18 gedachten over “Breicafé Meridiaan

 1. AHA, ha, ha!

  :o)
  (…en dat leg ik niet uit…)
  ;oD
  Bedankt voor de tip, en bij ’t MFC rekenen ze leuke prijzen vd thee, ’t begint alleen wel vroeg…, maar ach dan moeten de vaders de afwas, en alle kids naar bed brengen, en de honden uitlaten maar doen…, na ’t tellen vd schapen en ’t verzetten vd bok, ’t voeren vd katten, ’t ophokken vd kippen…
  … maar mannen zijn ook welkom staat er…
  hmmm…
  :o)
  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/38103
  http://www.veendam.nl/nl/nieuwsbericht/525/nieuwsbericht.html?PHPSESSID=a64a2a942b97d7fd259e99d06484c3fc
  LOL
  :o)

 2. Trusten…, ik ga nog even een paar uurtjes plat…zzzzzzzzzzzzzzzzzz
  LOL
  ;o)

 3. @Juul, in het noorden zorgen ze nog eens voor goede publiciteit!!!
  5:54….. hoe houd je het vol?? Heb je vannacht over de hele wereld gezworven?

 4. Wie weet op welke weblog ik een Russisch
  ajourpatroontje kan vinden? Ik heb het een keer gezien maar ben jet kwijtgeraakt. Wie helpt me. Ik vond dat dat ook in mijn breirol moest.

 5. Paulie, staat daar het patroontje bij wat je zocht ?? ik vind het een hele leuke site, ook voor een niet-breier ……… ik heb bij de poncho’s gekeken, wil nog steeds eentje maken, maar weet nog niet hoe …

 6. Juul, ik ga nu slapen, ben er morgen niet zo vroeg (hmmm 6 uur), dus ik zal je wel niet tegenkomen …………

 7. Ik heb de site bezocht, maar kon het nog niewt ontdekken. Het stond ook op een persoonlijke weblog, maar ja er zijn er zoveel. Maar ik brei nog steeds hoor. K’Heb net het kattreogenpatroontje gehad, nu naar de luipaardogen, zo blijf ik toch bij de katachtigen he.

 8. Ik surf erg karig de laatste weken, ik heb geen idee.
  De laatste tijd weinig breiwerk-logs gezien…, wel iets, maar niet wat Paulie nu zoekt.
  HOI MARY, tikkie, weer mis…
  ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *