Zelfportret in textiel


Vandaag wordt in Galerie Thuis in Steenwijk de expositie zelfportret in textiel geopend door de wethouder van Kunst en Cultuur Steenwijkerland. Deze bijzondere textiel expositie is tot stand gekomen naar aanleiding van een wedstrijd voor amateurs en kunstenaars. De tentoonstelling duurt tot en met 4 maart 2007.

10 gedachten over “Zelfportret in textiel

 1. Ik had vorig jaar al van de wedstrijd gelezen en vond het erg inspirerend !! Helaas door tijdgebrek niet aan toe gekomen.Ik ga wel kijken!!!

 2. Ik wil ook graag heen om te kijken !! Maar wanneer ?? Mijn lijst wordt steeds groter …….

 3. wat een prachtige textiele stukken staan er op de site van de galerie…eens kijken wanneer ik de tentoonstelling kan gaan bekijken. de mandala’s in de witte kleding en de regenboogkleuren spreken me erg aan, maar ik weet niet of die te zien zijn daar!

 4. is dit werkstuk op fr log van dezelfde kunstenares die in Elegance stond?? ziet er mooi uit

 5. @basje, ik denk niet dat het van dezelfde kunstenares is, maar zeker weten doe ik het niet omdat ik geen naam heb gekregen van de persoon die dit borduurwerk heeft gemaakt.
  Als je de website van Marloes Duyker bekijkt, zie je een andere persoon dan die je in dit borduurwerk ziet.

 6. Ik ben heel benieuwd!
  Ik heb me er ook eens ooit aan gewaagd geinsprireerd door Li Koelan. Ken je haar werk?

 7. Ik ben heel benieuwd!
  Ik heb me er ook eens ooit aan gewaagd geinsprireerd door Li Koelan. Ken je haar werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *