Breien voor Dummies

Kom je nog steeds niet uit breibeschrijvingen, dan is het boek Breien voor Dummies zeker iets voor je. Maar ook voor de gevorderde breister is dit een goed boek. Duidelijke taal met zeer duidelijke foto’s. Het boek is geschreven door de bekende truienontwerpster Pam Allen.
Ik kreeg dit boek cadeau voor mijn verjaardag.

11 gedachten over “Breien voor Dummies

  1. Dus wel een aanrader!? Ik was bang dat het erg commercieel was en dat het weinig inhoud had.

  2. @Tijm, ik wil het volgende week zaterdag wel meenemen naar de SnB-dag zodat je het kunt inkijken. Een boek meer of minder meenemen maakt ook niet uit. Ik moet tenslotte al mijn boeken van Debbie Stoller meenemen om te laten signeren!

  3. goed idee :-))) Het is er gewoon nog niet van gekomen, omdat steeds net een paar andere boeken hoger op het lijstje staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *