Fotogalerie Abc

Matthijs heeft het begin van de fotogalerie voor de Abc’s gemaakt. De fotogalerie is in de stijl van mijn weblog. Nog lang niet alle Abc’s staan erop. Heb jij je Abc af en de foto staat er niet bij, stuur mij dan een grote foto van je Abc zodat deze in de fotogalerie geplaatst kan worden. Wil je mij dan ook zeggen wanneer je Abc klaar was? Deze datum wil ik graag toevoegen.
Om de foto’s te kunnen bekijken ga je naar deze site. Klik op de foto voor een vergroting. De link van de fotogalerie ga ik links in de sidebar toevoegen.

Heb je mijn emailadres niet, stuur dan eerst een berichtje naar mij via het mailformulier, linksboven.

Ik wens je veel kijkplezier met alle mooie Abc’s!

37 gedachten over “Fotogalerie Abc

 1. wat ziet het er mooi uit Matthijs, wat een werk!
  Leuk om alle ABC’s naast elkaar te zien.

 2. Net een museum , prachtig
  En het uitvergroten , super .Zijn we in de gelegenheid alle steekjes uitvoerig te bewonderen .
  Wat een werk zal het geweest zijn .
  Matthijs een enorm compliment ! ! !
  En wat kan een projekt toch geweldig
  uitgroeien .
  Ik veronderstel dat wij hier gratis toegang hebben ? Ik zal zeker heel vaak hier komen kijken !

 3. Wat al prachtig!!!Zou een waardevolle aanvulling zijn geweest op de expositie over merklappen in het Fries Museum!

 4. Prachtig…alleen ben ik ook altijd zo benieuwd naar de startdatum…hahaha.
  Leuk die verschillende stijlen en kleuren.

 5. Wat een goed idee om de ABC”s zo bij elkaar te zetten.
  Matthijs : goed gedaan jochie !!!!
  En wij kunnen genieten !!

 6. Matthijs mijn complimenten,je hebt er een mooi mini letter/merklap museum van gemaakt.
  Berthi wat zijn deze letterlappen geweldig mooi allemaal.Wat een genot om dit te zien.

 7. Bedankt Matthijs en Berthi! Wat een genot om naar te kijken, ik zal vaak ’terugkomen’.
  Fijne zondag iedereen!

 8. Wat ziet dat er schitterend uit Berthi, en zo veel al !!!!
  Héél professioneel gedaan Matthijs, goed joh, dank je wel !!!

 9. @Gerrie, natuurlijk heb je gratis toegang!!!!!!!!! En kom gezellig heel vaak op visite.
  Dit is het begin van de fotogalerie. Er komen er nog heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel bij.
  Later dit jaar wordt er uiteraard ook een fotogalerie van het harten-project gemaakt.

 10. Bedankt voor alle complimenten :). Mochten er nog aan- of opmerkingen, of tips voor verbetering zijn dan hoor ik ze graag.

 11. “Jaloersmakend” mooi allemaal! De diversiteit is heel verrassend. Complimenten voor makers, initiatiefnemers, supporters, fotograaf en wie al niet…!

 12. Oh wat mooi allemaal!!! Matthijs heel erg mooi gedaan!!! Een grote foto opsturen?? Oh jee…..zal mijn mannetje eens vragen hoe je een grote foto op moet sturen!! Ik wil ook in die mooie lijst komen!!
  :-))

 13. Ik heb snel gekeken naar alle ABCtjes, wat leuk ze zo bij elkaar te zien en het wordt natuurlijk steeds meer!! Mooi overzicht.

 14. Wat een leuke abc ‘s.
  Ik denk dat mijn abc hier ook bij kon staan als ik verleden jaar al geweten had van jou weblog.
  Groetjes Ella.

 15. Smullen is dat zeg!!!! Matthijs helemaal toppie!!!!!! Tjonge ik moet ook maar weer eens met die van mij aan de gang , ligt helemaal stil , kreeg allerlei twijfels over is het wel mooi , spannend genoeg , evenwichtig genoeg , moet er iets af , moet er iets bij……..
  Marlies

 16. Wat geweldig Berthi, deze fotogallerij! Super Matthijs! Kijk dit is nu waarom ik het zo leuk vind om ervaringen uit te wisselen via web-logs. Ik hoop zo dat mijn web-log gaat lukken, ben ermee bezig;-)

 17. @Ella, het Abc-project loopt dit jaar ook nog. Als je wilt kun jij je aansluiten bij het Abc.
  Ik heb je naam inmiddels bij het Harten-project toegevoegd. Zal ik dat ook doen bij het Abc-project??

 18. Berthi en Matthijs. wat een werk hebben jullie ervan gemaakt. enig leuk om op bezoek te gaan ben zo nieuwsgierig naar de rest

 19. Wat ziet dat er leuk uit!!
  Mijn complimenten.
  Moet maar gauw beginnen met mijn ABC!
  Marja

 20. O, wat is dit mooi. Wordt het ook een boek? Met alle materiaal van 2 jaar ABC moet dat haast wel kunnen. Ik ben benieuwd naar de rest en m’n handen jeuken om mee te doen. Maar nu wat weinig tijd, helaas. En “we doen het goed, of we doen het niet” luidde het motto.
  Matthijs, je moeder heeft steeds wel gevarieerde klussen voor je. Zo bouw je een heleboel ervaring op, goed hoor! Dank voor alle moeite, die je voor ons doet!

 21. Mooi geworden, zo kunnen we rustig een avondje abc tjes bewonderen.
  Groeten ELZa.

 22. Geweldig Matthijs en Berthi, ga zo door. Ook ik zal nog vaak even kijken. naar al dat moois.

 23. Matthijs, wat heb je dat mooi gedaan! Dankjewel hoor. Berthi wat schitterend die letterlappen. Dames jullie hebben het plekje op deze site echt verdiend. Prachtig vind ik ze. En dan te bedenken dat er nog meer bij komen. Ik heb nu al zitten genieten.

 24. Ontzettend leuk om al die ABCwerken te bekijken. Wat een mooi overzicht!
  Vanwege de griepepidemie bij mij thuis moet ik een heleboel welogs “bijlezen”……dit is een mooi begin.

 25. @Marga, ik moet helaas bekennen dat ik op dit moment ook een kleine achterstand heb, wat betreft het lezen van de weblogs. Ik hoop eind van deze week er eens goed voor te kunnen gaan zitten om de blogs bij te lezen.
  Hopelijk is iedereen weer opgeknapt!

 26. Berthi super!!! Wat mooi zo de ABC’s bij elkaar. Allemaal ABC’s maar zo totaal anders. Mooi!!

 27. Het Abc van Anneke is toegevoegd aan de fotogalerie.
  Dan wil ik jullie nog wat vragen: op de beginpagina staat de tekst ‘volgende’ (slaat op de volgende fotopagina) bovenaan. Is dit duidelijk? Of is het prettiger en duidelijker als ‘volgende’ rechtsonder komt te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *