22 gedachten over “Lana Grossa Babykid Print II

 1. Dat zou je niet zeggen als je die wol in dat andere log ziet 🙂 Grappig en leuk effect is dat geworden zeg! Dat breit volgens mij ook lekker afwisselend.

 2. leuke shawl is dat geworden zeg !! mooie “tekening” erin ! op de foto van het bolletje zag je het donkere niet, maar wel heel mooi zo !!

 3. Mooi Berthi is ’tgeworden. Doet me denken aan ondergaande en opkomende zon etc.
  Het gehel is heel verrassend. Leuk dat we dit me je mogen delen.

 4. HMMMMM lekker die sjaal! Ik kan hem zo voelen om mijn kouwe nek! Mooi effect dat garen! Even nu de krant doorbladeren , bakkie thee erbij en dan maar snel aan het werk , ik heb me grandioos verslapen , gelukkig werd ik wakker door overvliegende vliegtuigen!!!!!
  Marlies

 5. O het is nog mooier als ik had verwacht, toch een beetje Berthi kleur erbij :-))
  Is het in Tricot steek gebreid !?

 6. O het is nog mooier als ik had verwacht, toch een beetje Berthi kleur erbij :-))
  Is het in Tricot steek gebreid !?

 7. @mm, mijn moeder heeft de shawl in tricosteek gebreid. Bij de naald rechts heeft ze de eerste steek verdraaid (achter insteken) rechts gebreid en de laatste steek averechts gebreid. De teruggaande naald is gewoon averechts gebreid. Dit heeft ze zo gedaan in de hoop dat het niet teveel naar binnen zou gaan krullen. Dat is een beetje tegengevallen. Je ziet dat niet op de foto, maar als je de shawl in je handen hebt krult hij best veel naar binnen.
  Deze shawl is voor mijn moeder bedoeld, past perfect bij haar jas en zij kan hem goed gebruiken bij de lange afstanden die zij fietst.

 8. eat een leuke wol en wat een snelle breiSTER ziet er inderdaad heel lekker warm uit.

 9. de shawl is erg mooi geworden, zonnig en warm kleurtje!
  omdat ik met oud en nieuw alleen zat heb ik mijn ‘oudejaarssjaal’ gebreid op naalden 8 van zachte roze wol met allemaal sliertjes eraan, hij is af en goed gelukt en een mooi dankbaar werkje op zo’n avond.

 10. ps. ik kan me herinneren dat ik ooit de gebreide lappen onder natte doeken legde om ze ‘recht’ te krijgen, zou dat een optie zijn voor eht omkrullen??

 11. De sjaal is erg mooi geworden. Ziet er toch weer heel anders uit dan het vorige log!!
  Mooie kleuren en een mooie tekening!
  Ik zit vaak zelf ook te stoeien dat het dan gaat omkrullen……

 12. @noor, ik denk wel dat het helpt. Ik heb de shawl nu een paar dagen al zo recht mogelijk opgevouwen liggen. Volgens mij scheelt dat ook al.
  In de vorige log zag je de donkere kleur van het garen niet. Als je een ander patroon gaat breien met dit garen, krijg je waarschijnlijk weer een heel ander resultaat! Het blijft verrassend om met dit soort garen te breien!

 13. Mooie sjaal Berthi! Heelijk zacht lijk het me die wol.
  Altijd een verassing wat er uit zo’n bol met kleutjes komt. Wel leuk om te bereien.

 14. Grappig, ik dacht hetzelfde als marianne… het blauw in het garen is aan de buitenkant niet zichtbaar. Mooi geworden joh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *