Harten-project 2007

Deelnemers aan het Harten-project:

Aaltje – Aaltje K – Anna – Anne – AnnekeAnnemarieke – Annette H – Annette P – Annie – Anny – Antje – Audrey – Auk – Basje – Bea – Bep – BerthiBertieBettyBirgit – Christel D – Christha – Corrie – Corrie V – Dorothee – Elisabeth – Ella – Ellen – Elma – Elly – Elly S – Elza – Emmy – Etty – Fokje – Francisca – Friesfroukje – Frouke – Gé – Gerrie – Gerrie B – Hannah – Hannie – Harma – Hennie – Hilda – HillyIngridIrene – Jannie – Jannie D – Jannie de V – Jantje G – Jantje R – Jantje S – Jeanny – Jeike – Jenny – Jose – Juul M – Lenie – Lia – Lies – Liesje – Lilian – Lina – Lous – Maaike – Majo – MarcellaMarga – Margriet – MarianneMarian’neMarianne DMarianne PMarie-AntoinetteMarion – Marja – Marjolein – Marlies – Marlies Curfs – Marnel – MarPieMary – Marijke – MarijnaMeizoen – Mieke – Mieke K – Mieke S – Mien B – Mienke – Miriam – Monica – Nel – Nienke – NoorOlga – Paulie – Rose – Simone – Simone N – Sjoukje – Thea – Truus – Trijntje – Tijm – Vera – Wil – Willeke – Willy – WilmaYokkoBearsYvonne

Ben ik iemand vergeten, of een link, of een verkeerde link geplaatst? Laat het me weten. Wil je graag meedoen met het Harten-project? Graag hoor ik van je!

100 gedachten over “Harten-project 2007

 1. Nu niet alleen er aan denken ,maar er ook aan gaan werken (HA HA – JA JA !! )

 2. Ik doe graag mee voor het nieuwe Harten-project. Vandaag is er genoeg inspiratie.
  En het een tof idee.
  Sorry had even geen geduld,en dan komt de tekst 3x, maar je had het al gezien.

 3. Oh leuk!! Wat doen er veel mee zeg!! Leuk…
  Wist niets van de lijst af maar heel toepasselijk staat er nu een ABC-hart op mijn log!!
  Leuk, ik heb er echt zin in!!

 4. Hallo Berthi
  Ik had me aangemeld voor het ABC en hartenproject. Bij het ABC sta ik niet Bij hartenproject staat 1 Marja maar dat ben ik niet! Doet er nog een 2e Marja mee? In gedachten heb ik al een hoop gemaakt!
  Marja Eeldert

 5. @Marja, fijn dat je direct reageert. Ik kon je reactie niet meer terug vinden waarin je had geschreven dat je mee zou gaan doen.
  Ik ga het nu meteen veranderen.
  Ook je naam toevoegen bij het Abc- project.

 6. Sorry Marianne! Blijkbaar heb ik dat over het hoofd gezien. Goed dat je me direct op de vingers tikt!!!:-) Ga je naam meteen toevoegen.
  Hoe meer mensen ermee doen, hoe leuker en gevarieerder het harten-project gaat worden!!!!

 7. Hebben jullie dat nou ook? Dat je telkens een nieuw idee hebt en niet meer weet wat je moet kiezen bij het harten project? Maar we hebben gelukkig een heel jaar de tijd.Leuk dat er zoveel mee doen en het maakt me erg nieuwsgierig wat iedereen zal gaan maken. Ik heb er veel zin in.

 8. Zet mij ook maar op de lijst, eerst nog mijn ABC afmaken en een project voor het jubileum van MERKWAARDIG in 2008. Al heb ik al wat hartenideetjes voor tussendoor.

 9. O jee……daar is mijn ‘stok achter de deur’……..ik sta op de lijst!!!
  Hoera! aan het eind van het jaar is mijn …… af!

 10. @Majo, leuk dat jij ook met de Harten mee gaat doen!! Ik ga je naam toevoegen!
  @Francisca, gelukkig hoef je er geen haastwerk van te maken. Nog bijna een heel jaar de tijd. Ik moet ook nog heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel doen!!

 11. leuk, leuk!
  ik ben bezig met mijn hartenlap, maar ook ik verander telkens van idee en van het hoe en wat.
  ben nu al nieuwsgierig naar het eindresultaat als alle ideeen een plaatsje hebben gekregen in dit project:-).

 12. Hallo Berthi,
  een tijdje geleden hadden we mailcontact en vroeg je me of ik ook zin had om mee te doen aan het “hartenproject”. Ik vond het meteen enig, maar heel eng ook. Iedereen lijkt elkaar te kennen en ik ken niemand!
  Ook kon ik maar niet bedenken wat ik dan zou moeten maken…en nu weet ik het ineens!
  Ik ga op mijn picturetrail-site een apart album maken en daarin ga ik af en toe een foto met tekst zetten van mijn hartenproject. Ik ben er extra blij mee om mee te doen omdat ik er ook een eerbetoon aan mijn liefste, vorig jaar overleden, vriendin Els van ga maken. Ben er heel blij mee. En dan ook nog eens nieuwe mensen leren kennen 🙂
  Groetjes Corrie

 13. @Corrie, wat vind ik het leuk dat je besloten hebt om mee te gaan doen met het Harten- project. Je bent van harte welkom!!Ik heb al veel mooie handwerken van je gezien.
  Je verhaal vind ik heel ontroerend!!!
  Wij kijken met z’n allen uit naar alle mooie, lieve, ontroerende, leuke, grappige en bijzondere harten voor het komende jaar. Zoals ik al eens eerder zei:’het wordt een bijzonder Harten-jaar’!!!
  Wij willen je heel graag beter leren kennen en als je het leuk vindt, kan je af en toe een reactie plaatsen, maar zeker als je iets te vertellen hebt over je Harten- project of iets wilt laten zien van je Harten- project.

 14. @ Corrie, leuk dat je ook mee gaat doen. En al zo enthousiast bezig bent. En ontroerend dat je het als eerbetoon gaat maken, mooi. Dit zal je zeker helpen bij je verlies !
  Er zijn er nog veel onder ons die elkaar niet persoonlijk kennen hoor, maar door het loggen onstaat er snel een hechte ‘familie’ band. Dus doe maar lekker met ons mee door overal mee te k’web’belen :-))).

 15. op mijn eigen web-log heb ik het eerste deel van mijn ‘hartenlap’ geplaatst. spannend om nu al een stukje te laten zien en nog helemaal niet te weten welke kant het verder op gaat met deze lap.

 16. Welkom, Ella!! Fijn dat je met het Harten-project mee gaat doen.
  Je hoeft je niet te haasten, je hebt tenslotte het hele jaar de tijd. Misschien vind je het gezellig om af en toe met ons mee te praten op dit weblog!

 17. Hoi Berthi,
  Kun je nog een deelnemer gebruiken voor het hartenproject?
  Het toeval wil, dat ik gisteren net aan een hart begonnen ben voor een exchange… (eentje waarvan ik de foto ook al hier tegen kom onder “Hart apart”).
  Of is het de bedoeling dat ik een hart speciaal voor dit project ga borduren?

 18. @Simone, begrijp ik goed dat’t om het zelfde hart gaat als onder ‘Hart apart’ staat?
  Het leukste zou zijn als er voor het harten-project een ander hart komt!!
  Maar ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je met ons mee gaat doen.
  Zal ik je naam toevoegen?

 19. @marian’ne m, goed dat je de harten hier meld! Ik wil dat nog wel eens vergeten!
  De harten van Paulie zien er al heel mooi uit!

 20. Hoi Berthi, ik wil ook meedoen met het hartenproject. Als ik het goed begrijp, dan heb ik tot eind 2007 de tijd?
  Weet je dat ik naar aanleiding van het hartenproject mijn voordeurkrans heb gemaakt. Mag ik die als reserve gebruiken, mocht ik in tijdnood komen? (O, ja, dat is de krans die op m’n web-log staat)
  Groetjes van Ingrid H.G.
  ,…uhm,…ik vind het wel spannend,…

 21. @ingrid h.g., dat vind ik ontzettend leuk dat jij mee gaat doen. Ik ga zo meteen je naam toevoegen.
  Je hebt goed begrepen dat je tot eind 2007 de tijd hebt voor het harten-project.
  Je krans als reserve? Oké! Maar, je krijgt vast nog een ander idee??!!

 22. Hoe is het bij jullie met het harten project? Ik ben er af en toe lekker mee bezig. Vanavond weer een harten avond. Ik zal binnenkort wat laten zien via Berthi. Ik ga snel verder.

 23. Welkom, Anne!! Ontzettend leuk dat je met ons mee doet aan het harten-project. Je liet me weten dat je ook al klaar bent met de harten. Ik ben benieuwd!

 24. Hallo Berthi, Gisteravond aangekomen in Nederland (voor een weekje) dus meteen even je web-log bezocht, leuk, alles! Ik ga weer proberen met het harten-project mee te doen, krijg wel een beetje de kriebels als ik alle mooie werken van de anderen zie, en hoop dat ik inspiratie krijg. groetjes, Monica.

 25. Hoi Monica,
  Gezellig dat je snel langskomt op mijn blog voordat je weer uitvliegt!
  Dat komt helemaal goed met jouw Harten!!

 26. mijn vriendin Mieke zit nu terwijl ik dit type weer een van haar befaamde hartjes te fabriceren, kan iemand me vertellen wat t hartjes project eigenlijk is ? een wedstrijd of zo? ik wil dat ze meedoet!

 27. Hallo Maud,
  het Harten-project is te vergelijken met het Abc-project van vorig jaar. Er zijn niet veel regels, alleen moet het dit jaar iets met harten zijn. Je mag zelf je handwerktechniek kiezen. Groot of klein mag het werkstuk worden, allemaal goed. De bedoeling is dat aan het einde van dit jaar iedereen het handwerk klaar heeft zodat er een foto geplaatst kan worden in de fotogalerie. Links in de sidebar staat een link naar de fotogalerie van het Abc-project en het Harten-project. Begin dit jaar hebben we een zeer gezellige Abc-meeting in Utrecht gehad. Waarschijnlijk zal er ook een Harten-meeting komen. Je bent absoluut niet verplicht om hier aan mee te doen. Dat is geheel vrijblijvend.
  Het is geen wedstrijd. Wij doen dit voor ons plezier en om anderen wellicht te inspireren.
  Als je geen weblog hebt, kan er tussentijds een foto naar mij gemaild worden en die plaats ik dan op mijn weblog.
  Het zou erg leuk zijn als Mieke met dit mooie project mee wil doen.

 28. Mijn hartjes en letters vorderen langzaam en het idee ontwikkelt zich terwijl ik ermee bezig ben. Ik heb een foto op m’n log gezet, nog een pril stadium, maar hartjes borduren is zo leuk, er komen er vanzelf meer bij!!

 29. Berthi, nog voor je verjaardag 3 harten van:
  Jannie, Hennie en Sjoukje. Als deelnemers aan het hartenproject.
  Elma

 30. @Elma, GEWELDIG!! Welkom dames! heel gezellig dat jullie mee doen aan het hartenproject. Ik ga nu meteen jullie namen toevoegen!

 31. Nog meer dames er bij, LEUK !!!
  Straks nog een zaal extra er bij Berthi !!
  (want mijn harten moet er ook nog bij ;-))).

 32. Wat dacht je dan, Marian’ne… jouw harten willen we absoluut niet missen!
  Goed dat je een melding maakt over de update bij Wilma en Betty >>>>>>>>>>> ik ren er vliegensvlug heen!!

 33. @Marpie, hartstikke leuk dat jij met je quiltbee groepje mee gaat doen aan het hartenproject.
  Ik noem je hier Marpie omdat we al een Marga hebben!:-)
  Ik heb net op je blog gekeken en het droomdekentje wordt super!!

 34. Mijn hartje is klaar, het lijstje is besteld en als ik het ingelijst heb, stuur ik een foto.
  O ja, ik meld me dus bij deze aan!

 35. Ook ik ga meedoen met het hartenproject.Elma heeft ons er warm voor gemaakt.

 36. Welkom JannieD en Truus!! Wat hebben jullie toch een enthousiaste handwerkjuf, maar… Elma boft ook met haar cursisten!
  En het is hartstikke gezellig als jullie hier mee komen praten.

 37. Berthi,
  Ook ik ben net aan de pronkrol begonnen en geef me nu ook op voor het hartenproject.Ik dacht er langer over om me op te geven, maar Elma heeft me over de streep getrokken !
  Ben via jou ook bij Elma terecht gekomen ( Textieldagen Verhildersum).
  Groeten Margriet Post.

 38. Welkom Margriet! Erg leuk om te horen dat je via mijn weblog bij Elma terecht bent gekomen. Ik ga nu meteen je naam toevoegen.

 39. BERICHT VOOR A.S OUDERS
  Zoek je een mooie meisjesnaam voor jullie baby. Kijk in de deelnemerslijst van BERTHI’s hartenproject.
  Elma

 40. Aaltje, EllyS, JantjeS, JantjeR, Hannie, CorrieV, Lia en Christha. Dames, van harte welkom bij het mooie hartenproject. Dit gaat een grote diversiteit aan harten geven! Geweldig dat iedereen zo enthousiast meedoet aan het hartenproject, dat nu al niet meer stuk kan! In Eindhoven zullen ze verbaasd staan te kijken.

 41. Hihi, wat en lijst met namen er weer bij, welkom !!
  Het leuke van de namen is dat je een beetje de leeftijd van de ‘meisjes’ kunt aflezen !!?;-)).

 42. Toen Grietje naar de grote stad ging werd het Greetje.
  Als Jantje op het dorp bleef werd het geen Jannie, dan was je eigenwijs.
  Enkele uitzonderingen, die vinden het wel interesant om een andere naam te gebruiken.
  Elma

 43. Niet alleen grapjes, ook een aantal nieuwe hartenprojectdeelnemers. AaltjeK, Etty, Fokje, Emmy en Jeike. Jeike bracht vanmorgen een hart mee, niet zelf gemaakt wel zelf gevonden (schitterend)
  Elma

 44. @Elma, geweldig! Weer nieuwe deelnemers met mooie namen voor het hartenproject. Welkom dames!!
  Eén ding vraag ik me af Elma: hoeveel dames komen er bij jou op les? Volgens mij heb jij een klas vol leerlingen?

 45. Niet iedereen uit de klas doet nog mee, ze staan nog in de gang.
  Er ligt nog een stapel harten klaar om uit te kiezen. Dus afwachten maar.
  Elma

 46. 1 klas…. 3 klassen, leuk zoveel dames, welkom !!!
  Mét veelbelovende namen !!:-)).
  (ja, ik val nu eenmaal op namen net als op handschriften)

 47. Eén ding is zeker: het is een gezellige bijeenkomst van handwerkende dames!
  @marian’ne m, toevallig had ik het met de kinderen gisteren over namen. Bijvoorbeeld Storm en Splinter!

 48. Ja zie je Berthi, je hebt echt mode namen en kan daar een tijdsbeeld uit halen. Net als de handschriften.
  (ik houd stiekem toch van puzzelen :-)).
  Mijn naam is echt een jaren 50 naam. Ik zat er met 3 in de klas er wonen er 3 in mijn straat, allemaal even oud. Daarom vallen mij namen op denk ik.
  En ik heb het idee dat de wat oudere dames nog gedegen handwerkles hebben gekregen en daardoor zo’n prachtig handwerk inleveren.

 49. Anna, Antje, Nienke, Frouke en Gé willen graag een hart maken. We zijn druk bezig om verschillende harten te verzamelen.
  Elma

 50. Welkom Anna, Antje, Nienke, Frouke en Gé!
  Wat zullen we een diversiteit aan harten krijgen.
  Vandaag ben ik ook al lang bij Ingrid op bezoek geweest om haar eigen ontworpen hartjesquilt te bewonderen! Schitterende quilt!!!

 51. Halen we de honderd hartenmakende dames ?
  Als het aan Elma ligt wel !
  We zijn al aardig op weg zo te zien, wie wordt de honderdste ?

 52. Om de 100 te halen zal ik nog eens kijken wie er nog in de gang staat. Tot eind deze maand krijgen ze nog de kans om zich vrijwillig op te geven en daarna ?
  Elma

 53. Als ik goed geteld heb staan er nu 99 op de lijst. De honderste heb ik nog even achter gehouden haar naam is Bep, die houdt ook erg van handwerken. Wil ook nog wel een hart maken.
  Elma

 54. Wat goed Bep, jij bent dus de honderdste.
  Gefeliciteerd !
  Groeten, Margriet

 55. @Elma, even een momentje… dan hebben we twee personen die als nummer 100 genoteerd zullen staan. Ik heb namelijk via de email een artistiek en leuk ontwerp binnengekregen van Juul M. Dat laat ik volgende week in een log zien. Alleen had ik haar naam nog niet aan de deelnemerslijst toegevoegd. Dan zal ik nu zowel Juul M als Bep gaan toevoegen!!! Deze personen krijgen de eer om als honderdste genoteerd te staan!!!
  Ik moet zeggen dat ik het geweldig vind dat er zoveel mensen aan het hartenproject meedoen. Dat is hartverwarmend!! Het wordt een schitterende expositie.

 56. WAUW… 100 plus 1 deelnemers!! Bep en Juul M staan beiden genoteerd als honderdste deelnemer!! FANTASTISCH!!!!!!

 57. Berthi@ Ik was aan het meetellen, maar jij bepaalt de volgorde van binnenkomst het maakt niet uit waar je staat, als je er maar staat. Wat zal het een bont en schitterend geheel worden zoveel harten.
  Elma

 58. Berthi@ Ik was aan het meetellen, maar jij bepaalt de volgorde van binnenkomst het maakt niet uit waar je staat, als je er maar staat. Wat zal het een bont en schitterend geheel worden zoveel harten.
  Elma

 59. Berthi, zou je mij ook willen noteren als deelnemer aan het hartenproject ? Ik kom graag de 19e januari, samen met Corrie Wittebrood, naar Utrecht.
  Veel succes met de organisatie !

 60. Welkom Ellen! Hartstikke leuk dat je meedoet aan het Harten-project en dat je samen met Corrie naar Utrecht komt. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

 61. Christel D, Marianne D, Irene en YokkoBears van harte welkom!! Ik heb al verschillende prachtige harten van jullie ontvangen en die komen in de fotogalerie te staan. En wie weet zie ik jullie op 19 januari in Utrecht.

 62. Lina, Mieke K en Willy, van harte welkom bij het hartenproject! Leuk om jullie in Utrecht te ontmoeten op 19 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *