16 gedachten over “Sneeuwstorm in Seattle

 1. Het ziet er prachtig uit………. maar ik ben toch erg blij nog met het zonnetje vandaag, hier in den Haag.

 2. het heeft hier gevroren !!!! ik zag hier allemaal mensen die de ruiten van de auto’s moesten krabben !!! Maar het zonnetje schijnt !! Misschien dat de kerstsfeer nu tot me door gaat dringen………

 3. Wat een uitzicht zeg zo vanachter je raam! Maar ja zoals een “wijs” man al eens zei elk nadeel heb zijn voordeeel -of andersom- zo zal het hier ook wel zijn , moeilijk begaanbare wegen en zo maar ook sneeuwpret voor de kinders! Ik hoorde hier ook al mensen hun autoruiten krabben en de daken zijn nog een beetje wit.
  Het was erg koud toen ik vannacht meerdere keren naar de wc moest!!!!
  Marlies

 4. Als ik nu door het dakraam kijk, zie ik een stralende lucht met een zonnetje.
  Prachtig weer voor de zondag.

 5. ik heb heerlijk licht om bij te werken, helder en zon, vanmiddag maar eens even naar de zee gaankijken, prettige dag allemaal

 6. het is inderdaad een prachtig plaatje.
  maar hier is het ook echt heerlijk weer om er op uit te trekken vandaag.
  geniet van deze mooie dag allemaal

 7. dat zal de sneeuwstorm zijn die Juul besteld heeft voor de abc-dag in januari 😉
  Hier zie ik geen ijs op de ruiten maar ’t is wel stralend (tuin)weer. De buurman heeft zijn tuin opgeruimd en heeft ook mijn schuurdak schoongemaakt. Als dank ga ik straks mijn appelboom flink inkorten, daar wordt hij weer blij van.

 8. ’t Ziet er wel sfeervol uit, maar in dit land loopt dan alles onmiddellijk weer in de soep. Dus ik denk dat we dit regenweer verdienen 🙂

 9. Het gaat van het ene uiterste naar het andere in de wereld.
  Maar wat een prachtig uitzicht heeft Elly daar !!!
  En wij genieten van een rustige heldere zondag :-)).

 10. Wat een gezellige sfeerplaatjes!
  Vandaag 2e advent en vanochtend bij het opstaan voor het eerst een beetje het wintergevoel toen ik naar buiten keek: prachtige rijp op de bomen en planten!
  Nu lekker aan het borduren, stoofschotel in de oven, kaarsje aan, kacheltje aan…
  heerlijk!

 11. Gezellige middag gehad met J. en D.[uit privacy overweging meld ik alleen hun initialen] , zij gaan in het voorjaar trouwen en verhuizen , Jammer hoor J. en ik waren meer dan 25 jaar bijnaburen , maar het nieuwe geluk is haar van heler harte gegund. Mijn boek uitgelezen en veel gelachen , – Marley en ik van John Cogran- , over die oen van een labrador , redelijk geschift maar zo geliefd! Ieder die huisdieren heeft zal bevatten wat het is om dan toch ook een keer afscheid te moeten nemen en ik vond het heel ontroerend om te lezen hoe deze familie dat deed.
  Vanavond lees ik een ander boek lekker en nu geniet ik van het snurken van mijn eigen marley , Bo genaamd!
  Marlies

 12. @yvonnep, je hebt gelijk…. ons kikkerlandje is niet meer voorbereid op sneeuw. Een beetje sneeuw zorgt voor enorme overlast. De ene file na de andere.
  @marcella, zou Juul gelijk krijgen met haar voorspelling???
  Vandaag was het de hele dag stralend weer! Geen spatje regen!! Thijmen en schaakvriend Guido hadden we naar de schaaktraining in Eindhoven gebracht, daarna door naar mijn ouders.
  Mijn moeder is op 5 december 77 jaar geworden en vierde dit vanmiddag.

 13. ha, gek gezicht. hier is het bijna zomer en we puffen. we bevechten muggen met de klamboe en we discussieren of de airco naar de slaapkamer getild moet worden of dat we het nog eventjes uithouden.

 14. @nrrdgrrl, wat een contrast!!
  Heel vervelend als de muggen jou altijd willen hebben!!
  Ik wens je veel succes met de hitte en ik hoop voor je dat het niet te extreem gaat worden!

 15. @Berthi-mamma, Hartelijk gefeliciteerd!
  77 is een prachtig getal, nu op naar de 88!
  :o)
  @Elly, Prachtige foto’s!
  @Berthi, in bepaalde (noord westelijke)delen van de VS en Canada hadden ze twee maanden geleden al dikke sneeuw!
  Een borduurvriendin in OZ zat eind vorige week ingesneeuwd, ze kon niet naar haar werk en was gedwongen om te borduren…, dat ze niet naar haar werk kon, vond ze (ECHT WAAR) heel erg!
  :o)

 16. nou in Seattle lijkt het heel wat ‘kersteriger’ dan hier, brr heel de maandag regen en harde wind! Lijkt vandaag gewoon niet licht te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *