Handwerkbeurs

Vandaag, morgen en overmorgen is er in de Brabanthallen in Den Bosch de handwerkbeurs te vinden. De beurs is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De Brabanthallen liggen op circa 10 minuten lopen van het station.

De beurs telt meer dan 70 standhouders die je veel laten zien op handwerk gebied: borduren, breien, hardanger, kralen en sieraden, haken, quilten, borduur- en naaimachines en nog veel meer. Verder zijn er workshops onder andere op gebied van hardanger door Tammy van der Stelt, Temari door Sandra Moek, patchwork op de naaimachine door Iet van de Vrande.

18 November is de eerste landelijke SnB-dag in Rotterdam. Noteer dit vast in je agenda!

33 gedachten over “Handwerkbeurs

 1. Shop till you drop!
  Veel plezier voor wie gaat, en vertel ons ALLES!!!
  (ook de inhoud van je tas(sen) na afloop…)
  ;o)

 2. Veelplezier!!!
  “Mijn” breimannetje van de markt staat er ook. Hij vroeg of ik ook nog kwam.Het is me net iets te ver weg. Ik wacht wel tot maart, dan is het in Zwolle.

 3. Helaas, ik heb mijn plannen gewijzigd… dus ik ga vandaag toch niet naar Den Bosch, wel jammer, maar 1 ding scheelt, het is wel goed voor mijn portemonnee !

 4. Voor de gene die daar heen gaat…veel plezier!!
  Oh Tijm in Maart in Zwolle???
  *snel de agenda zoeken!!!*

 5. veel plezier voor wie er gaat! en voor de thuisblijvers…troost je, er is nog Waalre en Rijswijk (wรฉรฉr een nieuwe beurs in november: de handwerk- en wolbeurs) en in het voorjaar Zwolle.

 6. zie de nieuwtjes graag op de diverse logjes. Ik ga naar Waalre en verheug me daar nu al op. Rijsiwjk is gelukkig goed te bereiken en dan denk ik dat er zoveel te doen gaat komen, dat de winter wel 3 x zo lang moet duren,

 7. Nog meer beurzen…. we komen tijd te kort.
  Deze keer ga ik niet naar de handwerkbeurs…. het is vrijdag de 13e!!:))
  Diegene die gaan, wens ik een fantastische dag en laat even weten hoe het er was?

 8. @Berthi,
  Ja…, nu JIJ ’t zegt… LOL
  Maar ’t is meer een soort verhuizing…
  LOL ;o)
  Heb je m’n ridderzaalboekjesreactie gelezen?
  ;o)
  ROTFLOL
  Doeiii, tot laterzzzzzzzzzzzzz
  :o)

 9. @Juul, een kleine verhuizing. Hopelijk valt het beter op!:))
  Goed dat je het even zegt… ik had je reactie helemaal over het hoofd gezien!
  Het lijkt me een interessant boekje. Ik ga er achteraan.

 10. Dat zal ook weer een prachtig gebeuren worden .
  En is er weer veel moois te zien .
  Ik zal er niet zijn , maar ik wacht rustig af en hoop dat er t.z.t. hier wellicht het een en ander getoond zal worden .
  Aan iedereen die wel gaat heel veel plezier !

 11. Off topic,..
  Nieuwsgierig geworden door al jullie verhalen over het tijdschrift Handwerken zonder grenzen, heb ik er een abonnement op genomen. En,..jawel vandaag op mijn eerste vrije dag sinds 3 weken,…is het nieuwe nummer in de brievenbus gemikt! Dat belooft een leuke middag te worden!!

 12. @Ingrid, ik ga buiten staan om de postbode met open armen te ontvangen!:)
  Fijne middag Ingrid.

 13. Berthi ???????? sta je nog buiten te wachten (heb je soms een knappe postbode) of ben je al aan het lezen ??????

 14. Ik heb nog een lollig verhaaltje van een postbode! Een nichtje was bevriend met de vrouw van de postbode , op een keer zou hij haar een boodschap doorgeven en zij-grappig als ze is – zij tegen hem oke bedankt voor de boodschap en de post maar de rekeningen mag je wel weer meenemen! Een aantal weken later komt de postbode op het moment dat zij net uit bed is en haar bril nog niet op heeft , neemt de post aan en zegt nou bedankt hoor voor de post en neem de rekeningen maar weer mee! Postbode helemaal verbouwereerd , hij wilde alleen maar een pakje afgeven!
  Groeten van Marlies

 15. Vergeet ik bij mijn verhaaltje te zeggen dat het een andere postbode was , de slimmerikken onder ons zullen dat wel begrepen hebben! Toch……. :-))))
  Marlies

 16. of de postbode had slimmer kunnen zijn en gereageerd met : maar mevrouw, de rekeningen heb ik al verscheurd en het pakketje is overgebleven….

 17. Zal ik je eens wat vertellen Mary; ik had nog maar goed en wel mijn reactie getikt of ik hoor een plof beneden. Yes, de post. Als een gek naar beneden, maar vond geen HZG. Dan maar de broodnodige boodschappen in huis halen en waar valt mijn oog op als ik terug kom….. ja zeker, HzG 138…. het tijdschrift was ongelukkig terecht gekomen…tussen/op een stapeltje rotzooi wat er lag!:))
  Zo, na het eten op mijn gemak eens gaan bekijken!
  Mijn postbode is een haastige,’oudere’ man met grijze haren!:)))

 18. @Berthi,
  Ik heb er nog wat foto-linkjes bij geplaatst…
  En ik heb de HzG ook!
  :o)

 19. @Juul, dank je! Ik heb ze gezien en ik wacht tot je het andere boek ook hebt. Dan hoor ik wel van je welk boek het beste is!

 20. Ik heb nog veel bij te lezen aan berichten, maar uiteraard valt deze me als eerste op omdat ik er vrijdag geweest ben ๐Ÿ˜‰ Ik heb gisterenavond een verslag geschreven en vandaag heb ik de foto’s net toevoegd. Voor wie niet geweest zijn, kunnen hier even bij lezen hoe het was ๐Ÿ˜‰
  Wat is er dan in Waalre te doen in november? Vast iets over quilten?
  Mijn HzG is nog binnen snik…

 21. Ik woon namelijk in Waalre ๐Ÿ™‚ Ja, er is daar bijna jaarlijks een tentoonstelling over quilten. Kon niet missen dat het daarover zou gaan ๐Ÿ™‚
  Ik hou het in de gaten!

 22. @Marianne L.,
  Ha, dat is dan mooi dichtbij!
  Krijgen we dan weer zo’n mooi verslag?
  :o)

 23. @Juul: volgens mij is dat komend weekend al. Misschien dat ik wel ga en uiteraard maak ik dan wel een verslagje ๐Ÿ™‚

 24. @Marianne L,
  Alleen gaan als je zelf echt wilt gaan hoor, twee van die evenementen achter elkaar is best veel…
  IMHO (In My Humble Opinion)
  Zowel voor je portemonee(thuis laten…?), als voor je (handwerk-)voorraadkast…
  Mรกรกr we lezen heel graag je verslag, mocht je er heen gaan!
  En…, al die winkeltjes bij elkaar, dan bespaar je ook weer op benzine/reiskosten…
  Zeker voor jou (lekker dichtbij)!
  LOL
  ;o)

 25. Ik wil ergens wel gaan, maar moet dan mijn portemonnee wel thuislaten omdat er nog veel meer aan zit te de komende weken… ๐Ÿ˜‰ Ik weet het nog niet dus. Er zijn er meer die gaan, heb ik gelezen en ook hun fototoestel meenemen. Wellicht maken zij daar een uitgebreid verslag van ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *