Textielweekend

Heb je nog geen plannen voor het weekend? Dan is het textielweekend in Tilburg een mooi uitje. Er is een uitgebreide textielmarkt en bezoekers kunnen een route maken met toelichting langs verschillende galeries en ateliers. Kijk voor het volledige programma op de site van het Textielmuseum.

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van het hoedenatelier van ontwerpster Eugenie van Oirschot presenteert het Textielmuseum de tentoonstelling Pi. De tentoonstelling op de entresol is te zien van 1 tot en met 30 november 2006.

5 gedachten over “Textielweekend

  1. ik ben vorig jaar geweest en heb zelfs een workshop gedaan !!! het museum zelf is natuurlijk ook heel leerzaam ! ik zou wel weer willen maar ja, ik heb ook andere leuke dingen te doen dit weekend !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *