Selvedge


Van Elly Smith ontving ik onlangs Selvedge voor mijn verjaardag. Het is een schitterend textieltijdschrift in een handig formaat. Hedendaags en historisch textiel vind je erin met de mooiste foto’s. Dit blad is nog niet zolang op de markt. Hier zie je nummer 13 en er verschijnen zes nummers per jaar.

6 gedachten over “Selvedge

 1. Oh nee, nu wil ik ‘m ook inkijken…
  LOL
  Nee, nee, nee…
  Ik heb al zulke grote stapels!
  Hellup…
  :o)

 2. Wat een schitterend blad, Berthi!
  inderdaad, hier is de verleiding ook wel groot – en de stapels evenzo… HZG vanaf ’83, vele jaargangen Cent Idées – allemaal mooi, allemaal waardevol
  Mja, nee, ja, eh…

 3. ziet er goed uit zeg, maar ik ben al geabonneerd op hzg. Maar mijn zus ook, dus misschien ieder een abonnementje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *