30 gedachten over “Knitting is sexy

 1. Zou hier wel een poster van willen hebben . Bij mij thuis vinden ze het rustgevend en gezellig. Dat klinkt toch wat bezadigder. Groet Martine

 2. Oh, vooral die rechter vind ik leuk! Die paar mannen die breien is aardig, maar ze hoeven niet meteen van mij op een affiche.

 3. De poster met de breiende man brengt herinneringen aan mijn breiende vader. Moeder breide de moeilijke stukken van de sokken voor het grote gezin( 12 kinderen), boorden, hiel en teen en vader breide het rechte voetgedeelte !!!

 4. Leuk vind ik die man!!!! Met het breiwerk zwevend in de lucht ,en dat bolletje wol zal niet lekker werken zo , maar ach misschien was het alleen maar voor de foto.[sprak zij sceptisch].
  Wat Mien schrijft over haar breiende vader herken ik een beetje , een van mijn ooms vertelde dat zijn vader dat ook deed , vooral in de zomer na het werk heerlijk rustig op een bankje onder de boom in de bongerd.
  Marlies

 5. Manlief is deze posters op internet tegen gekomen!! Hij is een echte speurneus!!!
  Zit ook graag in het archief!!!

 6. @Juul, was er vannacht (vanmorgen) weer storing?????
  Dat moet nu toch maar eens afgelopen zijn!!!

 7. prachtige posters, doet me denken aan vroeger, toen na de avondboterham de buurvrouwen met hun zwarte sajet en de breinaalden buite kwamen ,op de stoep, met een stoel en kwebbelen en breien

 8. 😉
  mij krijg je nog steeds niet structureel aan de pennen. borduren vind ik trouwens ook heel sexy…
  groetjes
  anneke

 9. @Anneke, als je zaterdag in Rotterdam bent, ga je helemaal om. Tenslotte heb je al een heleboel brei ervaring!!

 10. @ Anneke, dat vind ik een prachtige opmerking, het vat precies samen hoe ik er over denk 😉
  ik denk ook niet dat ik ooit een “echte” breister zal worden, daarvoor vind ik andere handwerkjes toch net iets spannender of leuker om te doen, maar ik heb er nu wel plezier in!
  Kom jij ook naar Rotterdam?
  Of breien sexy gevonden wordt weet ik niet. ik vermoed van niet 😉 Ik heb de melkboer nog niet schalks zien knipogen vanwege mijn breiwerkje. Het is wel leuk dat breien weer door letterlijk jan en alleman wordt gedaan, het hokje “breien=saai” is weg.

 11. Ik vind ze alletwee leuk !!
  Ik had mijn opa wel zo hebben willen zien breien. Hij boette wel netten, ook heel apart.

 12. leuke posters!
  mijn jongens(14 en 16) zitten ook vol verbazing te kijken als ze uit een bol wol een paar handschoenen zien verschijnen, ik heb jaren niet gebreid en de Sampler M heeft weer een knop doen omgaan bij mij, heerlijk! maar of ze het ook sexy vinden???

 13. @anneke, o jee, wij vergeten met z’n allen de intocht van Sinterklaas! Ik heb geen enkel idee welke plaats dit jaar de eer heeft om Sinterklaas te verwelkomen!

 14. Wat knap van Emma!! Zo jong zaten onze kinderen niet achter de computer!:-)
  Maar geef Emma maar de complimenten. Bijdehand noemen ze dat of is dit inmiddels ouderwets en is daar een nieuw woord voor in de plaats gekomen?:-)

 15. Maaaaaar….., waarom is breien nou sexy?
  Ik “zie” ’t niet hoor, net zo min als de oude meneer ’t goed kan zien…
  LOL
  ;o)

 16. aha, breien is sexy! Vandaar dat mijn man me altijd zo zwoel aankijkt als ik, vol kinderkwijl en bedolven onder baby & peuter op de bank hang met weer een sok in wording. Bedankt voor de verheldering en tot zaterdag?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *