17 gedachten over “Google kerst 2006

 1. Geinig!!!! Vraag aan Berthi : Ik wil nog eens dat verhaal lezen van die mooie kerstdoos met al die borduurgarens en zo erin -nu kan ik niet meer terugvinden waar ik dat moet zoeken-hoe doe ik dat? het was meen ik van december vorig jaar.
  Marlies

 2. Leuk he, ik had hem bij Bertie gezien en elke dag een plaatje erbij. Zo leuk de buidel in de trui, ”happy family”.

 3. Ja die doos leuk om het weer even terug te zien .
  En de versierde Google ook leuk .
  We Googlen er wat af in deze tegenwoordige tijd .
  En we kunnen gewoon niet meer zonder !

 4. Ik wist nog dat het met kerst te maken had Berthi , vandaar. Jammer dat ik mijn vraag niet wat algemener heb gesteld want :hoe vind je uberhaupt iets terug , ik wilde het verhaaltje bij mijn droomdeken
  bijv aan iemand laten lezen maar heb geen idee meer wanneer het geplaatst is , moet je dan maar gewoon de maanden afzoeken ?[ben je wel even bezig 😉 ]
  Marlies

 5. @Marlies, allereerst de link van de log over je droomdeken:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/06/droomdeken.html
  Wil je iets terug zoeken, dan kun je rechts in de sidebar bij het balkje zoek een woord intikken en daarna op het woord “zoek” klikken. Nu had ik het woord droomdeken ingetikt en kreeg ik direct de juiste log. Dat wil niet zeggen dat ik het altijd direct terug vind.
  Soms tik ik het verkeerde woord en probeer ik verschillende keren te zoeken op een ander woord. Kom ik er dan nog niet uit, dan ga ik via de maanden terug zoeken en dat lukt altijd!

 6. Voor de educatieve lezers onder ons 😉
  De naam google is afgeleid van de wiskundige term ‘googol’. Googol is de wiskundige term voor een 1 tot 100 nullen. Het is dus gewoon een heel groot getal. De term Googol is bedacht door de Amerikaanse wiskundige Edward Kassner (1878-1955) in 1938.

 7. De eerste vier logo’s had ik gezien, de vijfde was weer nieuw voor me. Erg leuk bedacht door de vormgever zoals al zijn typische logo’s!
  Ik was vanmiddag papieren aan het uitzoeken (eigenlijk uitmesten) en kwam bij toeval dat over google tegen en wilde graag dit weetje met jullie delen 🙂

 8. Hebben jullie het brei logo van MTV gezien. Net mooie elanden en Noorse sterren.

 9. Mooie naaidioos en idd en mysterie wat er mee gebeurd is !
  Heb pas een houten stop paddestoel gekregen, denk niet dat ik hem veel zal gebruiken :-)).

 10. @mm, ik heb geen tv gezien vandaag. Ik zal morgen eens kijken of ik het breilogo nog op het beeldscherm kan krijgen!!
  >>>>>>>>>>>>>>>in een rap tempo naar weblogbeheer voor mijn nieuwe log!!!
  Wat zal tweede kerstdag in petto hebben voor de nieuwe log?:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *