Ikea

Ja, ik weet het!! Op zondag moet je niet naar Ikea gaan. Toch ‘moesten’ wij vandaag erheen! Thijmen wacht al té lang op zijn vitrinekast.

Eerst brachten we Thijmen, samen met zijn schaakvriend Guido, naar de schaaktraining in Eindhoven. Manlief en ik hadden daarna ruim drie uur de tijd voor Ikea. Geen overbodige luxe met al die drukte bij dit warenhuis. Uiteraard hadden wij vantevoren op internet gecheckt of de vitrinekast voorradig was. Je weet het tenslotte nooit bij Ikea, de zaken gaan immers zéér goed!!

Als je dan bij Ikea de deur uitgaat, ga je met meer naar huis dan op je lijstje stond! Maar wat je ook als je oog getrokken wordt door een design gieter voor 25 eurocent, plus 10% extra korting voor Ikea Family leden.

6 gedachten over “Ikea

  1. Nu zag ik alleen nog maar deze enkele exemplaren! Bijna heel Nederland is inmiddels voorzien van de Ikea gieter!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *