14 gedachten over “Kegels

 1. Dit is toch leuk! Ik kan me eindeloos ergeren aan de roestige staketsels, die op menige rotonde is verschenen. Of roestige kubussen op hun punt naast een rij ├Čn-trieste flats.
  Nee, geef me dan maar deze “strike”

 2. Mooie foto, kleurrijk.
  Al ben ik niet van het zulke grote gevaartes in het landschap. Maar ja voor dit gebouw misstaat het niet !!

 3. Leuk zijn ze he? Ik rijd er altijd langs als ik naar mijn zoon ga. Hij woont en studeerde daar in de buurt. Tot vandaag, nu woont hij in Amersfoort. In een echt grote mensenhuis, met zijn lief. Groetjes allemaal vanaf mijn heerlijke terras in een zonnig Cairo.

 4. vind dit heel vrolijk. inderdaad beter dan al dat oude roest werk dt ik in mijn buurt mooi moet vinden Naast dat enorme gebouw gewooon leuk in de winter met een druilerige dag is het een op-pepper

 5. Ik geniet er altijd van als ik erlangs naar het centrum van Eindhoven rijd. Het maakt me vrolijker dan al die andere “kunstwerken” waar ik, vaak, maar weinig van begrijp. Eerlijk gezegd wordt ik er altijd vrolijk van en ben ik blij dat ik “hem” op de terugweg ook weer tegenkom:)

 6. Heummm… thuisfront hier… ik zie ze dus echt vaak. Toch moet ik zeggen dat een roestige driehoek als kunstwerk toch wel intrigerend is. Die ziet er steeds totaal anders uit van welke kant je ook kijkt, dan is het een vierkant en dan een driehoek. Echt mooi niet, maar wel heel apart.
  Die kegels zijn ook anders dan anders en passen daar wel bij dat moderne gedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *