V&R in H&M

Kranten, tijdschriften, internet, tv- programma’s; ze staan bol van informatie over de samenwerking van Viktor & Rolf met Hennes & Mauritz. We kunnen er niet omheen!
De twee heren hebben voor deze speciale kledinglijn het thema A short love affair gekozen. De hartjes en pijlen vliegen je om de oren. Ze zijn verwerkt in truitjes, blousjes, een trenchcoat en zelfs in een smokingjasje. Het topstuk van de collectie is de trouwjurk, de eerste ooit in de collectie van H&M. Een genummerde oplage van 1000 stuks zijn er gemaakt en de nummer 1 is door het Zweedse kledingconcern cadeau gedaan aan het Centraal Museum.

Gaan we massaal voor de deur van H&M liggen om een ‘Viktor & Rolf’ te kunnen bemachtigen?

40 gedachten over “V&R in H&M

 1. Tja… eeuhhmmm, ik weet het niet hoor. Ik heb geen bruidsjurk nodig 🙂 Maar ik moet en zou een keertje met mijn dochter mee naar H&M al weet ik al niet meer waarom. Dan zal ik goed kijken of het wat is 🙂

 2. ik heb het gisteren op tv mogen zien, maar het is allemaal wel heel mooi gemaakt !! en heel apart … maar ik heb het niet op merken, ik koop wat ik leuk vind en als daar een naam aanhangt, ok

 3. Ik had een groot stuk in de Volkskrantbijlage gelezen. Ik vind het fasinerend hoe dat werk in de modewereld: de naam hebben, merken e.d.
  Ook alles wat er omheen hangt, aan reclame,parfums e.d.
  Interessant maar aan mij niet zo besteed. Ik koop mijn kleren gewoon op wat ik mooi vind en wat tijdsloos is, niet met de mode mee en dan kom ik (ook met mijn lengte) al gauw uit bij Cora Kemperman. En ik maak dingen zelf.
  Erg knap dat 2 jonge mannen uit Nederland het zo ver in deze Modewereld hebben geschopt.

 4. Ja, op de radio gehoord. De mannen maken originele ‘dingen’.
  De trouwjurk is mooi, maar wie wil nu een trouwjurk waar er 1000 van zijn.
  Nu wordt exclusief toch eenheidsworst.
  Ik koop gerust bij de ‘mindere’ zaken hoor, en combineer daar de leuke dingen van. Jaren voor mijn tienerdochter gedaan. Ze kreeg vaak te horen dat ze leuke kleren aan had met de vraag waar ze die had gekocht. Er waren kinderen die beslist niet naar zulk soort winkels wilden gaan.
  Zo was mijn dochter origineel.

 5. Niks tegen H&M! Onze dochter maakte er in Zweden, waar ze vakantiewerk deed, kennis mee en heeft er in haar studententijd veel gekocht.
  En weten jullie, dat ze héééél leuke babykleertjes hebben?!!
  H&M heeft al eerder van die “stunt”ontwerpers-verkoop-sessies gehad. Alles vloog binnen enkele uren de winkels uit! Dat zal nu ook wel het geval zijn.

 6. Ik ben heel benieuwd hoe snel alles uitverkocht zal zijn. De eerdere ‘beroemde’ collecties waren in enkele uren weg!
  Eline kocht in het verleden nog wel eens kleding bij H&M, maar de laatste jaren niet meer.

 7. @Tijm, Cora Kemperman maakt leuke kleding, maar ik vind het niet goedkoop. Ik heb een kort jasje van haar dat ik in Amsterdam in de uitverkoop heb gekocht.

 8. Nee, Berthi, hoewel ik er vrij gewoon uitzie pas ik van z’n leven niet in het matenschema dat H&M hanteert. En ik heb het niet zo op de merken-hype.
  Lie(f)s

 9. Ja Lies ik zie het helemaal voor me. Ook ik pas niet in dat matenschema. Als boven, midden en onder 3 verschillende maten zijn valt het soms niet mee. Heb nu maar weer een aantal lappen gekocht (tweed, visgraat en krijtstreep) en kruip achter de naaimachine.
  Een leuk voordelig truitje erbij en we zien er weer perfect uit (in mijn ogen)
  Groetjes Henny

 10. voor kinder en babykleding kun je goed naar H&M, maar voor mezelf slaag ik er niet vaak, en een trouwjurk….misschien ooit weer in de toekomst, maar voorlopig nog maar even niet!

 11. Ik heb zelf nog nooit een kledingstuk van H&M gepast. Ik heb dus geen idee hoe de maten zijn. Je zult mij niet gauw bij H&M tegenkomen. O ja, een shawl heb ik er vorig jaar wel gekocht.
  Er zitten leuke ontwerpen bij deze speciale kledinglijn van V&R, maar de bruidsjurk is absoluut mijn smaak niet.

 12. @Berthi ; jij hebt toch geen bruidsjurk meer nodig ?????? :-))))))))
  Ik heb mijn bruidsjurk laten maken , kopen was geen optie voor mij , veel te popperig allemaal , en ook veeeeeel te duur , zelf mijn stoffen gekozen en wat kantjes en glimmersteentjes , maar gewoon lekker mijn eigen smaak , laten maken door mijn toenmalige naailerares. En de bruidsjurk van prinses Mabel in gedachten brrrrrrrr al die strikken gatsie bakkie!
  Marlies[ borduurt lekker de middag vol in de zon , vanavond komt het eten van de chinees , dus een lekker verwendagje , mag ook wel toch met al dat gehol naar het kleinste kamertje?????
  Theetijd , met de groetjes van Marlies

 13. Er was zelfs een heel item van op TV, mooi maar voor mij niet meer!

 14. @Marlies, nee, nee, ik heb absoluut geen bruidsjurk meer nodig!!
  En de bruidsjurk van prinses Mabel vond ik ook niet bepaald mooi. Zoals je zelf al zegt… één en al strik!!! Overdone!!

 15. Mabel maakte van haar zelf een trouwpakket , versierd met strikken .
  Ik vond het ook niks . . .
  En later heeft ze haar dochtertje ook nog eens in een strikken pakket verpakt .
  Ik zag op TV de bestorming van een H&M winkel .
  Hoe is het mogelijk , hoe een vrouw haar geld zenuwachtig uit haar portemonnaie frommelde .En gingen ze niet eerst passen ?

 16. Ik zag ’t net op ’t journaal…
  ROTFLOL
  NLD 2: Met ’t mes op tafel…, begint bijna, hh morgenmiddag…
  ;o)

 17. zag het net ook op de tv. wat een poppemkast, complete vechtpartijen. kan me daar niet in vinden en over trouwjurken denk ik niet meer, er ligt er een in d kelder en die is geclaimed door de oudts e kleindochter, maar niemand weet wanneer dat zal zijn

 18. @Juul, Met het mes op tafel….. gemist!:-)
  Ik word op dit moment helemaal in beslag genomen door de voorbereidingen voor de SnB-dag!!

 19. hier ook het journaal gezien met stijgende verbijstering :-)) Er waren mensen die niet eens wisten wát ze gegraaid hadden…maar o zo blij dát ze ‘beet’ hadden.

 20. Berthi,
  Ben je aan ’t breien, boeken aan ’t afstoffen, wasjes aan ’t doen, een flyer aan ’t schrijven…?
  Ik ben “helemaaaaaal niet” nieuwsgierig hoor…
  ;o)
  M’tMOT kun je vanmiddag of via uitzending gemist ook nog zien.
  :o)

 21. pssst ik kan ook in de tijd reizen, net als Gerrie daarnet, m’n vorige berihtje staat een uur later, dan in werkelijkheid…
  … ik ben benieuwd wat dit berichtje gaat doen…
  tadadadada….
  EXPERIMENTJE>>>>>>>

 22. Web streepje log heeft een probleem!!!
  Het heeft een zwart gat, en nu kun je reizen in de tijd…
  ;o)

 23. en er staan nu honderden advertenties op marktplaats.nl !!!! “ik heb maar wat gepakt en het past niet … ”

 24. @Mary,
  DAT DACHT ik GiSteRen al gelIJk !!!
  LOL
  ps… de volgorde van de geplaatste berichten kloppen helemaal niet meer, ivm met buitenaardse trillingen…
  ROTFLOL!
  ;oD

 25. pssst…, dat was als reactie op Berthi, maar ’t staat nu helemaal op de verkeerde plaats door de storing, maar eigenlijk “klopt” ’t ook wel weer…
  LOL
  :o)

 26. OEPS, ER geBeuReN Nog steeds RAre “DINGEN”!!!
  Ik ben weg, ’t SPOOKT!!! ^o^
  BOEhoeee…
  ^o^

 27. Twee jaar geleden was het Lagerfeld bij H&M. Ik wandelde twee dagen na de aanval nog eens binnen bij zo’n winkel in Utrecht en ja, hoor, ik heb de Lagerfeld jas. Wedden dat daar nu niemand meer in is geinteresseerd? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *