Kruissteekpatronen

Loes de Kleuver (loesdekleuver@planet.nl), deskundige in kruissteekpatronen tekenen, maakt in opdracht patronen. Zij heeft gewerkt voor Margriet en Ariadne. Nu maakt zij kruissteekpatronen voor onder andere: het Borduurblad, Hobby Handig en Handwerken zonder Grenzen. Nu leek het me leuk om mijn lezers eens, op een gepaste manier, te bedanken voor hun trouwe bezoek en het plaatsen van alle onmisbare reacties, door een patroontje aan te bieden dat specifiek betrekking heeft op mijn weblog. Mijn gedachten gingen direct uit naar de Zweedse postzegel. Loes was, zoals altijd, meteen enthousiast. Het patroontje is klaar en is te vinden op mijn website. Klik op ‘bijzondere items’ en vervolgens op ‘gratis patronen’.

Behalve dat Loes het patroontje van de Zweedse postzegel maakte, ontwierp zij een Abc voor mij. Heel bijzonder en het past perfect bij het Abc- project! Ook dit patroon is te vinden op mijn website.

Het is bijna lente en dat is te zien aan de voorjaarskleuren die Loes gekozen heeft voor het Abc.

34 gedachten over “Kruissteekpatronen

 1. Hartelijk dank Berth (en Loes) voor het prachtige patroon!
  Het is altijd weer een genoegen om je blog te lezen en het plaatsen van een comment is iets wat dan vanzelf gaat.
  Nogmaals dank!

 2. Dank je wel, Berthi en Loes!! Leuke patronen. Het is niet zo moeilijk om een reactie achter te laten bij je hoor!! En het lezen van jouw log is altijd weer een feest!! Leuk…..

 3. Loes wat goed dat je dat doet voor Berthi én voor ons.
  Schitterend de postzegel en het Abc-tje is
  echt Berthi, leuk .
  Bedankt !!

 4. Berthi, je verrast ons elke dag met je log en nu ook nog deze mooie patronen………
  Dank je wel, Berthi en Loes!!!!

 5. Wat is dit een leuk begin van de dag!!
  Dank je wel Berthi, dank je wel Loes!!
  Gisteren een paar quiltpatronen geprint, vandaag borduurtjes, nu nog de tijd….
  Fijne dag allemaal!

 6. Heel erg bedankt Berthi en Loes voor de prachtige patroontjes. Ik ga ze meteen uitprinten.

 7. Je kunt gedachten lezen !!! Telkens als ik de postzegel zag heb ik gewenst die eens te borduren Ne daar is de kans Heel hartelijk dank Ool Loes voor het telwerk een leuk werkje vor in de vacantie

 8. Wat een verrassing Berthi om zulke schattige patroontjes te zien en ze ook nog te mogen hebben. Dankjewel daarvoor Berthi en Loes. Ik ga ze zo ophalen, maar eerst even reageren…dat gaat inderdaad vanzelf, er staat steeds zulk bijzonder nieuws op je web-log en heel lang voordat ik zelf logde keek ik al regelmatig op je site, je staat al heel lang in mijn favorietenmap: “Inspiratie”!

 9. Wat een leuke verassing en heel erg bedankt voor zo’n leuk patroon!

 10. Te gek Berthi dat je ons bedankt. Het moet juist andersom. Jj doet heel veel werk om een mooie weblog te houden en we lezen hem allemaal graag. Bij velen van ons staat hij vast onder de Favorieten. Heel erg bedankt voor het leuke patroontje Loes en Berthi.

 11. Ik ben een trouwe lezer van jou web-log en geniet altijd weer van je mooie en leuke ideeen. Reageren is niet ‘mijn ding’ maar
  nu doe ik dat wel. Dus: heel hartelijk dank voor de mooie patronen!
  Groeten Anke Witlox

 12. Verwendag , heel mooi en heel veel dank ! ! !
  Dit komt in de plannenmap .
  Groetjes , Gerrie

 13. Je bent een Favoriet om te bekijken. Bedankt voor het patroontje Berth en Loes geweldig leuk.

 14. dank, allebei! leuk de Zweedse postzegel. En de Berthi-letterlap kan weer een inspiratie zijn voor anderen, mooi!

 15. Wat een verrassing op deze mooie voorjaarsdag! Bedankt, dames!
  Ik ben trouwens net met mijn ABC begonnen!
  En net zoals bij de anderen zit jouw log ook bij mijn favorieten.
  Marja

 16. Jou weblog is altijd al een cadeautje om de dag mee te beginnen en met zo’n verrassing is het dubbelop.
  Martine

 17. Op deze stralende zonnige voorjaarsdag, vroeg op de ochtend, al zoveel mooie en lieve reacties! Dank je wel, maar jullie hoeven mij niet te bedanken want wat is een weblog zonder lezers en zonder reacties!? Jullie zijn echt onmisbaar!!
  Inmiddels heb ik het idee om jullie allemaal (een beetje) te kennen en dat schept een band. In een eerdere log zie je een mooie spreuk op een servet:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/02/vriendschap_wee.html

 18. Heel erg bedankt voor de mooie patroontjes.
  Het is iedere keer weer een feest om te bekijken.
  Groeten Elza.

 19. het is altijd een klein feestje om op jouw weglog te kijken en mee te genieten van de mooie en inspirerende logs en de reacties te lezen van de lezers, dank je Berthi.
  Dank je voor de mooie patroontjes!

 20. Een èchte verrassing voor ons en voor jou vast veel voor- en napret…

 21. Berthi heel erg bedankt voor de leuke borduurpatroontjes. Het is iedere dag weer verassend om zien waar je log over gaat.En altijd weer gezellig.
  Maar ik blijf Juul wel missen.

 22. Beste Berthi en Loes,
  Dank voor het mooie patroon! Na zoveel bezoeken aan je blog is het een vertrouwd tafereel maar toch ziet het er nieuw en fris uit.
  Eigenlijk moeten wij je bedanken omdat je ons elke dag weer vergast op mooie, nieuwe of bijna vergeten, interessante , intrigerende, ontroerende, wonderlijke dingen.
  En voor wie niet genoeg kan krijgen van abc-tjes: hier nog een gratis patroon: http://atelier-imaginaire.over-blog.com/ doorscrollen naar 3 maart of klikken op
  http://img338.imageshack.us/my.php?image=bcmarquoirccfc8.jpg

 23. @Elisabeth, wat een geweldige link met een enig patroon! We komen echt tijd tekort, Elisabeth!! Er is zoveel moois op internet te vinden!

 24. Berthi,
  wat leuk die patroontjes die te vinden zijn op jou site, ik heb ze meteen opgeslagen en ben van plan ze te gaan gebruiken.
  Ik wil nog graag terugkomen op de abc groep.
  Ik wil hier graar aan meedoen en stuur je zo snel mogelijk een foto van mijn abc.
  Groetjes Ella.

 25. @Ella, ontzettend leuk dat je mee gaat doen met het Abc- project. Je bent van harte welkom. Ik ga nu meteen je naam toevoegen.
  Ik kijk uit naar je Abc-foto!

 26. Dank voor de leuke patroontjes, vooral de zweedse postzegel (blauw wat hou ik veel van jou) vind ik erg mooi!
  Het andere patroon heeft inderdaad heerlijke lentekleurtjes en wat een stralende dag hadden we weer vandaag. Wat kan het zonnetje je blij maken!

 27. Hoi Berthi, soms vind ik het lastig om als 30ste te reageren met dezelfde woorden: bedankt, heel leuk, zonder jou log zou ik er nooit aan begonnen zijn, je bent de inspiratiebron voor mij!

 28. Ik ben op zoek naar oude telpatronen uit de ariadne van een aantal jaren geleden.
  nl.:Het Franse keuken-schilderijtje en
  geborduurde vogelhuisjes.
  Zij stonden in hetzelfde tijdschrift maar ik kan nergens een jaartal vinden. Jullie zouden mij erg plezieren als je mij deze patronen tegen betaling zou kunnen toesturen,
  Dank Marjan

 29. Heel toevallig op deze site terecht gekomen en blij toe. Wat een enig idee om een kindertekening te gaan borduren. Heb nu weinig tijd maar ga morgen opnieuw de site bekijken!

 30. Ben op zoek naar een tel-patroon voor kruissteken van Kasteel Amerongen, wie kan me hieraan helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *