niet ergens gezien dat het al een flink eind gevorderd was of is dat van iemand anders? Maakt niet uit , het wordt echt heeeeeeeeeel mooi!
  Ziezo , ik ga nu lekker de laatste dingetjes inpakken , net als Mary waarschijnlijk en dan op naar Steenwijk!! Mary zit in Elst.
  Psssst ik krijg net een telefoontje van mijn schoonmama , zij heeft haar negentiende kleinkind gekregen vannacht , alleen de verloskundige had bij de 3d echo gezegd dat het een meisje is , en het is een knulletje!!!! Schoonzus heeft nu een probleem , alles was afgestemd op een dametje , alles in het rose en nu….maar het belangrijkste is dat alles goed is met mama en de baby!!!!
  Marlies

 10. Heel nieuwsgierig naar het hele patroon klikte ik op Stoney Creek Collection, patroon niet gevonden, maar wel gezien dat je met een borduur cruise meekan, of heb ik dat nu weer helemaal verkeerd gezien? Onvoorstelbaar, en maar varen, en maar borduren! Wat kost dat????
  Hoe vind ik trouwens het hele patroon?

 11. wow, dat lijkt me een flink werkstuk. Het begin ziet er prachtig uit, ik ben heel benieuwd naar de rest. leuk linnen met de groene draden ertussen.

 12. @Marlies,
  Gefeliciteerd met je achterneefje, dat kolpt hè?
  Heb ook eens zo’n verhaal gehoord, was er ook geen naam voor de nieuwe boreling!

 13. @Mienke: Ik heb gegoogled op: “stoney creek” “nature’s home”. Denk om de “”, die zijn belangrijk. Diverse hits geven een afbeelding van het hele kleed. Succes! Het Stoney Creek Magazine met het betreffende kleed staat o.a. op eBay.

 14. @Marlies, gefeliciteerd en ik wens je een prachtig creatief weekend toe.
  Uiteraard geldt dit ook voor Mary!
  @Mienke, ik zal straks een afbeelding er bij gaan plaatsen om een indruk te krijgen hoe het gaat worden.
  @Marcella, ik denk dat Elza de groene draden zelf aangebracht heeft. Zeker weten doe ik het niet, maar het beste kan Elza dat zelf vertellen.

 15. Hallo Allemaal bedankt voor jullie leuke reaktie’s.
  De stof heb ik twee jaar geleden al gekocht,
  het is 14ct. green Hearthside Afghan stof en je werkt met twee draadjes dmc over 1 draad van de stof. De groene blokken zitten al in de stof. Als al de vakken klaar zijn krijg je 1 grote afbeelding, het patroon loopt door.
  Groetjes Elza.

 16. Een heel mooi begin en wat een fijne kleuren .
  Maar o als dit eens helemaal klaar is . . .
  Wel moedig om aan dit grote werk te beginnen .
  Elza heel veel succes met al de steekjes die nog moeten volgen ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *