9 gedachten over “IJsselmeer

 1. HEEEL mooie foto’s, prachtige lucht. Je hebt talent !!!
  Alsof ik er zelf sta, ben gek op de Hollandse luchten. Heb er een prachtige documantaire over.
  Fijn (rustig?) weekend :-))).

 2. Hele mooie kiekjes!!! In de zomer vind ik het ook altijd heerlijk om in een tuinstoel te liggen en na de wolken te kijken. Heerlijk en s’avonds naar de sterren. Een mens heeft vaak niet veel nodig om te genieten!!!

 3. Tegen de avond , soms al s,middags ga ik de krant en post halen beneden en dan altijd even vanaf zeshoog de lucht en mooie wolken aanschouwen .
  En er mooie foto,s van maken die laat de weerman ook graag zien .
  Mooi om het zo vast te leggen .

 4. ik zou zeggen poets ze, en dan daarbij aan de mooie luchten denken, Wijn wonen 6 hoog met weids uitzihct en genieten altijd van de meest spectaculaire luchten Gisteren was alles roo in de ochtend

 5. Mooie foto’s Berthi!!!! Schitterend die luchten , ik zie altijd beesten en profielen in de wolken! Beetje maf wel he! ;-0
  Wij waren vandaag in Zutpen en Velp , in Zutphen op bezoek bij de ijverige werksters aan de Droomdekens , ik heb er al vaker wat van verteld , 39 stuks zijn er gemaakt , wat een kanjers he! Wij waren er alleen om spulletjes te brengen , we hebben er een soepje gegeten en heerlijk bijgepraat o.a. met mijn vriendin Tandy , die in Belgie woont , we spreken elkaar niet zo vaak en zo kun je toch het kontakt weer even aanhalen! Toen op naar Velp , lekkere verloopkleurtjes gekocht , en materiaal om aan de Rooie te gaan werken , en nog wat losse lapjes linnen , deze keer in een iets andere kleur dan het veilige ecru waar ik altijd voor kies.Al met al toch wel behoorlijk veel geld uitgegeven , ik zag mijn ega al heel bedenkelijk kijken , maar goed , op zo’n mooie dag moet je niet zeuren! Vanuit de auto ook mooi om die luchten te zien , in de uiterwaarden veel vogels gezien , we zijn ook nog bij mijn schoonouders langs geweest , een heerlijke dag , voor mij was het hoog tijd , ik was dit jaar de deur nog niet uitgeweest behalve naar de fysio!
  Zo nog even naar judge Deed kijken , watertje opdrinken en dan is deze dag weer voorbij!
  Trusten of goedemorgen allemaal.
  Marlies

 6. @Marlies, dank je voor je compliment!!
  Fijn om te lezen dat jij vandaag een heel mooi reisje hebt ondernomen en dat het weer ook nog eens mee werkte. Grandioos!!
  Goed dat je de Droomdekens hier aan bod laat komen. Het is zo’n goed en nuttig doel!!
  Geniet maar lekker na van zo’n fijne dag en voor straks: slaap lekker en droom zacht!

 7. Wat een mooie foto’s!!! Hier geniet je van als je dat ziet. Wat staat de schouwburg dan mooi aan het water zeg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *