Voor alle liefhebbers van chocolade is hier de Chocolate Show
25 gedachten over “Chocolate Show”
Mmmmmmm om op te vreten!!! Dat je dat van chocola kan maken zeg!
Ok…, ’t is natuuuuuuurlijk heeeeeel erg knap…
* proest *
>>> rent naar de keuken voor ECHTE chocolade >>>
:oD
wat Heerlijk!!!kan me misselijk eten aan chocolade, maar dat doe ik natuurlijk niet 😉
veel plezier aanstaande zaterdag voor iedereen die naar Rotterdam gaat. ik ben benieuwd naar de ervaringen.
@Juul, verslik je niet in de chocolade!:-)
Ik laat ’t natuurlijk laaaaaaaaangzaam smelten…
;o)
Lekker, lekker, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wat kunstig lekker !!! :-)).
Geweldig!!!
hahahaha….
:-)))
Geef mij maar chocolade in een pralinendoosje. ‘k Hoop maar dat het kostuum niet gesmolten is onder de warme spotlights. Heeft ze anders enkel nog haar laarsjes aan.
@Silvie:
* proest *
ROTFLOL :o)
Ik kom niet meer bij!
:o)
*Proest* mee!!
Subliem weergegeven, Sylvie!!
Laatst zag ik dat mannequins werden overgoten met kannen vol gesmolten chocolade .
Ze dropen natuurlijk van al de zoetigheid .
Ik denk dat ik toch liever een chocolaatje neem bij de thee straks en natuurlijk gepresenteerd op mijn mooiste bonbon schaaltje . En daarbij horen een twaalftal beeldig kleine bordjes , waarop je zolang even je chocolaatje of bonbonnetje kunt laten liggen .Maar niet voorlang want het water loopt je in de mond .
En dat twaalftal bordjes is eigenlijk al jaren een elftal . Lang geleden is er bij een verhuizing van mijn moeder een bordje verloren gegaan .
Ik heb dit alles nu in mijn bezit als dierbare herinnering aan mijn moeder .
Zo,n verhaal over mini bordjes past wel in deze periode van alles mini-mini .
@Gerrie, wat een leuk verhaal!
@Gerrie, Mannequins, overgoten met gesmolten chocolade: gilden die meisjes het niet uit?
Gesmolten chocola is toch heel heet, want chocola smelt toch pas bij vrij hoge temperatuur? Wat zòòòònnnde trouwens!! Want die chocola eet je natuurlijk niet meer en dan kannen vol, doodjammer! Ach ja, “men” doet toch de gekste dingen om op te vallen in de “kunst”. Ik heb het liever in reepjes gegoten en dan gestold, mmmmmmmm (en niet teveel, want dan speelt mijn gal op) 🙂
@ineke, je wilt opvallen en hoe doe je dat? Door extreme activiteiten te verzinnen! Op een normale manier kun je de pers niet meer halen! Eigenlijk heel triest!!
Berthi, ik zou graag samen met je leuten, maar ja, dat gaat nu even niet. Ik maak ook even een lekker senseootje, maar zònder de choco;
beter tegen te bolle billen! 😉
@Ineke, LOL!
@Mary, misschien leuk voor je zoon om eens te bekijken?
Zij was er bij: http://tartsandmore.blogspot.com/
Die chocolade schoenen… NOU JA!
Maar de bijenkorven (naar beneden scrollen!) vindt ik heel erg leuk, met marsepeinen bijen: yummie!
Ook op youtube stonden filmpjes van de show, en ’t was allemaal voor ’t goede doel…, hmmm jaja…
Toch vind ik dat ze maar iets anders moeten verzinnen voor ’t goede doel!
Truien van dropveters breien?
LOL
:oP
@Juul, een nieuw idee is geboren… truien van dropveters breien! Of is dit al eens geweest? Misschien iets voor je om morgen te gaan doen? Ik vind het een gaaf plan!!:-)
Juul, een mooie log om te onthouden, ook voor mijn dochter (doet ooook Horeca!)thnx
@Berthi,
alles is al eens gedaan…, even naar Google: http://knitty.com/ISSUEsummer04/PATT302calories.html
Jakkie!
Ik heb liever zwarte drop!
ROTFLOL!
:oP
@Mary,
geinig hè, je hebt zoveel leuke weblogs over eten, mooie taarten enzo, google!
:o)
*Ü*
O Juul truien van dropveters breien , ik kom niet meer bij ! ! !
Insteken omslaan , o hoe zal dat gaan ?
Probeer alvast , niet teveel steken opzetten , zo heb je een mooi mini-mini herkenningsteken voor morgen !
Ter versiering een stukje engels drop ertussen , anders erg saai al dat dropzwart .
Mmmmmmm om op te vreten!!! Dat je dat van chocola kan maken zeg!
Ok…, ’t is natuuuuuuurlijk heeeeeel erg knap…
* proest *
>>> rent naar de keuken voor ECHTE chocolade >>>
:oD
wat Heerlijk!!!kan me misselijk eten aan chocolade, maar dat doe ik natuurlijk niet 😉
veel plezier aanstaande zaterdag voor iedereen die naar Rotterdam gaat. ik ben benieuwd naar de ervaringen.
@Juul, verslik je niet in de chocolade!:-)
Ik laat ’t natuurlijk laaaaaaaaangzaam smelten…
;o)
Lekker, lekker, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wat kunstig lekker !!! :-)).
Geweldig!!!
hahahaha….
:-)))
Geef mij maar chocolade in een pralinendoosje. ‘k Hoop maar dat het kostuum niet gesmolten is onder de warme spotlights. Heeft ze anders enkel nog haar laarsjes aan.
@Silvie:
* proest *
ROTFLOL :o)
Ik kom niet meer bij!
:o)
*Proest* mee!!
Subliem weergegeven, Sylvie!!
Laatst zag ik dat mannequins werden overgoten met kannen vol gesmolten chocolade .
Ze dropen natuurlijk van al de zoetigheid .
Ik denk dat ik toch liever een chocolaatje neem bij de thee straks en natuurlijk gepresenteerd op mijn mooiste bonbon schaaltje . En daarbij horen een twaalftal beeldig kleine bordjes , waarop je zolang even je chocolaatje of bonbonnetje kunt laten liggen .Maar niet voorlang want het water loopt je in de mond .
En dat twaalftal bordjes is eigenlijk al jaren een elftal . Lang geleden is er bij een verhuizing van mijn moeder een bordje verloren gegaan .
Ik heb dit alles nu in mijn bezit als dierbare herinnering aan mijn moeder .
Zo,n verhaal over mini bordjes past wel in deze periode van alles mini-mini .
@Gerrie, wat een leuk verhaal!
@Gerrie, Mannequins, overgoten met gesmolten chocolade: gilden die meisjes het niet uit?
Gesmolten chocola is toch heel heet, want chocola smelt toch pas bij vrij hoge temperatuur? Wat zòòòònnnde trouwens!! Want die chocola eet je natuurlijk niet meer en dan kannen vol, doodjammer! Ach ja, “men” doet toch de gekste dingen om op te vallen in de “kunst”. Ik heb het liever in reepjes gegoten en dan gestold, mmmmmmmm (en niet teveel, want dan speelt mijn gal op) 🙂
@ineke, je wilt opvallen en hoe doe je dat? Door extreme activiteiten te verzinnen! Op een normale manier kun je de pers niet meer halen! Eigenlijk heel triest!!
O ja, ik ga nu een kopje senseo maken en daar neem ik één stukje pure (70%) chocolade bij! Mmmmmmmmmmm…. dat is genieten!!
Berthi, ik zou graag samen met je leuten, maar ja, dat gaat nu even niet. Ik maak ook even een lekker senseootje, maar zònder de choco;
beter tegen te bolle billen! 😉
@Ineke, LOL!
@Mary, misschien leuk voor je zoon om eens te bekijken?
Zij was er bij:
http://tartsandmore.blogspot.com/
Die chocolade schoenen… NOU JA!
Maar de bijenkorven (naar beneden scrollen!) vindt ik heel erg leuk, met marsepeinen bijen: yummie!
Ook op youtube stonden filmpjes van de show, en ’t was allemaal voor ’t goede doel…, hmmm jaja…
Toch vind ik dat ze maar iets anders moeten verzinnen voor ’t goede doel!
Truien van dropveters breien?
LOL
:oP
@Juul, een nieuw idee is geboren… truien van dropveters breien! Of is dit al eens geweest? Misschien iets voor je om morgen te gaan doen? Ik vind het een gaaf plan!!:-)
Juul, een mooie log om te onthouden, ook voor mijn dochter (doet ooook Horeca!)thnx
@Berthi,
alles is al eens gedaan…, even naar Google:
http://knitty.com/ISSUEsummer04/PATT302calories.html
Jakkie!
Ik heb liever zwarte drop!
ROTFLOL!
:oP
@Mary,
geinig hè, je hebt zoveel leuke weblogs over eten, mooie taarten enzo, google!
:o)
*Ü*
O Juul truien van dropveters breien , ik kom niet meer bij ! ! !
Insteken omslaan , o hoe zal dat gaan ?
Probeer alvast , niet teveel steken opzetten , zo heb je een mooi mini-mini herkenningsteken voor morgen !
Ter versiering een stukje engels drop ertussen , anders erg saai al dat dropzwart .
Valt er nog iets nieuws te verzinnen? Het lijkt wel of alles al eens is geweest?
O nee, toch niet…. dit was nieuw:
http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/10/tweentwintig_ke.html
en dit
http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/10/the_making_of.html
okiedokie!
;o)