Fritz


Weer een nieuwe knuffel! Haken is Hot heeft de eigenzinnige knuffel Fritz ontworpen en gehaakt. Fritz doet mee aan de Boomerang-wedstrijd voor de museumn8! Vandaag is het de laatste dag dat je kunt stemmen op je favoriete ontwerp. Surf naar museumn8, klik dan op ‘bekijk alle inzendingen’ en stem op het mooiste ontwerp.

Fritz is een samenwerking van Haken is Hot en de Kunstweide.

8 gedachten over “Fritz

 1. Ik heb m’n stem uitgebracht op MIJN keuze, en ’t viel nog niet mee…
  ;o)

 2. @Juul, ik sta te kijken van de verscheidenheid aan inzendingen. Natuurlijk moet iedereen stemmen op haar/zijn keuze.
  Volgens mij heb ik dat ook duidelijk geschreven!:)

 3. Ik kom er nog niet wijs uit, zie verder geen Fritz-en. Nu geen geduld, straks weer eens kijken. Zag wel een leuke tekst langskomen, dus als ik moet kiezen !!!

 4. @mm, op de beginpagina van de website klik je op ‘bekijk alle inzendingen’ en op de volgende pagina klik je weer op ‘bekijk alle inzendingen’. Vervolgens staan er dan rechts onder cijfers van de pagina’s waar alle inzendingen op te zien zijn. Wil je een afbeelding in het groot zien, klik dan op het plaatje! Vervolgens kun je onder het plaatje je stem uitbrengen, als dat je keuze is. Zoniet, zoek dan verder naar een nieuwe afbeelding als je het leuk vindt!
  Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk omschreven heb!:)

 5. Het is gelukt hoor Berthi, dacht dat ik alleen gebreide kaarten zou zien. Het was nog niet helemaal helder in mijn hoofd :-))).
  Ben benieuwd wat anderen kiezen !!!

 6. @yvonnep, jammer dat ik zo “ver” weg woon. Het lijkt me hartstikke leuk om de museumn8 mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *