Djoser

De maand december doet denken aan Sinterklaas en Kerstmis, maar het is ook de maand dat de reisorganisaties hun reisgidsen versturen. Voor mij heeft Djoser de mooiste reisgids; ik bedoel reisboek! Elk jaar laten ze de reislustige mensen genieten van de mooiste reisverhalen en foto’s. Dit jaar hebben ze er een schepje bovenop gedaan en er een nog mooier, luxer boekwerk van gemaakt. Wordt de verleiding om een lange reis te maken hierdoor vergroot?

14 gedachten over “Djoser

 1. Ik wist van het bestaan niet af. Dat heb je als je zo reislustig bent als ik :-)).
  Ziet er goed uit, de stijl van begin vorige eeuw !?.
  Om in te kijken al een mooi boek, ik blijf nog even thuis.

 2. ik kende het ook niet, wel goed dat ze apart een boek voor de doelgroep met kinderen hebben; wij gaan trouwens nooit zo heeeeel ver ………….

 3. ook ik kende het niet ,meteen aan gevraagd
  wie weet waar onze vacantie naar toe gaat.

 4. ik ben helemaal niet zo avontuurlijk. Mijn laatste avontuur was een etentje in een bos in de Elzas. Ik wist niet dat je zó kon “verdwalen” in een bos 😉
  ik kijk wel op de tv hoe anderen het doen, Michael Palin bijv heeft een aantal erg mooie reisseries gemaakt.

 5. de folder van Djoser heb ik gezien in het blad Happinezz. erg mooi vormgegeven…
  als het allemaal lukt ga ik de zomervakantie met mijn zoons in de italiaanse alpen avontuurlijk doorbrengen, een huttentocht, dus heerlijk genieten en afzien tegelijk!
  maar eerst komende kerstvakantie met ze naar EuroDisney, ze zijn dan wel 14 en 16 jaar, maar toch vinden ze het nog echt leuk om daarheen te gaan.

 6. ikl zal genieten van micael palin en van alle verhalen die voorbij komen. het verste wordt dit jaar onze plekje in oostenrijk met een lekker meertje om in te zwemmen en een tuin om te zonnen, bergwandelingen zijn er niet meer bij, maar we nemen een alternatief, de lift naar boven en dan daar een ommetje

 7. @marcella, ik ben ook niet zo avontuurlijk aangelegd. Ik geniet van andermans verhalen.
  @noor, een mooi vooruitzicht voor jou en de jongens! Ik wens jullie alvast een heerlijke tijd in EuroDisney.
  @basje, oostenrijk is een prachtig land! In een ver verleden ben ik er met een groep jongeren geweest voor een bergtochtenvakantie.

 8. Ja, jeetje, wat een dik boekwerk was het dit keer. Bij ons staat ie nu op het toilet om mooi, lang van te genieten tijdens het alledaagse. (Zou ik ooit nog in China komen?)

 9. Ha, leuk om te lezen dat jij het boek ook hebt,yvonnep!! Natuurlijk kom je nog eens in dat indrukwekkende land China! Als er één land is waar ik graag naar toe zou willen, dan is het wel China !!!

 10. Bij mij viel ie ook in de bus. jeetje wat schrok ik van de klap. Het is met recht een boek! een groot en zwaar boek.

 11. Bij mij viel ie ook in de bus. jeetje wat schrok ik van de klap. Het is met recht een boek! een groot en zwaar boek.

 12. Het is maar goed dat niet iedereen wil vliegen!:-) We zouden nog overbevolking krijgen in de vliegtuigen. Of hebben we dat al?:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *