18 gedachten over “Stitch ’n Beach

 1. Nou ja je meent het. !!???
  Ze verzinnen wat zeg. leuk :-))).
  Ik zou wel zeeziek worden hoor op een schip breien ;-)).

 2. Er zijn vandaag problemen met web-log.nl geweest, waardoor we een paar uur uit de lucht zijn geweest. Gelukkig zijn we er weer!

 3. Hm lijkt me een heerlijke vakantie[als ik tenminste kon breien en niet zo’n heimweekip was!!!!!! ;-( ]Zo’n zeereis lijkt me toch wel wat , maar dan moet ik wel mijn ega mee kunnen nemen en de katten en mijn boekies en kussentjes en zo , zal wel niet mogen he….. Toch?????
  Vanmorgen naar de quiltmarkt geweest in Bennekom , leuk , maar errug druk , je kon nergens bij , heb niks gekocht ook al omdat mijn quilten op een heeeeeeel laag pitje staat. Er was meer dan genoeg te doen al was de locatie klein , mooie quilts gezien , mensen gesproken , mooie dingen gezien , ook van de Miao , geen foto’s gemaakt , dom dom dom , ik weet het!!!!! Er werden workshops gegeven , er was een lezing , een aantal winkeltjes met prachtige stoffen , een presentatie van de quilts op een laptop , kortom genoeg te zien en te doen , ik was er na een klein uurtje weer weg , het is gewoon te druk voor mij , maar ondertussen ben ik wel even verliefd geworden , ja en dat op mijn leeftijd , verliefd geworden op een prachtige naaimachine met werktafel , maar de prijs oh oh , je moet er wel de loterij voor winnen , maar dan heb je ook wat.
  Verder is mijn Quakertje terug , ik had beloofd om een logje te schrijven met foto erbij maar weet niet meer bij wie! Dom dom dom , ja ja ik weet het!!!!:0
  Fijn weekend verder van Marlies

 4. @Marlies, bij mij ben je altijd van harte welkom, uiteraard ook bij alle anderen!! Als je er niet meer achter komt aan wie je het beloofd hebt, mag je van mij altijd gebruik maken van mijn weblog. Laat het maar weten, als je een gastlog wilt schrijven!!

 5. @annette-p, …. dan kan er een heerlijk windje doorheen blazen!!:-) Of bedoelde je dat niet??? 🙂

 6. @Paulie,… Stitch ’n Beach…. zij zouden de naam eer aan moeten doen!!:-) Dus…. een strand breien….?? LOL

 7. @Marlies,
  Was ’t niet bij Wilma?
  (psst, ik zeg dit uit de losse hand…
  je moet ’t zelf maar even nakijken…)
  ;o)
  Quilt cruises bestaan al eeeeeeeeeeeeeeuwen.
  (bij wijze van dan…)
  LOL
  ;oP

 8. Debbie Mumm organiseert al enige jaren dergelijke reisjes voor Quilt liefhebbers .
  Debbie Mumm Creative Woman Cruise to Alaska .
  Quilts Camp at Sea
  Holland America,s ms.Amsterdam ! !

 9. Dan gaat Debbie Stoller het voorbeeld volgen van Debbie Mumm!!
  Overigens zijn dit soort handwerkreisjes nieuw voor mij.

 10. Ja, ik had wel eens van schilderen in Frankrijk gehoord maar dit soort reisjes, nee is nieuw voor me, klinkt overigens prachtig! Alhoewel ik een vervent (hoe spel je dat eigelijk?) breister bent ben ook ik een ‘heimweekip’ haha

 11. Al jaren staan deze reizen in het amerikaanse blad Quilters Newsletters, naar van alles en nog wat, het kost wel kapitalen!
  Ook gewoon in het Quiltersgilde zijn ze te vinden, meestal naar Frankrijk.
  Het lijkt me wel leuk voor de bemanning een boot vol met breiende dames!!!!!!!!

 12. Ik kende dit soort reisjes wel… maar ik brei liever thuis en af en toe in de trein. Vakantie wil ik wat anders. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *